051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Cene in načini plačila

Cene

Vse cene v spletni trgovini so navedene v EUR in vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače.

Redna cena je maloprodajna cena in predstavlja priporočeno maloprodajno ceno dobavitelja ali proizvajalca.  Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z opredeljenimi načini plačila, pod vnaprej navedenimi pogoji. Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bomo kupcu omogočili odstop od nakupa. Popusti, promocijska koda (kuponi za popust) ipd. se praviloma ne seštevajo. Vplačana sredstva po predračunih se ne obrestujejo. Darilnih bonov in kod bonusov za popust ni možno menjati za gotovino.

Cena je znižana redna cena, po kateri se prodaja predstavljeni artikel za določen ali nedoločen čas. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene v spletni trgovini za veleprodajo ne vsebujejo DDV oziroma je ta podatek izrecno naveden. Vse cene v spletni trgovini so cene izdelkov in ne vsebujejo stroškov dostave. Vse cene veljajo samo za elektronsko naročilo izdelkov prek spletne trgovine. Cene veljajo v primeru plačila zi načini plačila, navedenimi v nadaljevanju.

Vse cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti, zato veljajo le do njihove vsakokratne spremembe. Kljub prizadevanju trgovca, da bi zagotovil najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V primeru iz prejšnjega stavka in v primeru, ko se cena izdelka spremeni med obdelavo naročila, to je od trenutka oddaje naročila do potrditve naročila, bo trgovec

a) kupcu to sporočil in ga obvestil o novih cenah, kupec pa ima v takšnem primeru možnost svoje naročilo spremeniti ali ga deloma ali v celoti preklicati ali pa potrditi naročilo po novih cenah, vse brez dodatnih stroškov; in

b) kupcu omogočil odstop od nakupa in mu hkrati ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko korist in zadovoljstvo.

Kupon za popust (promocijska koda)

Kupon za popust prinaša različne ugodnosti pri nakupu prek spletne trgovine in je časovno omejen. Aktivno promocijsko kodo za popust občasno najdete na naslovni strani oglasnega sporočila, v Kupidanes e-novicah, ki jih pošiljamo članom Kupidanes kluba ali v drugih medijih oz. družabnih omrežjih.


Uporaba kupona za popust oz. promocijske kode:

Izberite artikle, ki jih želite kupiti in jih dajte v košarico. Ko končate z dodajanjem artiklov v košarico, nadaljujte s klikom na ikono košarice (zgoraj levo). Pod izbranimi artikli je polje pred katerim piše »Vstavite kupon za popust«. Vanj vpišete aktivno promocijsko kodo in vnos potrdite s klikom na gumb »Potrdi«. S tem se od celotnega zneska odšteje vrednost popusta, ki ste ga s kodo pridobili.
Ostane znesek, ki ga je potrebno še poravnati. Ob vsakem nakupu je možno izkoristiti le eno promocijsko kodo. Postopek nakupa nadaljujete kot običajno.

Načini plačila

Trgovec kupcu omogoča naslednje načine plačila nakupa izdelkov iz spletne trgovine:

-        z gotovino ob prevzemu;

-        z nakazilom po predračunu na račun trgovca;

-        s plačilno oziroma kreditno kartico (Mastercard, Visa, BA, Maestro);

-        z obročnim plačevanjem (Leanpay).

Plačilo na prevzemnem mestu

Na prevzemnem mestu je možno plačilo:

-        z gotovino;

-        s plačilno oziroma kreditno kartico (Mastercard, Visa, Maestro, BA Maestro, Diners Club, Karanta).

Pri plačilu s plačilno kartico preko spleta nas v primeru preklica naročila ali spremembe načina plačila oziroma kakršnekoli druge spremembe s stani uporabnika obvestite na elektronski naslov  narocila@kupidanes.si.

Plačilo s predhodnim nakazilom na transakcijski račun trgovca (po izdanem predračunu)

Naročeno blago lahko plačate z nakazilom na transakcijski račun trgovca preko katerekoli banke, Pošte Slovenije oz. druge organizacije za plačilni promet. Plačilo izvedete na podlagi elektronskega sporočila, ki ga prejmete po oddaji naročila. Pri plačilu navedite točen sklic - številka predračuna in s tem prispevajte k hitrejši izvedbi naročila. Dobavni rok začne teči z dnem prejema denarnih sredstev na naš račun. Prejeta naročila se izvajajo po vrstnem redu opravljenih plačil, kar lahko vpliva na stanje zaloge konkretnega izdelka.

