051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije
Kategorije
RSS

Blog

Nepogrešljivi mali gospodinjski aparati v kuhinji
Poleg kompleta velikih gospodinjskih naprav potrebujemo tudi nekatere manjše pripomočke, ki prinašajo nepogrešljive funkcionalnosti za vsako stanovanje. Mali gospodinjski aparati se v praksi izkažejo za še bolj uporabne, zato se splača pobrskati po ponudbi in odkriti raznovrstne opcije, ki jih najdemo na tem področju.
Bio eko nosilne vrečke so novi hit
Novi trendi se pojavljajo na vseh področjih, ne opažamo jih le na prodajnih policah in na modnih pistah. Tudi med izdelki, kot so nosilne vrečke, lahko najdemo nekatere nove opcije, ki so postale v zadnjem času še posebej privlačne.
Zabavne in poučne igrače za razvoj otroka
Z vidika staršev je pomembno predvsem to, da otroku omogočijo ugodne pogoje za igro, s tem pa spodbudijo tudi razvoj različnih spretnosti. Otroci za igro ne potrebujejo veliko, dobro pa je, da imajo na voljo zabavne in poučne igrače, ki malčka pritegnejo in povedejo v svet raziskovanja in učenja. Na srečo lahko izbiramo med neštetimi igračami, ki se lahko v tej vlogi dobro obnesejo.
Najboljša zabava zagotovljena
Najboljša zabava zagotovljena
Prenosni zvočniki se odlično obnesejo v praktično vsaki situaciji, ko potrebujemo kakovostno ozvočenje in priljubljeno glasbo. Najbolj zadovoljni bomo seveda s kakovostnimi izdelki priznanih znamk, na tem področju izstopa znamka JBL, ki ponuja pestro selekcijo vrhunskih prenosnih zvočnikov, pa tudi drugo opremo za ljubitelje kvalitetne glasbe.
Vse o moderni kopalnici
Vse o moderni kopalnici
Za mnoge kupce oziroma uporabnike predstavlja najboljšo izbiro ponudba moderne opreme, ki sledi aktualnim modnim trendom na tem področju. Moderna kopalnica navduši že na prvi pogled, z brezhibno funkcionalnostjo pa tudi na dolgi rok zagotavlja popolno zadovoljstvo stanovalcev. Izberemo lahko cel komplet uporabne opreme, lahko pa posegamo tudi po posameznih izdelkih, ki jih potrebujemo v že opremljenem stanovanju.
LeanPay - enostaven nakup na obroke
LeanPay - enostaven nakup na obroke
LeanPay nam pomaga pri izvedbi večjih nakupov, s katerimi ne moremo počakati. Običajno na ta način kupujemo pomembno stanovanjsko opremo, predvsem tiste kose, ki so dokaj dragi, recimo sedežne garniture, televizorje, hladilnike in podobno. Pri nekaterih trgovcih lahko najdemo celotno zbirko ključne opreme na enem mestu, v tem primeru nam LeanPay omogoča, da dobimo vso stanovanjsko opremo po ugodnih cenah in z zelo ugodnimi plačilnimi pogoji.
Kako opremiti kuhinjo?
Kako opremiti kuhinjo?
Kuhinjska oprema ima izredno velik vpliv na to, kako zadovoljni bomo s svojim stanovanjem. Gre namreč za prostor, ki ga redno uporabljamo, pri delu v kuhinji pa se večinoma poslužujemo prav opreme, ki je tam nameščena. Ne moremo si predstavljati kuhinjskih opravil brez nekaterih ključnih gospodinjskih aparatov in pripomočkov, v poštev pa pridejo tudi kakšni manj izraziti izdelki, ki jih redno ali občasno potrebujemo.
Elegantni in modni stoli za vsak dom
Elegantni in modni stoli za vsak dom
Vsak dom potrebuje kar nekaj stolov, ki jih bomo redno uporabljali. Če želimo uživati v visoki kakovosti bivanja, potrebujemo kvalitetno in udobno pohištvo, predvsem pa morajo biti stoli dobro prilagojeni svojemu namenu. Za vsako vlogo posebej izberemo stole, ki bodo idealni – tako lahko pričakujemo popolno zadovoljstvo pri uporabi.
Kavni aparati Dolce Gusto - zbudite se s premium jutranjo kavo
Kavni aparati Dolce Gusto - zbudite se s premium jutranjo kavo
Velika prednost kavnih aparatov Dolce Gusto je predvsem v tem, da lahko za pripravo kave uporabimo kapsule, ki delo povsem poenostavijo. Na voljo imamo široko selekcijo kapsul, torej lahko pripravimo celo vrsto mamljivih napitkov. Izberemo lahko premium kavo za neprekosljivo izkušnjo, lahko pa posegamo tudi po mnogih drugih napitkih, ki jih ponujajo kapsule Dolce Gusto.
Kaj so potopne vtičnice in zakaj jih boste hoteli imeti?
Kaj so potopne vtičnice in zakaj jih boste hoteli imeti?
Potopne vtičnice rešujejo kar nekaj težav, predvsem imajo seveda to nalogo, da ponudijo dostop do električnega omrežja, ko tega potrebujemo. Z nekaterimi svojimi funkcijami predstavljajo veliko nadgradnjo v primerjavi z običajnimi vtičnicami, tako a bodo gotovo prepričale tudi vas.