051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Zvočniki

Kakovostno ozvočenje je ena izmed glavnih atrakcij dobro opremljenega doma. Morda se to ne zdi ključna funkcija stanovanjskih prostorov, a v praksi ima ozvočenje zelo velik vpliv na kakovost bivanja stanovalcev, ki se želijo tudi v udobju svojega doma prepuščati prijetnim zvokom svoje priljubljene glasbe. Zelo enostavno lahko z dobrimi zvočniki dosežemo odlične učinke, široka ponudba pa predstavlja tudi idealne rešitve za zahtevnejše kupce! Čisto dobro se lahko obnesejo tudi povsem osnovni zvočniki, ki že ponujajo ključne funkcionalnosti za ljubitelje glasbe. Prav tako lahko s takšnimi zvočniki nadgradimo zvočne zmogljivosti televizorja ali računalnika – razlika bo takoj opazna in naravnost navdušujoča! Najbolje pa se zvočniki izkažejo v sistemu domačega multimedijskega centra, kjer jih lahko enostavno nadzorujemo preko vsestranskega predvajalnika, ki se običajno brez težav povezuje tudi z računalnikom, pametnim telefonom in drugimi napravami. Takšen komplet opreme odpira celo vrsto možnosti tudi za zahtevnejše ljubitelje glasbe. Zvočniki so na voljo v neštetih izvedbah in različnih zmogljivostih, prilagojeni so tudi različnim namenom. To je idealno za vse kupce, saj bo vsak našel prave zvočnike za svoje stanovanje. Na svoj račun bodo prišli tako tisti, ki bi si radi le malo popestrili prosti čas, kot zahtevni uporabniki, ki opremljajo svoj hišni kino ali domači studio. Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

Philips zvočnik prenosni BT110A/00, siv

Na zalogi
Kompaktni zvočnik BT110 odlikujejo enake zvočne kakovosti kot večje zvočnike. Zvok je jasen in glasen, nizki toni pa presenetljivo dobri. Odporen je tudi proti pršenju in ima pas. Uporabljate ga lahko kjerkoli in kadarkoli.
17,54 €

Philips zvočnik prenosni BT110A/00, moder

Na zalogi
Kompaktni zvočnik BT110 odlikujejo enake zvočne kakovosti kot večje zvočnike. Zvok je jasen in glasen, nizki toni pa presenetljivo dobri. Odporen je tudi proti pršenju in ima pas. Uporabljate ga lahko kjerkoli in kadarkoli.
17,54 €

JBL Go 2 zvočnik, oranžen

Trenutno ni na zalogi
Brezžični prenosni zvočnik JBL se ponaša s praktično in kompaktno velikostjo, zato ga lahko vzamete kamorkoli. Zvočnik omogoča glasno predvajanje glasbe visoke kakovosti, tudi ko je baterija šibkejša. Vgrajena funkcija spremlja glasbeni signal in ohranja visoke spremembe v razponu ojačevalnika.
23,78 €

Akcijski artikli