051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije
Kategorije

LeanPay - enostaven nakup na obroke

Nakupovanje stanovanjske opreme in raznih gospodinjskih naprav je lahko zelo prijetno opravilo, saj opremljamo svoj dom, v katerem želimo oblikovati kar se da prijetno okolje. Tako v veselem pričakovanju izbiramo opremo, ki jo bomo redno uporabljali skozi leta. A po drugi strani je to lahko tudi dokaj velika finančna obremenitev, torej moramo pomisliti tudi na to, koliko nas bodo nakupi stali in kako lahko kaj privarčujemo.

Najbolj pomembni so ti premisleki pri opremljanju celotnega stanovanja, v tem primeru potrebujemo kar nekaj opreme, tudi dražje kose. A tudi pri kakšnih manjših renovacijah ali celo pri kupovanju posameznih kosov so lahko stroški precej visoki, to pa pomeni, da se je pametno na nakup dobro pripraviti. Včasih pridejo zelo prav tudi plačilne opcije, ki nas nekoliko razbremenijo – to je recimo LeanPay, ki omogoča enostaven nakup na obroke.

Uporaba sistema LeanPay

LeanPay nam omogoča, da nakupe opravimo enostavno in brez velikih finančnih obremenitev, saj plačilo opravimo po obrokih. Glavna prednost tega sistema pa je v tem, da celoten postopek močno poenostavi, nimamo namreč opravka s kakšno posebno birokracijo ali z bankami.

Najbolj se LeanPay izkaže pri spletnem nakupovanju, čeprav je možno obročno plačevanje na ta način izbrati tudi v fizičnih prodajalnah, kjer trgovci to omogočajo. V vsakem primeru pri izbiri načina plačila izberemo LeanPay, ki omogoča razdelitev zneska za plačilo na obroke. Pri tem lahko pričakujemo precejšnjo prilagodljivost, saj sistem ponuja do 24 mesečnih obrokov, seveda pa lahko izberemo tudi manj obrokov za hitrejše odplačilo in nižje stroške.

Ko izberemo število mesečnih obrokov in se prepričamo o končni ceni, lahko vnesemo svoje podatke in počakamo na odobritev s strani sistema. Ta postopek je opravljen zelo hitro, počakati bo treba le kakšno minuto ali dve. Nato pa je naročilo že potrjeno, ne da bi morali takoj plačati celotno kupnino. Obveznosti poravnavamo po izbranih mesečnih obrokih.

LeanPay v praksi

Če želimo koristiti prednosti sistema za obročno plačevanje LeanPay, moramo seveda nakupovati pri trgovcih, ki to možnost ponujajo. Običajno je ta možnost navedena med načini plačila, o katerih se lahko vnaprej pozanimamo. To velja tako za spletne kot za fizične trgovine.

Največ dela bomo imeli verjetno z izbiro obrokov in načrtovanjem obročnega plačevanja. Za hitro odplačevanje lahko izberemo šest mesečnih obrokov, pri čemer pričakujemo tudi nižje stroške oziroma obresti. Če načrtujemo kakšne večje nakupe in imamo opravka z višjimi zneski, bo bolje izbrati 24 mesečnih obrokov, ki bodo zelo nizki, res pa je, da bodo v tem primeru nekoliko višje obresti. Vseeno je obročno plačevanje velika ugodnost, s katero lahko močno olajšamo finančne obremenitve pri večjih nakupih.