051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Keramika

V različnih stanovanjskih prostorih uporabljamo celo vrsto različnih materialov. Ti imajo namreč zelo pomembne funkcionalne naloge, poleg tega z njimi dosegamo željene vizualne učinke in ustvarimo prijetno bivalno okolje. Vse te odlike združuje keramika, ki je v sodobnih domovih nepogrešljiva. Uporabljamo jo predvsem v kuhinjah in kopalnicah, pa tudi v drugih prostorih, ki so redno na udaru različnih neugodnih dejavnikov. Keramika se uporablja tam, kjer pričakujemo veliko stika z vodo in visoko vlažnost prostora ter pogosta temperaturna nihanja. Gre namreč za odporen in vzdržljiv material, ki se brez težav postavlja po robu takšnim obremenitvam. Poleg tega se na keramičnih površinah lažje borimo z umazanijo in madeži, kar je v stanovanju prav tako pomembno. Ob vseh funkcionalnih prednostih keramike ne pozabimo na čudovito vizualno podobo, ki jo lahko dosežemo na ta način – uporabljamo predvsem lično oblikovane keramične ploščice, ki so na voljo v neštetih izvedbah. Keramika ima celo vrsto prednosti, s katerimi se izkaže tako pri neposredni uporabi prostorov kot tudi v drugih ozirih. Omogoča recimo tudi oblikovanje učinkovitih ogrevalnih sistemov ter dobro ščiti površine, ki bi bile sicer bolj občutljive pri zahtevni uporabi. Vsekakor gre za izdelke, ki bodo našli svoje mesto v vsakem domu, pri uporabi pa bodo zanesljivo navdušili! Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

DEANTE nadpultni umivalnik TESS CDS 6U6S

Na zalogi
Deante nadpultni umivalniki se ponašajo z modernim dizajnom. Izdelani so iz kakovostnih materialov, ki olajšajo čiščenje. Nadpultni umivalnik se ponaša z 10 letno garancijo.
165,11 €

DEANTE deska za WC školjko PEONIA ZERO CDE 6SOZ

Na zalogi
Deska za WC školjko z antibakterijskim premazom, ki ima mehko in tiho zapiranje.
57,19 €

DEANTE viseča WC školjka PEONIA ZERO CDE 6ZPW

Na zalogi
Viseča wc školjka PEONIA je brezrobna, s čimer se zmanjša nabiranje umazanije, prav tako pa jo je lažje čistiti. Zaradi sijoče bele barve in elegantne oblike se poda v vsako kopalnico.
112,98 €

DEANTE nadpultni umivalnik MIRAN CDR 6U4S

Na zalogi
Deante nadpultni umivalniki se ponašajo z modernim dizajnom. Izdelani so iz kakovostnih materialov, ki olajšajo čiščenje. Vključen keramični pokrov odtoka in zgornji del sifona. Nadpultni umivalnik se ponaša z garancijo 10 let.
160,97 €

Akcijski artikli