051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Filtriraj:

Clear All
Min: 168,00 € Max: 1449,00 €
€168 €1449

AEG

Razvrsti po:

Vgr. pomivalni stroj AEG FSE63707P

Na zalogi
Pričakujte izjemne rezultate s funkcijo SprayZone. Funkcija ima do trikrat boljšo učinkovitost pomivanja v primerjavi s standardnimi programi. Intenzivno pomije posodo v določenem območju in obenem odstrani celo trdovratne ostanke. Izkusite brezhibno pomivanje v pomivalnem stroju s SatelliteClean. Ta brizgalna ročica ima trikrat boljšo pokritost od standardne. Ker dvojna vrtljiva ročica nenehno spreminja kot pršenja. Voda doseže vsak kotiček. Za popolno čistočo. QuickSelect nudi optimalen nadzor nad pomivalnim strojem. Z drsnikom izberite čas trajanja cikla, z dotikom pa dodajte dodatne načine pomivanja. Nato bo stroj opravil svoje. Tehnologija Airdry vam omogoča večjo učinkovitost sušenja z naravnim pretokom zraka. Ko je cikel pri zadnjem koraku in je posoda oprana, se vrata samodejno odprejo za 10 cm. Vašo posodo naravno posuši, hkrati pa zmanjša stroške porabe energije.
939,00 €798,15 €

Vgr. mikrovalovna AEG MSB2547D-M, 25L, mikr.+žar

Na zalogi
Postrezite okusne jedi v trenutku s to mikrovalovno pečico z dvojno funkcijo – s funkcijo žara za profesionalni zaključek. Z dotikom gumba lahko pričarate tako okus kot teksturo – od hrustljave slanine do zlate skorje na siru. Mikrovalovna pečica ima intuitivno nadzorno ploščo na dotik s površino, ki jo je mogoče enostavno očistiti. Plošča, občutljiva na dotik, vam omogoča tudi spreminjanje funkcij in časov v nekaj sekundah. Ne glede na velikost, obliko ali specifikacije vašega prostora lahko to mikrovalovno pečico namestite v večino kuhinj ter zagotovite čiste linije in priročno kuhanje. Popolnoma vgrajena mikrovalovna pečica omogoča najhitrejšo namestitev na trgu ne glede na neroden položaj ali ozko površino.
459,00 €390,15 €

AEG steklokeramična plošča HK365407XB

Na zalogi
S preprostim pritiskom s prstom izberite želene natančne nastavitve. Sistem Direktouch vam zagotavlja neposreden dostop do upravljalnih področij kuhalne plošče. Ta kuhalna plošča vam nudi optimiziran razpon možnosti kuhanja: dva običajna toplotna vira, veliko območje s tremi obroči in ovalno večnamensko območje. OptiHeat Control nadzoruje stopnjo preostale akumulirane toplote za vsako kuhališče, tako lahko najbolje izkoristite preostalo toploto in optimizirate porabo energije.
379,01 €322,15 €

Pralni stroj AEG LTX7E272E, inverter motor, 7 kg

Trenutno ni na zalogi
ProSteam v pralnih strojih z zgornjim polnjenjem uporablja moč pare za zmanjšanje gub in osveževanje oblačil. Zaradi tega so oblačila vsak dan videti brezhibna in so taka tudi na otip. Vsakodnevno ohranjanje profesionalnega izgleda mora biti preprosto. Inverterski motor v tem aparatu deluje brez ščetk in pri nižji temperaturi. Prednost je daljša življenjska doba motorja, kar zagotavlja, da lahko še naprej omogoča dalj časa enako tiho delovanje. Možnost SoftPlus zagotavlja, da mehčalec doseže vsak del tkanine, ko vstopi v boben. Pomaga oblačilom, da so na dotik mehka, svilnata in bolj gladka kot kdajkoli prej, hkrati pa ščiti vlakna in podaljšuje življenjsko dobo vseh oblačil.
718,99 €611,15 €

Pralni stroj AEG L6FEG49S, 9 kg inverter motor

Na zalogi
Tehnologija ProSense® samodejno stehta količino perila, da zagotovi program po meri. Tipala, ki natančno prilagodijo čas pranja, zagotavljajo najboljšo nego za vsako tkanino. Pri tem pralnem stroju so rezultati vidni takoj po koncu zadnjega ožemanja. Ker SoftPlus poskrbi, da mehčalec pride do vsakega dela perila, ko pride v boben, pomaga, da so oblačila mehkejša, bolj svilasta in bolj gladka kot kdajkoli prej, obenem pa zaščiti vlakna in podaljša življenjsko dobo vsakega oblačila. Vsi stroji AEG imajo nežen boben ProTex, ki je posebno zasnovan tako, da skrbi za vaša oblačila. Nežni vodni curki med pranjem dvigajo in ščitijo vaša oblačila. Ker ima naš boben več luknjic kot bobni pri standardnih strojih, zmanjša raztezanje tkanine, zaradi česar se med centrifugo ohranita oblika in tekstura oblačil. Inverterski motor tega pralnega stroja je najzanesljivejši in najtrpežnejši do zdaj. S tehnologijo inverterja brez ščetk zagotavlja manj tresljajev in manjšo obrabo ter omogoča najboljše delovanje z najnižjo stopnjo hrupa.
699,00 €594,15 €

