051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Vgradne pečice

Pečica je ključna naprava pri kuhanju oziroma pečenju, zato je naravnost nepogrešljiva v vsaki sodobni kuhinji. A kaj, ko imamo pri izbiri te pomembne opreme na voljo ogromno možnosti, med katerimi je včasih kar težko izbirati! V široki ponudbi lahko najdete celo vrstno naprednih pečic, ki ponujajo izredno dobro uporabniško izkušnjo in navdušujejo tudi zahtevnejše kulinarične mojstre, prav tako so na voljo enostavne in cenovno ugodne pečice, ki svoje delo še vedno brezhibno opravijo. Pestra zbirka različnih pečic je seveda prednost, saj lahko vsak najde idealno napravo za svojo kuhinjo – ne le z vidika funkcionalnosti, temveč tudi z vidika estetike. Sodobne kuhinje so opremljene zelo premišljeno, da je delo kar se da učinkovito in uspešno. Ob tem kar nekaj pozornosti namenjamo tudi vizualnemu vtisu, ki ga naredi prostor. Če se bomo v kuhinji redno zadrževali in v njej pogosto delati, se moramo v prostoru tudi dobro počutiti. Pečice pri tem močno pomagajo s svojimi funkcionalnostmi in splošno uporabniško izkušnjo, piko na i pa dodajo z elegantnim vizualnim izgledom, ki dopolnjuje podobo preostale opreme in prostora samega. Vgradne pečice se v sodobnih kuhinjah zelo dobro obnesejo – s standardnimi dimenzijami se podajo v vsako kuhinjo, z elegantnimi vizualnimi učinki pa odgovarjajo vsakemu vizualnemu slogu!

Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

GORENJE pečica BO658A41X6 - ODPRTA EMBALAŽA

Na zalogi
Vgradna pečica Gorenje BO658A41XG ima prostornino 65 litrov in izbirate lahko med 14 različnimi programi. Odlikuje jo nežno zapiranje vrat, mehansko upravljanje, pečenje na več nivojih hkrati ter še mnogo več. Gladko drseča teleskopska vodila zagotavljajo popoln pregled nad postopkom peke na vseh nivojih. To pomeni varnejše upravljanje s pekači in preprostejše čiščenje.
465,00 €

BOSCH vgradna pečica HBG5780S0 - piroliza - ODPRTA EMBALAŽA

Na zalogi
Zahvaljujoč 30 prednastavljenim samodejnim programom je vsaka jed popolna. V sklopu samodejnih programov, je za 30 splošnih jedi nastavljen čas pečenja, temperatura in način pečenja. Funkcija Piroliza omogoča samodejno čiščenje notranjosti pečice s pomočjo toplote. 3D vroči zrak omogoča kvalitetno pečenje na več nivojih hkrati.
552,68 €

SIMFER vgradna pečica B6ES106SGI

Na zalogi
Enostavna pečica s črnim steklom in upravljalno ploščo iz nerjavečega jekla. S pomočjo treh gumbov lahko enostavno nastavite želeno funkcijo, stopinje in čas peke. Notranje steklo na vratih se enostavno odstrani in tako omogoča lažje čiščenje pečice.
258,99 €

SIMFER vgradna pečica B6EP206SGI-80

Na zalogi
Vgradna pečica v kombinaciji črne barve in nerjavečega jekla se ponaša s kar 80l prostornine pečice. LOW-E steklo na vratih ohranja vrata hladna tudi med peko.
319,90 €

AMICA vgradna pečica ED37617X X-TYPE (56921)

Na zalogi
Pečica z 11 funkcijami peke, se ponaša z možnostjo čiščenja notranjosti s paro. S kar 77l prostornino nudi dovolj prostora v notranjosti za peko na več nivojih. Na zunanji strani ima refleksno steklo, ki spominja na ogledalo in se tako ne vidi v notranjost pečice (razen ob osvetljeni notranjosti pečice).
251,93 €

AMICA vgradna pečica ED57527B X-TYPE PYRO (56956)

Na zalogi
Elegantna pečica s črnim steklom ima na digitalnem zaslonu 19 nastavljenih programov peke za peciva, pico, kruh... Za lažje kuhanje in čiščenje pomaga funkcija PIROLIZA, ki s toploto sama očisti notranjost pečice.
519,90 €

AMICA vgradna pečica BOC4512 (56032)

Na zalogi
Enostavna vgradna pečica z dvema pogrezljivima gumboma s pomočjo katerih se enostavno nastavi ena od 8 funkcij peke in pa stopinje. Časovnik pa se nastavi s pomočjo digitalnega zaslona. Trojna zasteklitev na vratih pečice, preprečuje sprednjemu steklu, da bi se segrelo.
299,90 €

SIMFER vgradna pečica B6ES108RSA

Na zalogi
Vgradna pečica rustikalnega videza kuhinji doda pridih domačnosti. Pečico odlikuje 6 funkcij in 60 l notranje prostornine. Dvojna zasteklitev vrat prepreči segrevanje sprednjega stekla. Enonivojska izvlečna vodila pa naredijo peko priročnejšo.
359,90 €

SIMFER vgradna pečica B6ES108RSB

Trenutno ni na zalogi
Vgradna pečica rustikalnega videza kuhinji doda pridih domačnosti. Pečico odlikuje 6 funkcij in 60 l notranje prostornine. Dvojna zasteklitev vrat prepreči segrevanje sprednjega stekla. Enonivojska izvlečna vodila pa naredijo peko priročnejšo.
359,90 €

SIMFER vgradna pečica B6ES006SGI

Na zalogi
Enostavna pečica s črnim steklom in upravljalno ploščo iz nerjavečega jekla. S pomočjo dveh gumbov si enostavno nastavite funkcijo peke in stopinje. Notranje steklo na vratih se lahko odstrani in tako omogoča enostavno čiščenje notranjosti pečice.
249,90 €

Akcijski artikli