051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Oblikovalci las

Razvrsti po:

Blue House ravnalec za lase ELLEN (BH164HS)

Trenutno ni na zalogi
Če želite brezhibno ravne lase, potem je ravnalec za lase Ellen s kar 40W moči prava izbira za vas. Za natančno določanje temperature ima vgrajen LCD zaslonček. Le to lahko nastavite med 100°C in 220°C. Za lažjo uporabo ima dolg kabel, ki se obrača, tako da se ne more zavozlati.
8,95 €

Blue House ravnalec za lase BEYONCE (BH165HS)

Trenutno ni na zalogi
Če želite ravne lase, kot jih ima slavna Beyonce, potem je ravnalec za lase Beyonce s kar 40W moči prava izbira za vas. Za natančno določanje temperature ima vgrajen LCD zaslonček. Le to lahko nastavite med 100°C in 220°C. Za lažjo uporabo ima dolg kabel, ki se obrača, tako da se ne more zavozlati.
15,95 €

Blue House sušilnik za lase LINDA (BH113HD)

Na zalogi
Zmogljiv sušilnik za lase Linda hitro posuši vaše lase in jih naredi prijetne na dotik. Sušilnik je profesionalne oblike, kakršne uporabljajo pri najboljših frizerjih. Za dolgo življenjsko dobo ima vgrajeno zaščito proti pregrevanju.
10,95 €

Blue House sušilnik za lase CELINE (BH174HD)

Trenutno ni na zalogi
Zmogljiv sušilnik za lase Celine hitro posuši vaše lase s pomočjo izredno zmogljivega AC motorja. Sušilnik je profesionalne oblike, kakršne uporabljajo pri najboljših frizerjih. Za dolgo življenjsko dobo ima vgrajeno zaščito proti pregrevanju.
15,45 €

Blue House ionični sušilnik za lase RIHANNA (BH126HD)

Trenutno ni na zalogi
Zmogljiv sušilnik za lase Rihanna je profesionalne oblike, kakršne uporabljajo pri najboljših frizerjih. Ponaša se s funkcijo ioničnega sušenja, ki preprečuje kodranje las in daje lasišču lep sijaj.
14,95 €

Blue House ionični sušilnik za lase WHITNEY (BH132HD)

Na zalogi
Zmogljiv sušilnik za lase Whitney posuši vaše lase z mešanjem toplega in hladnega zraka. Sušilnik je profesionalne oblike, kakršne uporabljajo pri najboljših frizerjih. Ponaša se s funkcijo ioničnega sušenja, ki preprečuje kodranje las in daje lasišču lep sijaj.
15,95 €

Akcijski artikli