051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Mikrovalovne pečice

Pri opremljanju kuhinje se v veliki meri osredotočamo na velike gospodinjske aparate, brez katerih kuhinja pač ne bi nudila niti svojih osnovnih funkcionalnosti. A ne smemo pozabiti, da o končni izkušnji v veliki meri odločajo tudi manjše naprave, ki so v praksi morda še bolj uporabne. Na misel gotovo pridejo mikrovalovne pečice, s katerimi si lahko močno pomagamo pri pripravi okusnih obrokov v vsakem trenutku dneva. Mikrovalovne pečice so nepogrešljive za tiste, ki želijo imeti opcijo za hitro in enostavno pripravo toplega obroka. Ne morejo sicer v celoti nadomestiti funkcionalnosti popolnega kompleta kuhinjske opreme, predstavljajo pa čisto dostojno alternativo zamudnemu kuhanju posameznih obrokov. Ker se nam vedno kam mudi in za pripravo obrokov pogosto nimamo veliko časa, je mikrovalovna pečica lahko idealna rešitev za praktično vsako stanovanje. Zelo priročna pa je takšna naprava tudi v tistih kuhinjah, ki se sicer redno uporabljajo za kulinarično ustvarjanje. Še vedno je treba namreč kaj pogreti ali stopiti, mikrovalovna pečica pa ponuja še mnoge druge funkcionalnosti, ki bodo v kuhinji prišle še kako prav. Ker gre za dokaj ugodno, kompaktno in enostavno napravo, lahko mikrovalovno pečico priporočimo prav vsakomur. V vsaki kuhinji bo odlično opravila svoje delo, ne glede na to, ali bo v uporabi vsakodnevno ali le občasno. Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

HEINNER prostostoječa mikrovalovna pečica HMW-20MBKSS

Na zalogi
Z močjo 700 W in 20 l prostornino je mikrovalovna pečica izredno praktična, zaradi črne barve v kombinaciji s kromom pa se odlično poda v vsako kuhinjo. Mikrovalovna pečica ima kar 3-letno garancijo. HEINNER mikrovalovna pečica vam bo v kuhinji v veliko pomoč, saj lahko Izbirate lahko med 6 nivoji moči ter dodatno funkcijo za odtajevanje.
105,21 €

HEINNER prostostoječa mikrovalovna pečica HMW-20BK2

Trenutno ni na zalogi
HEINNER mikrovalovna pečica vam bo z močjo 700 W v kuhinji v veliko pomoč, saj lahko Izbirate lahko med 6 nivoji moči ter dodatno funkcijo za odtajevanje. Zaradi prostornine 20 l je izredno praktična, zaradi črne barve pa se odlično poda v vsako kuhinjo. Mikrovalovna pečica ima kar 3-letno garancijo.
98,91 €

AMICA vgradna mikrovalovna pečica AMG20BF (1103119)

Trenutno ni na zalogi
Vgradna mikrovalovna pečica elegantne črne barve se prilega v vsako kuhinjo. Ima 9 avtomatskih programov in kar 7 stopenj moči mikrovalov. Steklena zunanjost in notranjost iz nerjavečega jekla omogočata enostavno čiščenje mikrovalovne pečice. Prav tako ima možnost zakasnitve vklopa in se lahko segreje ravno preden pridete domov.
219,90 €

Akcijski artikli