051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Vgradni hladilniki

Seti korita in armature so priporočljiva izbira tudi z estetskega vidika. Oba elementa morata biti vizualno usklajena, poleg tega se morata ujemati s preostalo kuhinjsko opremo. Na voljo so zelo posrečeno sestavljeni seti, ki bodo navdušili že na prvi pogled s svojo vizualno podobo, na dolgi rok pa še z brezhibno funkcionalnostjo!

Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

AMICA BM203.3 vgradni hladilnik z zamrzovalnikom (1170179)

Na zalogi
Vgradni enovratni hladilnik Amica BM203.3 odlikuje velika 163 litrska prostornino hladilnega in 16 litrska prostornino zamrzovalnega dela. Hladilnik navdušuje s štirimi prostornimi policami, s predalom za sadje in zelenjavo ter 3 policami na vratih hladilnika s pomočjo katerih boste varno shranjevali veliko količino živil. Za udoben in lažji pregled nad shranjenimi živili poskrbi prijetna LED osvetlitev, kapaciteta zamrzovanja znaša 2 kg v 24 urah, vaša shranjena živila pa bodo ob izpadu električne energije varna še 11 ur. Možnost zamenjave strani odpiranja vrat omogoča izjemno prilagodljivost, ki s pomočjo drsnega tečaja vrat omogoča preprosto in hitro vgradnjo.
349,90 €

AMICA UC150.3 vgradni hladilnik brez zamrzovalnika (1170183)

Na zalogi
Vgradni enovratni hladilnik Amica UC150.3 se kljub svoji navidezni majhnosti ponaša z veliko 135 litrsko prostornino hladilnega dela. Odlikujejo ga 3 prostorne police, 2 predala za sadje in zelenjavo, osvetlitev notranjosti ter 2 polici na vratih hladilnika s pomočjo katerih boste udobno shranjevali vaša živila. Prilagodljive sprednje noge, možnost zamenjave strani odpiranja vrat in drsni tečaj omogočajo izjemno prilagodljivost vsakemu prostoru.
349,90 €

AMICA BM132.3 vgradni hladilnik z zamrzovalnikom (1170434)

Trenutno ni na zalogi
Vgradni enovratni hladilnik Amica BM132.3 odlikuje 100 litrska prostornino hladilnega in 16 litrska prostornino zamrzovalnega dela. Hladilnik navdušuje s tremi prostornimi policami, s predalom za sadje in zelenjavo ter 3 policami na vratih hladilnika s pomočjo katerih boste varno shranjevali veliko količino živil. Kapaciteta zamrzovanja znaša 2 kg v 24 urah, vaša shranjena živila pa bodo ob izpadu električne energije varna še 11 ur. Možnost zamenjave strani odpiranja vrat omogoča izjemno prilagodljivost, ki s pomočjo drsnega tečaja vrat omogoča preprosto in hitro vgradnjo.
309,90 €

AMICA BK316.3 vgradni hladilnik z zamrzovalnikom (1170433)

Na zalogi
Vgradni dvovratni hladilnik Amica BK316.3 navdušuje s svojo veliko 182 litrsko prostornino hladilnega in 60 litrsko prostornino zamrzovalnega dela. Odlikujejo ga tehnologija Low Frost, samodejno odtaljevanje hladilnega dela, 2 predala za sadje in zelenjavo, 5 polic iz kaljenega stekla, 4 police na vratih hladilnika in 3 prozorni predali v zamrzovalnem delu s pomočjo katerih boste varno shranjevali veliko količino živil. Za lažji pregled nad shranjenimi živili poskrbi prijetna LED osvetlitev, kapaciteta zamrzovanja znaša 3,5 kg v 24 urah, vaša shranjena živila pa bodo ob izpadu električne energije varna še 11 ur. Možnost zamenjave strani odpiranja vrat omogoča izjemno prilagodljivost, ki s pomočjo drsnega tečaja vrat omogoča preprosto in hitro vgradnjo.
539,90 €

AMICA BK316.3FA vgradni hladilnik z zamrzovalnikom NO FROST (1170432)

Trenutno ni na zalogi
Vgradni dvovratni hladilnik Amica BK316.3FA vas bo navdušil s svojo veliko 182 litrsko prostornino hladilnega in 56 litrsko prostornino zamrzovalnega dela. Odlikujejo ga tehnologija No Frost, samodejno odtaljevanje hladilnega dela, 2 predala za sadje in zelenjavo, 5 polic iz kaljenega stekla, polica za steklenice, 4 police na vratih hladilnika in 3 prozorni predali v zamrzovalnem delu s pomočjo katerih boste varno shranjevali veliko količino živil. Za lažji pregled nad shranjenimi živili poskrbi prijetna LED osvetlitev, kapaciteta zamrzovanja znaša 3 kg v 24 urah, vaša shranjena živila pa bodo ob izpadu električne energije varna še 11 ur. Možnost zamenjave strani odpiranja vrat omogoča izjemno prilagodljivost, ki s pomočjo drsnega tečaja vrat omogoča preprosto in hitro vgradnjo.
609,90 €

Akcijski artikli