051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije
Kategorije

Vse o moderni kopalnici

Pri opremljanju kopalnice imamo kar nekaj priložnosti, da si prostor prilagodimo po svojih željah. Seveda je kopalnica izrazito funkcionalen prostor, na kar pri opremljanju nikakor ne smemo pozabiti, a vseeno lahko s premišljeno izbiro dosežemo odlične učinke. Nekaj časa in pozornosti se torej splača nameniti izbiri moderne opreme, s katero bo kopalnica res ponudila idealno harmonijo funkcionalnosti in estetike. Na voljo imamo privlačno opremo, ki se bo v tej vlogi odlično obnesla.

Ključna kopalniška oprema

Najbolj seveda izstopajo tisti največji in najbolj pomembni kosi kopalniške opreme. Tudi ti so na voljo v modernih izvedbah, ki so še posebej impresivne. Značilne so recimo moderne tuš kabine, ki se ponašajo s čudovitim videzom. Tuš kad je praviloma zelo minimalistična, včasih je lahko sploh ni, sama kabina pa je steklena, s čistimi linijami in prav tako brez kakšnih posebej izstopajočih elementov. V modi so tuš kabine z nadglavno prho, pri izbiri armature pa imamo zelo veliko možnosti med moderno oblikovanimi izdelki.

Tuš kad je priljubljena izbira, ki jo lahko sicer nadomesti večja kad. Tudi na tem področju se lahko dokaj svobodno odločamo med različnimi modernimi izvedbami, ki jih spet odlikuje predvsem eleganten minimalistični dizajn. Ker pa je to večji element, ki bo zasedel več prostora in tudi pritegnil več pozornosti, moramo misliti na to, kako bomo kad umestili v prostor.

Ne pozabimo na preostalo ključno kopalniško opremo, potrebujemo še WC školjko in umivalnik, tudi pri teh kosih je treba najprej gledati na funkcionalnost. Seveda si opremo prilagodimo po svoje, vse ključne kose pa gotovo lahko dobimo v posebej posrečenih modernih izvedbah.

Preostala oprema za moderno kopalnico

Čeprav je za moderni slog značilen minimalizem, potrebuje vsaka kopalnica še nekaj dodatne opreme, ne smemo pa pozabiti tudi na nekatere detajle, kot so recimo armature. Kar nekaj manjših kosov moramo uporabiti, če želimo v kopalnici zagotoviti popolno funkcionalnost prostora. Pomislimo recimo na držala za brisače, potrebujemo tudi kakšno polico, pogosto se odločimo za omarico ali kak drug večji kos pohištva. Prav tako v kopalnici najdemo ogledalo, ki ima zelo velik vpliv na vtis, ki ga dobimo ob vstopu v prostor, seveda pa ponuja tudi pomembno funkcijo.

Vsi ti izdelki imajo svojo vlogo pri oblikovanju končne izkušnje, ki jo bomo imeli pri uporabi kopalnice. Če opremljamo kopalnico v modernem slogu, imamo na izbiro zelo privlačne možnosti, ki se jih splača izkoristiti. Tako bomo uživali v idealni kombinaciji funkcionalnosti in estetike, kar je najboljši recept za trajno zadovoljstvo vseh stanovalcev. Najbolje se obnese celoten komplet kopalniške opreme, seveda pa lahko kupimo le tiste kose, ki nam manjkajo ali pa bi jih radi v obstoječi kopalnici zamenjali – tudi s takšnimi kombinacijami lahko dosežemo zelo dober učinek.