051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Štedilniki

V vsaki kuhinji potrebujemo vsaj nekaj osnovne opreme, ki omogoča enostavno in uspešno pripravo hrane. Med najbolj opaznimi kosi kuhinjske opreme je gotovo štedilnik, ki je za mnoge še vedno edina smiselna izbira pri opremljanju domače kuhinje. Že res, da imamo na voljo tudi nekatere alternative, a štedilniki ponujajo najširši nabor ključnih funkcionalnosti, ki jih potrebujemo v domači kuhinji. Povsem samoumevno je torej, da gre za priljubljeno opremo, ki se jo splača izbrati v višjem kakovostnem razredu. Sodobni štedilniki bodo navdušili z brezhibno funkcionalnostjo in odlično uporabniško izkušnjo. So zelo učinkoviti pri svojem delu in ponujajo veliko možnosti pri pripravi različnih domačih specialitet. Prilagodijo se lahko različnim potrebam in v vsakem primeru zagotovijo kar najboljši rezultat. Nekateri štedilniki so zelo prilagodljivi in odgovarjajo tudi potrebam najbolj zahtevnih kuharjev, spet drugi pa prepričajo prav z enostavnim upravljanjem. Na voljo so torej štedilniki za vse mogoče uporabnike! Največje razlike so v številu in vrsti kuhalnih mest. Zelo priljubljeni so plinski štedilniki, na voljo pa imamo tudi različna električna kuhališča. Prav tako so v ponudbi kombinirani štedilniki, ki združujejo funkcionalnosti različnih naprav, običajno imajo tudi vgrajeno pečico. Vedno bo moč najti idealno napravo za uporabo v kuhinji, zato se le lotite brskanja po ponudbi! Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

SIMFER 5222 SERBB kombinirani štedilnik

Trenutno ni na zalogi
Bel prostostoječi štedilnik širine 50 cm kombinira plinsko in električno kuho. Pečica nudi 5 funkcij pečenja in ima prostornino 45L. Štedilnik ima pokrov s katerim preprečite nabiranje umazanije na kuhalni površini. Zaradi emajlirane zunanjosti je čiščenje enostavno.
319,90 €

SIMFER plinski štedilnik 9509 VEWIM

Na zalogi
Pol-profesionalni inox štedilnik širine 90 cm omogoča kuho prav tako doma, kot tudi v gostilni. Odlikuje ga 5 plinskih kuhališč, z wok gorilnikom na sredini in pečica s prostornino kar 100L, katera ima 10 funkcij in omogoča profesionalno peko. Na dnu je še prostor za shranjevanje pladnjev in ostalih kuhinjskih pripomočkov.
1199,89 €

AMICA steklokeramični štedilnik 508CE2.30EEH (XV) (55352)

Na zalogi
Prostostoječi štedilnik širine 50 cm in s štirimi steklokeramičnimi ogrevalnimi površinami. Pečica ima na vratih trojno zasteklitev in kar 62L prostornine. Posledično sprednje steklo na dotik ni vroče, ponuja pa 8 funkcij pečenja.
459,90 €

AMICA indukcijski štedilnik 6118IED3.475HTaKDp(Xx) (57083)

Trenutno ni na zalogi
Prostostoječi štedilnik širine 60 cm in s štirimi indukcijskimi površinami. Pečica se ponaša s kar 77L prostornine. Pečica nudi 11 funkcij pečenja, med njimi je tudi funkcija ECO, ki skrbi za manjšo porabo energije.
799,90 €

SIMFER električni štedilnik 4043 SERBB

Na zalogi
Prostostoječi štedilnik bele barve in širine 50 cm se poda v vsako še tako majhno kuhinjo. Kuhališče predstavljajo 4 električne plošče, pečica pa je kapacitete 54l in ima 3 funkcije peke. Dvojna zasteklitev na vratih pečice omogoča, da sprednje steklo ob peki ni vroče.
259,90 €

SIMFER 4312 ZERW kombinirani štedilnik

Trenutno ni na zalogi
Bel prostostoječi štedilnik, ki kombinira plinsko in električno kuho. Pečica nudi 3 funkcije pečenja in ima prostornino 45 l. Štedilnik ima pokrov s katerim preprečite nabiranje umazanije na kuhalni površini. Zaradi emajlirane zunanjosti je čiščenje enostavno.
289,90 €

SIMFER 6315 SERBB kombinirani štedilnik

Trenutno ni na zalogi
Bel prostostoječi štedilnik širine 60 cm kombinira plinsko in električno kuho. Pečica nudi 5 funkcij pečenja in ima prostornino 56L. Štedilnik ima pokrov s katerim preprečite nabiranje umazanije na kuhalni površini. Zaradi emajlirane zunanjosti je čiščenje enostavno.
349,90 €

SIMFER steklokeramični štedilnik 6045 SEDBB

Na zalogi
Prostostoječi štedilnik širine 60 cm in s štirimi steklokeramičnimi ogrevalnimi površinami. Pečica se ponaša s petimi funkcijami in 56 l prostornino. Zaradi dvojne zasteklitve vrat, sprednje steklo na dotik ni vroče.
409,90 €

Akcijski artikli