051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Tuš kabine

Tuš kabine so v mnogih kopalnicah daleč najbolj elegantna rešitev pri vgradnji opreme za umivanje. Ponujajo najboljši izkoristek razpoložljivega prostora, poleg tega pa imajo tudi brezhibno funkcionalnost. Kombiniramo jih s preostalo opremo, ki dopolnjuje učinke same kabine – tuš mora imeti ustrezno kad in uporabno armaturo, v poštev pa pridejo še nekateri dodatki. V večini primerov se splača kupiti kar komplet opreme, lahko pa tuš kabine najdemo tudi v ločeni ponudbi in povsem po želji oblikujemo opremo svoje kopalnice. Pomembno je predvsem to, da tuš kabine premišljeno izberemo glede na lastnosti prostora, pa tudi glede na lastne želje in potrebe. Gre za velik in pomemben element kopalniške opreme, zato se pri izbiri ne smemo prenagliti. Na voljo so različne tuš kabine, tudi različne oblike in dimenzije, tako da je treba odločitev sprejeti zelo premišljeno. Velika prednost je izkoristek prostora, a pri tem pomislimo na to, da mora tuš še vedno nuditi dovolj prostora za udobno umivanje. Prav tako lahko dosežemo dobre učinke z izbiro prave oblike tuš kabine, še posebej posrečene so tiste z elegantnimi krivuljami. V pestri ponudbi je moč najti idealno rešitev za praktično vsako kopalnico. Prav tako je možno tuš kabine poljubno sestaviti ali oblikovati po naročilu. Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

DEANTE okrogla stenska ročica za tuširanje CASCADA NAC N47K

Na zalogi
Okrogla stenska ročica za tuširanje CASCADA NAC N47K v črni barvi bo skupaj z ostalimi dodatki v črni barvi popestrila vašo kopalnico.
49,43 €

DEANTE polkrožna tuš kabina FUNKIA KYP N52K - 80 cm, R550, prozorno steklo, črni profili

Trenutno ni na zalogi
Polkrožna tuš kabina Funkia KYP N52K - 80 cm, R550, z 5mm kaljenim prozornim steklom in črnimi profili. Odlikujejo jo magnetna tesnilna zapirala, ki zagotavljajo enostavno in tiho zapiranje. Sama montaža pa je enostavna in prilagojena potrošniku!
361,36 €

DEANTE kotna tuš kabina FUNKIA KYC 642K - 80 cm, neprozorno (frost ) steklo, srebrni profili

Trenutno ni na zalogi
Kotna tuš kabina Funkia KYC 642K - 80 cm, z 5mm kaljenim neprozornim steklom in srebrnimi profili. Odlikujejo jo magnetna tesnilna zapirala, ki zagotavljajo enostavno in tiho zapiranje. Sama montaža je zelo enostavna in prilagojena potrošniku!
335,54 €

DEANTE kotna tuš kabina FUNKIA KYC 641K - 90 cm, neprozorno ( frost) steklo, srebrni profili

Trenutno ni na zalogi
Kotna tuš kabina Funkia KYC 642K - 90 cm, z 5mm kaljenim neprozornim steklom in srebrnimi profili. Odlikujejo jo magnetna tesnilna zapirala, ki zagotavljajo enostavno in tiho zapiranje. Sama montaža je zelo enostavna in prilagojena potrošniku!
335,54 €

DEANTE kotna tuš kabina FUNKIA KYC 041K - 90 cm, prozorno steklo, srebrni profili

Trenutno ni na zalogi
Kotna tuš kabina Funkia KYC 041K - 90 cm, z 5mm kaljenim prozornim steklom in srebrnimi profili. Odlikujejo jo magnetna tesnilna zapirala, ki zagotavljajo enostavno in tiho zapiranje. Sama montaža je zelo enostavna in prilagojena potrošniku!
335,54 €

DEANTE pokrožna tuš kabina FUNKIA KYP 651K - 90 cm, R550, neprozorno ( frost ) steklo, srebrni profili

Trenutno ni na zalogi
Polkrožna tuš kabina Funkia KYP 651K - 90 cm, R550, z 5mm kaljenim neprozornim steklom in srebrnimi profili. Odlikujejo jo magnetna tesnilna zapirala, ki zagotavljajo enostavno in tiho zapiranje. Sama montaža pa je enostavna in prilagojena potrošniku!
335,54 €

DEANTE polkrožna tuš kabina FUNKIA KYP 652K - 80 cm, R550, neprozorno ( frost ) steklo, srebrni profili

Na zalogi
Polkrožna tuš kabina Funkia KYP 652K - 80 cm, R550, z 5mm kaljenim neprozornim steklom in srebrnimi profili. Odlikujejo jo magnetna tesnilna zapirala, ki zagotavljajo enostavno in tiho zapiranje. Sama montaža pa je enostavna in prilagojena potrošniku!
335,54 €

DEANTE polkrožna tuš kabina FUNKIA KYP 051K - 90 cm, R550, prozorno steklo, srebrni profili

Na zalogi
Polkrožna tuš kabina Funkia KYP 051K - 90 cm, R550, z 5mm kaljenim prozornim steklom in srebrnimi profili. Odlikujejo jo magnetna tesnilna zapirala, ki zagotavljajo enostavno in tiho zapiranje. Sama montaža pa je enostavna in prilagojena potrošniku!
335,54 €

DEANTE polkrožna tuš kabina FUNKIA KYP 052K - 80 cm, R550, prozorno steklo, srebrni profili

Trenutno ni na zalogi
Kotna tuš kabina Funkia KYP 052K - 80 cm, R550, z 5mm kaljenim prozornim steklom in srebrnimi profili. Odlikujejo jo magnetna tesnilna zapirala, ki zagotavljajo enostavno in tiho zapiranje. Sama montaža pa je enostavna in prilagojena potrošniku!
335,54 €

Akcijski artikli