051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Vtičnice

V sodobnih kuhinjah uporabljamo celo vrsto električnih naprav, ki zahtevajo povezavo z električnim omrežjem. Ne moremo pa imeti cele množice vtičnic – to niti funkcionalno niti estetsko ne bi bila posrečena rešitev. Veliko bolje se obnesejo potopne vtičnice, ki predstavljajo izredno elegantno rešitev pri uporabi električnih naprav v kuhinji. Takšne vtičnice so med najbolj posrečenimi dodatki za kuhinjo, splača se premisliti, ali ne bodo morda prava izbira tudi v vašem stanovanju! Potopne vtičnice imajo več pomembnih odlik. Najbolj opazna je gotovo ta, da ne zasedajo dragocenega prostora v kuhinji, temveč vtičnice elegantno skrijejo v kotičke, ki bi sicer ostali neizrabljeni. Na ta način lahko bolje izkoristimo tudi stenske površine, ki jih pogosto uporabimo za namestitev shranjevalnih in odlagalnih površin ali pa jih zavarujemo pred mastnimi madeži in drugimi škodljivimi vplivi. Z uporabo potopnih vtičnic tudi same vtičnice zavarujemo pred vsiljivci, ki prej ali slej zaidejo v vsak kotiček kuhinje. Pri kuhanju imamo opravka z mastnimi madeži, vodno paro in visoko vlago ter drugimi dejavniki, ki niso najbolj prijazni do električnih vtičnic. Potopne vtičnice so zanesljivo zaščitene pred temi vplivi in v vsakem trenutku ponujajo varen dostop do električnega omrežja za vse naprave, ki jih uporabljamo v kuhinji.

Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

BACHMANN namizna vtičnica DESK 2 - bela (3x schuko, 2 x adapter CAT6)

Na zalogi
Namizna vtičnica DESK 2 je primerna predvsem za uporabo v pisarni, sejni sobi, domači pisarni ali morebitnih drugih delovnih okoljih. Vključuje 3 klasične schuko vtičnice, 2x adapter CAT6 ter priključitveni kabel dolžine 3 metre.
104,14 €

BACHMANN potopna vtičnica KAPSA - inox

Na zalogi
Potopna vtičnica Kapsa je zasnovana za kuhinjo, pisarno, dnevno sobo in številna druga področja v bivalnih ali delovnih okoljih. Pokrov, ki ga je mogoče odpreti zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi.
73,51 €

EVOline potopna vtičnica BACKFLIP

Na zalogi
Potopna vtičnica, ki se praktično skrije v delovno površino v kuhinji. Pokrov vtičnice pritisnete in prikažeta se dva klasična priklopa in en priklop za USB ključek. Zaradi svoje zunanjosti iz nerjavečega jekla se elegantno poda v vsako kuhinjo.
179,90 €

BACHMANN Potopna vtičnica TWIST inox

Na zalogi
Potopna vtičnica, ki se praktično skrije v delovno površino v kuhinji. Pokrov vtičnice se zavrti in prikažeta se dva priklopa. Potopna vtičnica Twist je dobavljiva v svetleči črni barvi, mat črni barvi ali v inox barvi. Prav ta potopna vtičnica je od leta 2014 dalje dobitnica štirih nagrad za dizajn.
99,91 €

BACHMANN Potopna vtičnica TWIST 2 črna MAT

Na zalogi
Potopna vtičnica, ki se praktično skrije v delovno površino v kuhinji. Pokrov vtičnice se avtomatsko zavrti ob pritisku na gumb in prikažeta se dva priklopa. Potopna vtičnica Twist je dobavljiva v svetleči črni barvi, mat črni barvi ali v inox barvi. Prav ta potopna vtičnica je od leta 2014 dalje dobitnica štirih nagrad za dizajn.
149,89 €

BACHMANN Potopna vtičnica ELEVATOR

Na zalogi
Potopna vtičnica, ki se praktično skrije v delovno površino v kuhinji. Samo pritisnite na zgornji del potopne vtičnice, da se bo dvignila in potem ponovno spustila. Kombinacija aluminija in črne plastike se elegantno poda v vsako kuhinjo.
99,89 €

Akcijski artikli