051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Mali gospodinjski aparati

Poleg kompleta velikih gospodinjskih naprav potrebujemo tudi nekatere manjše pripomočke, ki prinašajo nepogrešljive funkcionalnosti za vsako stanovanje. Mali gospodinjski aparati se v praksi izkažejo za še bolj uporabne, zato se splača pobrskati po ponudbi in odkriti raznovrstne opcije, ki jih najdemo na tem področju. Kar nekaj je takšnih naprav, ki dopolnjujejo ključne funkcionalnosti večjih hišnih sistemov in aparatov. To so recimo električni grelci, ki jih uporabljamo za občasno ogrevanje ali za dogrevanje ob primarnem ogrevalnem sistemu. Električni grelci so zelo enostavni in priročni, večinoma tudi enostavno prenosni, da jih lahko uporabljamo v kateremkoli prostoru. V nekaterih primerih so že takšni grelci tudi pozimi čisto zadostna rešitev za ogrevanje manjših prostorov, lahko pa jih uporabimo za rezervo ali nujne primere. Vsekakor se splača med malimi gospodinjskimi aparati najti takšno opremo, ki bo v kritičnih primerih opravljala ključne naloge. Lahko pa se opremimo še z napravami, ki jih bomo uporabljali pri vsakdanjih opravkih v domačem stanovanju. To so recimo sesalniki in druga oprema za čiščenje. Na tem področju je kar nekaj izjemno uporabnih pripomočkov, ki se jih splača imeti doma. Enako velja za opremo, ki jo uporabljamo v okolici hiše ali v domači delavnici. Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

Blue House mešalnik SHAKIRA (BH598FB)

Trenutno ni na zalogi
Priljubljen namizni mešalnik za mešanje in miksanje sadja, juh, zelenjave. Pripravite si svoj najljubši smoothie povsem po vašem okusu. Velika posoda za mešanje je zelo enostavna za čiščenje, lahko se opere celo v pomivalnem stroju. Prav tako je telo mešalnika iz nerjavečega jekla, ki se tudi enostavno obriše.
24,95 €

Blue House grelnik vode BONITO (BH223EK)

Trenutno ni na zalogi
Priročen in uporaben grelnik vode Bonito, ki je nepogrešljiv v vsakem gospodinjstvu. Z njim lahko hitro zavrete kar 2L vode, kar je za tovrstne grelnike veliko. Zavzame malo prostora na pultu in se lahko vrti na podstavku. Ko voda zavre, se po določenem času grelnik samodejno izklopi. Ima skrit grelec, kar je zelo priročno za čiščenje in preprečuje nabiranje vodnega kamna. Za lažje čiščenje ima široko odprtino.
15,45 €

Blue House inox grelnik vode STILO (BH225MK)

Trenutno ni na zalogi
Priročen in uporaben inox grelnik vode Stilo, ki je nepogrešljiv v vsakem gospodinjstvu. Z njim lahko v kratkem času zavrete 1,7L vode. Zavzame malo prostora na pultu. Ko voda zavre, se po določenem času grelnik samodejno izklopi. Ima skrit grelec, kar je zelo priročno za čiščenje in preprečuje nabiranje vodnega kamna.
19,95 €

Blue House aparat za mletje mesa HERCULE (BH567MG)

Trenutno ni na zalogi
Zelo zmogljiva aparat za mletje mesa, paradižnika in drugih živil. S to mesoreznico lahko pripravite najboljše salame s pomočjo nastavka, ki je priložen. Priložen je tudi podstavek za meso in pokrov, ter potiskalo za varno delo.
84,95 €

Akcijski artikli