051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Vgradne plošče

Kuhanje je ena izmed najpomembnejših aktivnosti, s katerimi se srečujemo v domačem stanovanju. To pomeni, da mora biti kuhinja zelo dobro opremljena. Ne samo zato, da lahko v njej dejansko kuhamo in poskrbimo za kvalitetno prehrano, temveč tudi zato, da se ob tem dobro počutimo in v kuhanju uživamo. Za to poskrbijo dobre vgradne plošče, ki lahko naredijo veliko razliko v uporabniški izkušnji pri domačem kulinaričnem ustvarjanju! Glede na to, da kuhalne plošče redno uporabljamo, je vsekakor pametno izbrati opremo, ki bo do potankosti pripravljena na vse izzive, s katerimi se v kuhinji soočamo. Na srečo lahko v pestri ponudbi najdemo kuhalne plošče za vse potrebe. Zelo priljubljene so indukcijske plošče, ki se posrečeno vključijo v praktično vsako sodobno kuhinjo, še več možnosti za kulinarično ustvarjanje pa ponujajo plinske kuhalne plošče, na katere prisega širok spekter raznovrstnih uporabnikov. Gotovo bo moč najti opremo, ki se bo tudi v vaši kuhinji odlično obnesla, saj so različni modeli prilagojeni vsem mogočim željam in potrebam. Vgradne plošče so nujna oprema za funkcionalno kuhinjo, zato lahko od teh izdelkov pričakujemo odlično delovanje in prijetno izkušnjo pri uporabi. Poleg tega so kuhalne plošče pripravljene na enostavno vgradnjo in se lepo ujemajo z različnimi kompleti kuhinjske opreme in vizualnimi slogi sodobnih kuhinj.

Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

SIMFER kombinirana plošča 6315 NEVSP (plin+steklokeramika) - ODPRTA EMBALAŽA

Na zalogi
Plošča, ki vam omogoča kuhanje ne treh plinskih kuhališčih in enem električnem. Litoželezni nosilci omogočajo stabilno odlaganje težke posode. Eleganten izgled celotne plošče in gumbov prineseta eleganco v vsako kuhinjo.
226,80 €

Amica plinska plošča PGCA6101ApFTB

Na zalogi
Plinska kuhalna plošča Amica PGCA6101ApFTB navdušuje s svojimi 4 kuhalnimi mesti, z zmogljivim gorilnikom za Wok in gladko površino iz visokokakovostnega kaljenega stekla, ki poleg prefinjenega ter elegantnega izgleda omogoča tudi preprosto čiščenje. Ploščo odlikuje tehnologija FlameControl , ki s pomočjo nastavitve časovnika s samodejnim izklopom plamena in zvočnim signalom ob koncu kuhe omogoča udobno in varno pripravo jedi. Nadzor plamena z 9 stopnjami moči, stabilni litoželezni nosilci posode, otroška varnostna ključavnica, varnostni ventil ob ugasnjenem plamenu in elektronski samodejni vžig z gumbom zagotavljajo dodatno varnost in kuhalni plošči dodajo pridih sodobnih profesionalnih kuhališč.
197,94 €

AMICA indukcijska plošča AHI601 (1190669)

Trenutno ni na zalogi
Enostavna indukcijska plošča vam olajša kuhanje s funkcijo BOOSTER, saj se tako plošča hitreje ogreje. Za varnost pa poskrbi Pro Baby sistem, ki z otroško varnostno ključavnico ploščo zaklene.
259,90 €

SIMFER plinska plošča 6401 TGRSP

Na zalogi
Plošča, ki omogoča kuhanje na štirih plinskih gorilnikih in je zaradi črnega stekla enostavna za čiščenje. Litoželezni nosilci posode pa omogočajo stabilno odlaganje večjih posod. Atraktivni izgled gumbov pa prinese eleganco v vsako kuhinjo.
259,90 €

SIMFER steklokeramična plošča 6040 DECB

Trenutno ni na zalogi
Vgradna steklokeramična plošča z velikimi in majhnimi ogrevalnimi površinami s pomočjo katerih lahko kuhate v večjih in manjših posodah. Zaradi upravljanja na dotik je dostop do želenih funkcij enostaven in hiter.
249,90 €

