051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Sifoni, cevi

Kopalnica je izrazito funkcionalen prostor, v katerem mora vse delovati brezhibno. Za to poskrbimo s premišljeno izbiro kakovostne opreme in profesionalno vgradnjo, a že pri tem moramo nekaj pozornosti nameniti tudi manj izrazitim elementom, ki imajo v praksi izredno pomembno nalogo. Gre za dodatke, ki omogočajo nemoteno delovanje kopalniške opreme. Nekateri kosi so nujno pomembni že pri gradnji kopalnice in služijo predvsem za urejanje vodovodne napeljave, drugi pa so uporabni tudi naknadno, če želimo zagotoviti odlično izkušnjo pri uporabi kopalnice. Sifoni in cevi predstavljajo nepogrešljivo opremo, ki pa v kopalnici ne pride takoj do izraza. Večinoma je skrita za oziroma pod preostalo kopalniško opremo. To pomeni, da moramo že v izhodišču poskrbeti za to, da bodo vsi odtoki kakovostno narejeni in zelo zanesljivi, da z njimi kasneje ne bo težav. Kakovostni sifoni in cevi zagotavljajo odlično delovanje kopalniške opreme in dolgo življenjsko dobo, s tem pa tudi popolno zadovoljstvo uporabnikov. Poleg tega lahko na ta način nekoliko izboljšamo tudi funkcionalnosti samih odtokov in dopolnimo lastnosti primarne opreme. V vsakem primeru se splača tudi sifone in cevi izbirati v višjem kakovostnem razredu in poskrbeti za profesionalno vgradnjo. Tako lahko računamo na brezhibno delovanje kopalnice in visoko kakovost bivanja. Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

DEANTE držalo za tuš ročko ANN 021U

Trenutno ni na zalogi
Nastavek za tuš ročko je se izjemno lepo poda k tuš setu in ostalim kopalniškim armaturam v enaki barvi.
4,20 €

Deante zgornji del sifona (click-clack) KROM s prelivom - NHC 011U

Trenutno ni na zalogi
Deante zgornji del sifona kvadratne oblike z edinstvenim sistemom ''click-clack'', v celoti kovinski, primeren je tudi za umivalnike s prelivom (dodatna odprtina na strani). Garancija 2 leti.
20,09 €

Zgornji del sifona (click clack) ČRNA NHC B11A

Na zalogi
Deante zgornji del sifona z edinstvenim sistemom ''click-clack'', v črni barvi. Standardni priklop na sifon. Garancija 2 leti.
27,32 €

DEANTE okrogli sifon - KROM - NHC 031K

Na zalogi
Deante okrogli sifon elegantne okrogle oblike in z lepim dizajnom. Enostavno čiščenje z vijakom za izpust vode.
41,12 €

DEANTE okrogli sifon - ČRNA mat - NHC B31K

Na zalogi
Deante okrogli sifon elegantne okrogle oblike in z lepim dizajnom. Standardni priklop na zgornji del sifona, sifon se zelo enostavno čisti z vijakom za izpust vode. Garancija 2 leti.
69,49 €

DEANTE zgornji del sifona (click-clack) - ČRNA mat s prelivom - NHC B10B

Na zalogi
Deante zgornji del sifona z edinstvenim sistemom ''click-clack'' v celoti kovinski. Garancija 2 leti.
33,33 €

DEANTE zgornji del sifona (click - clack) - ČRNA mat - NHC B10A

Na zalogi
Deante zgornji del sifona z edinstvenim sistemom ''click-clack'' v mat črni barvi. Garancija 2 leti.
33,33 €

DEANTE zgornji del sifona (click-clack) - KROM s prelivom - NHC 010B

Na zalogi
Deante zgornji del sifona z edinstvenim sistemom ''click-clack'', v celoti kovinski, primeren je tudi za umivalnike s prelivom (dodatna odprtina na strani). Garancija 2 leti.
21,94 €

DEANTE zgornji del sifona 8click-clack) - KROM - NHC 010A

Na zalogi
Deante zgornji del sifona z edinstvenim sistemom ''click-clack'', v celoti kovinski. Standardni priklop na sifon. Garancija 2 leti.
21,94 €

Akcijski artikli