051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Filtriraj:

Clear All
Min: 17,00 € Max: 180,00 €
€17 €180

Elektronika

V sodobnih stanovanjih najdemo celo vrsto opreme, ki priča po tem, da gre za dom iz 21. stoletja. Glavno vlogo ima bržkone raznovrstna elektronika, ki se v stanovanju izkaže za zelo koristno in uporabno, lahko pa služi le sprostitvi in zabavi. Za kar najboljšo izkušnjo je treba premišljeno izbrati posrečeno zbirko takšnih dodatkov, saj s tem lahko močno dvignemo kakovost bivanja v dobro opremljenem domu! Kakšna elektronika prevladuje v sodobno opremljenih stanovanjih? Gotovo so povsem nepogrešljivi zvočniki, ki poskrbijo za kakovostno ozvočenje. Če se želimo tudi v udobju domačega stanovanja sproščati in zabavati v ritmu priljubljene glasbe, potrebujemo ustrezno opremo. Še bolj to velja za prave avdiofile in seveda tiste, ki se kar doma lotijo oblikovanja pravega multimedijskega centra z lastnim hišnim kinom. V vsakem primeru so v osrčju zbirke takšne opreme kvalitetni zvočniki. Ker pa moramo biti včasih nekoliko bolj tihi in diskretni, je v mnogih situacijah zelo priporočljiva uporaba slušalk – te so skoraj nujna dodatna oprema ob računalniku, pa tudi za poslušanje glasbe in drugih vsebin pri raznih prostočasnih aktivnostih. Elektronika je v sodobnih stanovanjih v veliki meri vezana tudi na računalnike. Tam so nepogrešljivi monitorji in drugi kosi nujne opreme, pa tudi razni dodatki. V stanovanju bo gotovo veliko priložnosti za uporabo sodobne elektronike in uživanje v edinstvenih odlikah te opreme! Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

Philips zvočnik prenosni BT110A/00, siv

Na zalogi
Kompaktni zvočnik BT110 odlikujejo enake zvočne kakovosti kot večje zvočnike. Zvok je jasen in glasen, nizki toni pa presenetljivo dobri. Odporen je tudi proti pršenju in ima pas. Uporabljate ga lahko kjerkoli in kadarkoli.
17,54 €

Philips zvočnik prenosni BT110A/00, moder

Na zalogi
Kompaktni zvočnik BT110 odlikujejo enake zvočne kakovosti kot večje zvočnike. Zvok je jasen in glasen, nizki toni pa presenetljivo dobri. Odporen je tudi proti pršenju in ima pas. Uporabljate ga lahko kjerkoli in kadarkoli.
17,54 €

Redragon Gaming žična miška M607

Na zalogi
Redragon žična miška M607 je primerna za igralske navdušence. Miška je ergonomsko oblikovana, z RGB osvetlitvijo ter vsemi gumbi in funkcijami, ki vam omogočajo kvalitetno igranje.
18,99 €

JBL Go 2 zvočnik, oranžen

Trenutno ni na zalogi
Brezžični prenosni zvočnik JBL se ponaša s praktično in kompaktno velikostjo, zato ga lahko vzamete kamorkoli. Zvočnik omogoča glasno predvajanje glasbe visoke kakovosti, tudi ko je baterija šibkejša. Vgrajena funkcija spremlja glasbeni signal in ohranja visoke spremembe v razponu ojačevalnika.
23,78 €

BACHMANN namizna vtičnica DESK 2 - bela (3x schuko, 2 x adapter CAT6)

Na zalogi
Namizna vtičnica DESK 2 je primerna predvsem za uporabo v pisarni, sejni sobi, domači pisarni ali morebitnih drugih delovnih okoljih. Vključuje 3 klasične schuko vtičnice, 2x adapter CAT6 ter priključitveni kabel dolžine 3 metre.
104,14 €

BACHMANN potopna vtičnica KAPSA - inox

Na zalogi
Potopna vtičnica Kapsa je zasnovana za kuhinjo, pisarno, dnevno sobo in številna druga področja v bivalnih ali delovnih okoljih. Pokrov, ki ga je mogoče odpreti zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi.
73,51 €

EVOline potopna vtičnica BACKFLIP

Na zalogi
Potopna vtičnica, ki se praktično skrije v delovno površino v kuhinji. Pokrov vtičnice pritisnete in prikažeta se dva klasična priklopa in en priklop za USB ključek. Zaradi svoje zunanjosti iz nerjavečega jekla se elegantno poda v vsako kuhinjo.
179,90 €

BACHMANN Potopna vtičnica TWIST inox

Na zalogi
Potopna vtičnica, ki se praktično skrije v delovno površino v kuhinji. Pokrov vtičnice se zavrti in prikažeta se dva priklopa. Potopna vtičnica Twist je dobavljiva v svetleči črni barvi, mat črni barvi ali v inox barvi. Prav ta potopna vtičnica je od leta 2014 dalje dobitnica štirih nagrad za dizajn.
99,91 €

BACHMANN Potopna vtičnica TWIST 2 črna MAT

Na zalogi
Potopna vtičnica, ki se praktično skrije v delovno površino v kuhinji. Pokrov vtičnice se avtomatsko zavrti ob pritisku na gumb in prikažeta se dva priklopa. Potopna vtičnica Twist je dobavljiva v svetleči črni barvi, mat črni barvi ali v inox barvi. Prav ta potopna vtičnica je od leta 2014 dalje dobitnica štirih nagrad za dizajn.
149,89 €

BACHMANN Potopna vtičnica ELEVATOR

Na zalogi
Potopna vtičnica, ki se praktično skrije v delovno površino v kuhinji. Samo pritisnite na zgornji del potopne vtičnice, da se bo dvignila in potem ponovno spustila. Kombinacija aluminija in črne plastike se elegantno poda v vsako kuhinjo.
99,89 €

Akcijski artikli