AMICA steklokeramična plošča VH 3021 (23481)

Trenutno ni na zalogi
Vgradna steklokeramična plošča širine 30 cm se idealno prilega v manjše kuhinje.
104,45 €

SIMFER kombinirana plošča 6315 NEVSP (plin+steklokeramika)

Na zalogi
Plošča, ki vam omogoča kuhanje ne treh plinskih kuhališčih in enem električnem. Litoželezni nosilci omogočajo stabilno odlaganje težke posode. Eleganten izgled celotne plošče in gumbov prineseta eleganco v vsako kuhinjo.
349,90 €

AMICA steklokeramična plošča PH3200PG (23087)

Trenutno ni na zalogi
Vgradna steklokeramična plošča širine 30 cm se idealno prilega v manjše kuhinje. Zaradi upravljanja z gumbi je zelo enostavna za uporabo. Ploščo odlikuje ugodna cena.
159,90 €

AMICA indukcijska plošča HI6140 (23338)

Trenutno ni na zalogi
Enostavna indukcijska plošča vam olajša kuhanje s funkcijo BOOSTER na vseh ogrevalnih površinah, saj se tako plošča hitreje ogreje. Za varnost pa poskrbi Pro Baby sistem, ki z otroško varnostno ključavnico ploščo zaklene.
349,90 €

SIMFER indukcijska plošča 6041 GEISP

Trenutno ni na zalogi
Indukcijska plošča s štirimi kvadratnimi polji, ki omogočajo kuhanje v večjih in manjših posodah. Drsnik (slider) omogoča hitro nastavitev želene stopnje kuhanja, kjer samo podrsate po elektronskem zaslonu. Za varnost pa poskrbi otroška varnostna ključavnica.
349,91 €

AMICA steklokeramična plošča VH6040 (23482)

Na zalogi
Vgradna steklokeramična plošča z zanimivim in drugačnim dizajnom se ponaša s kvalitetnim steklom SCHOTT CERAN, ki je odporno na razne udarce. Plošča se upravlja na dotik.
269,90 €

AMICA steklokeramična plošča PC7511FT (23476)

Na zalogi
Vgradna steklokeramična plošča s petimi ogrevalnimi površinami nudi več uporabne površine. Na levi strani in na sredini ima razširljiva polja, ki omogočajo kuhanje v manjših ali večjih posodah. Za dodatno varnost pa poskrbi otroška varnostna ključavnica.
439,90 €

AMICA indukcijska plošča PI3510U (23343)

Na zalogi
Indukcijska plošča širine 30 cm se idealno prilega v manjše kuhinje. A zaradi manjše površine ni nič majn zmogljiva, saj ima funkcijo hitrega segrevanja pri kateri ogrevalna površina doseže 100°C v 4 minutah.
309,90 €

SIMFER kombinirana plošča 6310 VERIM (plin+ elektrika)

Na zalogi
Kombinirana plošča iz inox pločevine omogoča kuhanje na treh plinskih površinah in eni električni. Dva emajlirana nosilca posode sta enostavna za čiščenje, prav tako pa hitro odstranljiva.
159,91 €

SIMFER plinska plošča 6400 QGRBJ

Na zalogi
Emajlirana plinska plošča rustikalne bež barve je s svojimi, prav tako emajliranimi, nosilci posode enostavna za čiščenje. Gumbi v zlatem odtenku samo še poudarijo videz domačnosti.
179,90 €

SIMFER plinska plošča 7501 TGWSP

Trenutno ni na zalogi
Plinska plošča s petimi plinskimi gorilniki se ponaša s površino iz črnega stekla, ki je enostavna za čiščenje. Močni nosilci posode iz litoželeza omogočajo stabilno odlaganje težke posode.
319,91 €

SIMFER steklokeramična plošča 3020 DECB

Na zalogi
Vgradna plošča širine 30 cm, ki je primerna za manjše kuhinje. Sestavljata jo dve steklokeramični ogrevalni površini, ki sta zaradi razširljivih polj primerni za kuhanje v manjših in večjih posodah.
189,91 €

Akcijski artikli