Plačilo s plačilnimi in kreditnimi karticami

Ko je izdelek dodan v košarico, lahko z nakupovanjem nadaljujete, v kolikor pa želite kupiti samo en artikel, kliknete na ikono košarice (zgoraj desno). Prikaže se vam povzetek vaše košarice s skupnimi zneski in morebitnimi popusti. S klikom na gumb ''Na blagajno'' se vam prikažeta dve možnosti - nakupujete lahko kot gost ali pa kot registriran uporabnik. Po ustrezni izbiri se vam prikaže hitri nakup. Po vpisu podatkov naročnika izberete opcijo "Kreditna kartica'' in preverite podatke.

s klikom na gumb "Oddaj naročilo" naročilo oddate, zatem pa ste preusmerjeni na varno plačilno spletno stran:

-        v polje "Card Number" vpišete številko plačilne kartice oz PAN in CVV, v kolikor ga kartica ima,

-        izberete datum poteka kartice ("Expiration Date");

-        s klikom na ikono "Submit" potrdite nakup;

-        nakup je popolnoma zaključen s klikom na ikono "Pay".

V primeru plačila s plačilnimi in kreditnimi karticami veljajo še naslednji pogoji:

-        plačnik (podatki v računu uporabnika) mora biti ista oseba ali organizacija, kot je lastnik plačilne ali kreditne kartice,

-        po potrditvi prejema naročila ni možna sprememba vsebine naročila oz. končnega zneska naročila, razen izjemoma z odobritvijo trgovca.

Pri plačilu s kreditno kartico preko spleta nas v primeru preklica naročila ali spremembe načina plačila s strani kupca mora le-ta obvestiti trgovca po spletni pošti za kreditiranje kartice ali vračila kupnine.

Plačilo z obročnim odplačevanjem Leanpay

Leanpay je obročni način plačevanja, kar iz vašega doma. Ne potrebujete obiska banke in odobritev se izvrši kar preko spleta. Svoj nakup lahko razdelite na do 24 mesecev brez obiska banke, kar ob naročilu v spletni trgovini

Pogoji obročnega plačevanja:

-        Minimalni znesek kredita: 50 EUR

-        Maksimalni znesek kredita: 3000 EUR

-        Minimalen mesečni obrok: 10 EUR

-        Način odplačevanja kredita: SEPA direktna bremenitev

*Strošek ocene rizika poravnate s plačilom ob nakupu. EOM se lahko spremeni, če se spremenijo določeni podatki, ki so uporabljeni za njen izračun.

Vsi ostali pogoji so objavljeni na www.leanpay.si

Osnovni pogoji za plačilo na obroke:

-        državljanstvo Republike Slovenije;

-        stalno bivališče v Republiki Sloveniji;

-        starost ob odobritvi med 18 in 73 let:

-        redni mesečni priliv (vse oblike zaposlitve razen študentskega dela);

-        pozitivna kreditna ocena.

Podatki, ki jih v tem primeru potrebujemo:

-        telefonska številka;

-        davčna številka;

-        osebna izkaznica;

-        številko osebnega bančnega računa;

-        debetno ali kreditno kartico Mastercard ali Visa, ki omogoča plačevanje na spletu (v postopku bo potrebna avtorizacija kartice v znesku 1€, kateri bo takoj povrnjen na kartico).

Leanpay je od Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo prejelo dovoljenje za potrošniško kreditiranje v RS (št. dovoljenja: 323-8/2018/9).

Skladno s Splošnimi pogoji lahko Leanpay od kreditojemalca kadar koli zahteva sledeča dokazila:

-        kopijo mesečnega bančnega izpiska iz katerega mora biti razviden priliv plače v preteklih 3 mesecih oz originalni izpis prometa na osebnem transakcijskem računu iz aplikacije e-banke iz katerega se nedvoumno razvidni navedeni podatki

-        ali potrdilo banke o prilivu na osebni transakcijski račun iz naslova plače preteklih 3 mesecih

-        ali potrdilo delodajalca o izplačani plači (plačilni listi) za pretekle 3 mesece

Sistem obročnega odplačevanja:

1. Izberite obročno odplačevanje Leanpay

Ob zaključku nakupa v spletni trgovini ali pri trgovcu izberete način plačila na obroke Leanpay.

2. Počakajte na odobritev

Postopek ne traja dlje od štirih (4) minut. Sistem Leanpay o odobritvi kredita odloča na podlagi zbranih podatkov in podatkov, ki jih pridobi v centralnem kreditnem registru SISBON. Odobritev kredita je odvisna od trenutne zadolženosti kreditojemalca ter njegove izkazane plačilne discipline.

3. Zaključite nakup

Izberete število obrokov, ki vam najbolj ustreza. Kreditno pogodbo podpisujete v digitalni obliki in jo prejmete na vpisan elektronski naslov. Kreditno pogodbo, splošne pogoje ter politiko zasebnosti si lahko ogledate tudi v osebnem portalu Moj Leanpay. Povezavo za dostop do portala boste po opravljenem nakupu prejeli v sms sporočilu in v elektronski pošti. Po pošti boste prejeli verifikacijski list, katerega boste skupaj s poštarjem izpolnila.

4. Poravnate obveznosti

Vsak mesec boste o obroku pravočasno obveščeni.