051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Tuš seti

V domači kopalnici mora biti na voljo vsa oprema, ki igra ključno vlogo pri funkcionalnostih tega prostora. Predvsem se osredotočamo na večje elemente, ki se jih poslužujemo vsakodnevno. Gotovo pride takoj na misel tuš, saj ima prav ta bržkone največji vpliv na zadovoljstvo pri redni uporabi kopalnice na dolgi rok. Da bomo lahko uživali v vseh prednostih sodobne kopalnice, moramo izbrati dober tuš. Najbolj priporočljiv je nakup celotnega kompleta opreme za tuš – v poštev pride namreč več elementov, na katere moramo biti pozorni. Tuš seti v kompletu prinašajo prav vse, kar potrebujemo, zato zagotavljajo kar najboljšo izkušnjo za vsakega uporabnika. Kaj torej vključujejo tuš seti? To je v veliki meri odvisno od ponudbe, na trgu je možno najti zelo raznolike komplete. V osnovi potrebujemo vsaj tuš armaturo, ki jo lahko namestimo nad obstoječo tuš ali kopalno kad. Že armatura vključuje več različnih izdelkov, poleg same pipe še ročno prho in pripadajočo konzolo, v nekaterih setih pa dobimo še nadglavno prho. Nabor izdelkov v kompletu je seveda prilagodljiv, tako da bo možno dobiti zelo posrečene sete za vsakega uporabnika. Tuš seti so elegantna rešitev za tiste, ki želijo svojo kopalnico opremiti s funkcionalno opremo. Osnovno zbirko izdelkov nadgradimo še s tuš kabino in kadjo, tako lahko hkrati na enem mestu dobimo prav vse, kar potrebujemo za tuširanje. Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

DEANTE okrogla stenska ročica za tuširanje CASCADA NAC N47K

Na zalogi
Okrogla stenska ročica za tuširanje CASCADA NAC N47K v črni barvi bo skupaj z ostalimi dodatki v črni barvi popestrila vašo kopalnico.
49,43 €

Okrogli naglavni tuš FLOKS NAC 203K

Na zalogi
DEANTE okrogli naglavni tuš je skoraj obvezen dodatek za vsako tuš kabino.
109,32 €

DEANTE kopalniški set za tuš NER N1RK

Na zalogi
Tuš set Boro NER N1RK navdušuje s svojo kakovostno izdelavo, praktično in preprosto namestitvijo ter atraktivno črno barvo, ki se poda vsaki kopalnici. Set je sestavljen iz ročne prhe, ki se ponaša s tremi različnimi nastavitvami vodnega curka, velikim 200 mm okroglim naglavnim tušem s silikonskimi čepki in spremenljivim kotom smeri vodnega curka ter mešalne baterije, ki omogoča učinkovito upravljanje. Jekleno drsno konzolo odlikuje dolžina 117,5 cm in PVC tuš cev z dolžino 150 cm, ki poskrbi za prijetno ter udobno uporabo.
130,16 €

Kopalniški set za tuš Chaber BGCB040M

Trenutno ni na zalogi
Set 3 v 1 vsebuje: kopalniško armaturo za tuš in umivalnik in tuš set (z vključeno cevjo in nosilcem). Linija Chaber se ponaša s 7 letno garancijo in s svojim drugačnim zgledom prinese nekaj novega v vsako kopalnico.
67,02 €

JOKO tuš set NBJ 05PK

Trenutno ni na zalogi
Kopalniški tuš set, linije JOKO ponuja kvalitetne rešitve za vašo kopalnico po zelo sprejemljivih cenah. V set je vključen: ročni tuš s 5 načini prhanja, držalo za prenosno enoto in jeklena cev.
17,45 €

JOKO tuš set NBJ 041K

Trenutno ni na zalogi
Kopalniški tuš set, linije JOKO ponuja kvalitetne rešitve za vašo kopalnico po zelo sprejemljivih cenah. V set je vključen: ročni tuš s 5 načini prhanja, držalo za prenosno enoto in jeklena cev.
9,39 €

DEANTE tuš set JASMIN NAC 01GT

Na zalogi
Tuš set Jasmin s kromirano glavo 250x250mm in anti-kalcitnim sistemom za manj vodnega kamna.
302,04 €

