051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Seti za kad

Prostorna kopalna kad je velika pridobitev za vsako kopalnico. Le težko bi si zamislili boljši način sprostitve od namakanja v kopeli po dolgem in napornem dnevu. Za kar najboljšo izkušnjo pa moramo svojo kopalnico najprej dobro opremiti. Seveda ima največjo vlogo pri tem sama kad, a ne smemo pozabiti še na vso drugo opremo, ki jo pri kopanju uporabljamo. Kopalna kad je velik element kopalniške opreme in jo moramo premišljeno umestiti v prostor. Na srečo lahko dosežemo zelo dober učinek tudi v manjši kopalnici, sploh če kad kombiniramo s tušem in dobimo vsestransko opremo z odličnim izkoristkom prostora. Pomembno pa je, da kad dopolnimo s ključno opremo. Vse potrebne dodatke prinašajo seti za kad, ki so sestavljeni tako, da odgovarjajo različnim potrebam širokega spektra uporabnikov. Seti za kad vključujejo armaturo in dodatke, ki jih uporabljamo pri pripravi kopeli in pri samem kopanju. Že armature za kad imajo izjemno pomembno vlogo pri oblikovanju končne izkušnje pri kopanju, še boljši učinek pa obeta dodatna oprema. To je pogosto praktična ročna prha, dodatna pipa, sistem za zapiranje in odpiranje odtoka ter kakšna držala, nosilci in drugi uporabni kosi. Seti za kad tako prinašajo vse potrebne funkcionalnosti, ki so v praksi pri kopanju nepogrešljive. Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

DEANTE kopalniški set za tuš ali kad AVIS NGV 041K

Trenutno ni na zalogi
Set bo odličen dodatek k vaši tuš kabini ali kadi.
20,64 €

DEANTE trojni kopalniški set za kad ANEMON BCZ B130

Na zalogi
Linija Anemon je sodobna linija in se ponaša z dolgoletno garancijo. Ima kvalitetni perlator, ki zmanjšuje porabo vode ter omogoča mehkejši pretok vode. Odlikujejo jo moderne in ravne linije ter barvne izvedbe.
127,72 €

DEANTE trojni kopalniški set za kad ANEMON BCZ 013M

Na zalogi
Linija Anemon je sodobna linija in se ponaša z dolgoletno garancijo. Ima kvalitetni perlator, ki zmanjšuje porabo vode ter omogoča mehkejši pretok vode. Odlikujejo jo moderne in ravne linije ter barvne izvedbe.
154,85 €

DEANTE kopalniški set za tuš ali kad HIACYNT NQH 041K

Na zalogi
Linija Hiacynt je bila ustvarjena s pozornostjo do vsakega detajla. Združuje moderen dizajn s pridihom neskončnosti. Linijo zaznamuje dinamična oblika lokov uravnotežena z ravnimi površinami. Set vključuje nosilec za montažo na zid.
32,85 €

DEANTE kopalniški set za kad CYNIA BCYO 010M - ODPRTA EMBALAŽA

Trenutno ni na zalogi
set 6 v 1 vsebuje: kopalniško armaturo za kad in umivalnik, zgornji del sifona (click-clack) za odpiranje in zapiranje odtoka vode, tuš, cev, nosilec. Linija Cynia se ponaša s 7 letno garancijo in kvalitetnim perlatorjem, ki zmanjšuje porabo vode ter omogoča mehkejši pretok.
79,42 €

Akcijski artikli