DEANTE tuš set PEONIA NAC 019M

Trenutno ni na zalogi
Linija Peonia se ponaša tako z svojo praktično uporabo kakor videzom. Elegantna linija s 5 letno garancijo ima možnost spremembe nagiba in način toka vode, hitri dotok vode, anti-kalcitni sistem za manj vodnega kamna in 2-funkcijski ročni tuš.
113,51 €

DEANTE kopalniški tuš set NBJ 01SK

Na zalogi
Kopalniški tuš set v kromu, linije NEO ponuja kvalitetne rešitve za vašo kopalnico po zelo sprejemljivih cenah. V set je vključeno: armatura, ročni tuš s 5 načini prhanja in cev, letev (nastavljiv sistem montaže tuša), kromiran obroč za tuš s anti-kalcitnim sistemom za zmanjšanje vodnega kamna in nastavek za milo. Garancija : 2 leti.
111,05 €

DEANTE vgradni termostatski kopalniški set za tuš Lobelia NAC 691T

Na zalogi
Termostatski kopalniški set za tuš serije Azalia s 7 letno garancijo in z značilnimi ostrimi linijami. Hitri dotok vode, brez motlanja cevi. V setu je tudi priročna polička za milo oz. šampon. Anti-kalcitni sistem pa poskrbi za manj vodnega kamna.
272,54 €

DEANTE kopalniški set za tuš CHABER BGCA 040M

Na zalogi
Set 4 v 1 vsebuje: kopalniško armaturo za tuš in umivalnik, zgornji del sifona (click-clack) za odpiranje in zapiranje odtoka vode, tuš set (z vključeno cevjo in nosilcem). Linija Chaber se ponaša s 7 letno garancijo in s svojim drugačnim zgledom prinese nekaj novega v vsako kopalnico.
75,08 €

DEANTE kopalniški set za tuš ARNIKA NAC N1QK

Na zalogi
Linija Arnika je najboljša linija, zasnovana na sodobnih arhitekturnih trendih. S svojimi substilnimi linijami se približuje naravi. Vključuje najvišje standarde. Perlator Deante poskrbi, da je poraba vode manjša in pretok vode mehkejši.
593,82 €

DENTE karbonski tuš set KARBO NCC B51K

Na zalogi
Ultra moderna linija Karbo je izdelana iz najsodobnejših karbonskih vlaken. Material je petkrat bolj trpežen od jekla in hkrati zelo lahek. Set je zelo enostaven za čiščenje in ima anti-kalcitni sistem za manj vodnega kamna.
258,04 €

DEANTE termostatski kopalniški set za tuš AZALIA NAC 01ZT

Trenutno ni na zalogi
Termostatski kopalniški set za tuš serije Azalia z značilnimi ostrimi linijami. Hitri dotok vode, brez motlanja cevi. Anti-kalcitni sistem pa poskrbi za manj vodnega kamna.
227,17 €

DEANTE NEO kopalniški set za tuš NBJ 01RK

Na zalogi
Linija NEO ponuja kvalitetne rešitve za vašo kopalnico po zelo sprejemljivih cenah. V set vključeno: armatura, ročni tuš s 5 načini prhanja in cev, letev (nastavljiv sistem montaže tuša)
66,63 €

DEANTE kopalniški set za tuš ARNIKA NAC 01QK

Na zalogi
Linija Arnika je najboljša linija, zasnovana na sodobnih arhitekturnih trendih. Vklljučje najvišje standarde. Perlator Deante skrbi, da je poraba vode manjša, pretok vode pa je mehkejši.
413,03 €

DEANTE kopalniški set za tuš CYNIA BCYO 040M

Trenutno ni na zalogi
Set 4 v 1 vsebuje: kopalniška armatura za tuš in umivalnik, zgornji del sifona (click-clack) za odpiranje in zapiranje odtoka vode in tuš set. Linija Cynia se ponaša s 7-letno garancijo in kvalitetnim perlatorjem, ki zmanjšuje porabo vode ter omogoča mehkejši pretok. S kromiranim izgledom bo polepšala vašo kopalnico ter ji dodala novo svežino.
86,62 €

Akcijski artikli