Pralni stroj AEG L7FEE49S 9 kg, inverter motor

Trenutno ni na zalogi
Pralni stroj, ki pomaga tudi pri likanju - ti programi s paro zgladijo zmečkane dele in osvežijo oblačila. Vaša oblačila so v kratkem času ponovno pripravljena, da jih oblečete, ali pa jih je lažje likati. Prilagodite program pranja svojemu urniku – in energijski učinkovitosti. Poskrbite, da boste našli čas za pranje perila. Ko se perilo nakopiči, operite veliko količino - zahvaljujoč veliki zmogljivosti pranja 9 kg vam ta pralni stroj omogoča, da operete toliko perila, kot želite. Nega perila, tiho in učinkovito. Za učinkovito in skoraj neslišno pranje perila ima ta pralni stroj za izjemno učinkovito delovanje invertni motor.
769,00 €653,65 €

AEG vgradna napa DPB2621S, izvlečna, 60 cm

Trenutno ni na zalogi
Ta diskretna napa je skrita v enote nad kuhalno ploščo in je vidna le, ko je v uporabi. Enostavno jo povlecite ven in aktivirajte ekstraktor, medtem ko kuhate, ter jo potisnete nazaj, ko je ne potrebujete. Ta trajni filter zanesljivo ujame neprijetne vonjave in maščobe od kuhanja, ki ga enostavno zamenjate, ko je potrebno. Pridobite prednosti osvetlitve LED. Jasna in svetla osvetlitev nad napo, ki je tudi dolgotrajna in energetsko učinkovita.
168,99 €143,65 €

AEG indukcijska plošča IKE74451FB, 71 cm, Bridge zone

Na zalogi
Za najboljšo prilagodljivost se kuhališča na indukcijski kuhalni plošči samodejno prilagajajo posodi – zagotovljena enakomerna priprava jedi, ne glede na velikost posode ali postavitev Edinstveni sistem za povezavo Hob2Hood te kuhalne plošče prek daljinskega upravljalnika komunicira s kuhinjskimi napami Hob2Hood, samodejno vklopi in nastavi ventilator ter osvetlitev glede na kuharske potrebe. Funkcija povečanja moči na kuhalni plošči je odlična, ko je potrebno hitro, intenzivno dviganje temperature. Funkcija omogoča izredno hitro segrevanje jedi.
659,00 €560,15 €

Pralni stroj AEG LTX7C562E, inverter motor, 6 kg

Na zalogi
ProSteam v pralnih strojih z zgornjim polnjenjem uporablja moč pare za zmanjšanje gub in osveževanje oblačil. Zaradi tega so oblačila vsak dan videti brezhibna in so taka tudi na otip. Vsakodnevno ohranjanje profesionalnega izgleda mora biti preprosto.
748,99 €636,65 €

Sušilni stroj AEG T8DBG48S 8 kg, topl. inv.

Na zalogi
Suši hitreje in učinkovitejše od običajnih sušilnih strojev s toplotno črpalko. Zdaj lahko posušite vse, kar operete. Od najmehkejšega volnenega puloverja do poslovnih srajc za vsak dan ali smučarske jakne. Sušilni stroji s sistemom AbsoluteCare® imajo prilagojene programe za natančen nadzor gibanja bobna in temperature pri sušenju. Preprečitev krčenja. Ohranjanje oblike. Obnovitev vodo-odbojnosti. Primerljivo s sušenjem volne na ravni podlagi.
909,00 €772,65 €

AEG stenska napa DTB5660HM, kaminska, 60 cm

Na zalogi
Ta lepo zasnovana napa z dimnikom, ki jo poganja energetsko učinkovit motor, se namesti na steno, učinkovito zmanjšuje neprijetne vonje v kuhinji in hkrati prispeva k videzu in občutku samega prostora. Inovativna tehnologija te nape očisti vašo kuhinjo neželenih hlapov od kuhanja skoraj neopazno. In kar je še več, skoraj neslišno delovanje kuhinjske nape vam pomaga ustvariti popolno vzdušje v vašem domu.
619,00 €526,15 €

Vgr. pomivalni stroj AEG FEE53600ZM, 60 cm

Na zalogi
Napredni senzorji pomivalnih strojev AEG samodejno prilagodijo čas, temperaturo in porabo vode glede na stopnjo umazanosti posameznega cikla. Tako lahko vsak cikel prilagodite po meri in vsakič zagotovite najboljše rezultate. Konice SoftSpikes učinkovito stabilizirajo vaše kozarce in skodelice ter jim preprečijo, da bi padli in se razbili. Nova tehnologija Airdry vam omogoča večjo učinkovitost sušenja z naravnim pretokom zraka. Ko je cikel pri zadnjem koraku in je posoda oprana, se vrata samodejno odprejo za 10 cm. Vašo posodo naravno posuši, hkrati pa zmanjša stroške porabe energije.
679,00 €577,15 €

AEG indukcijska plošča IKB64301XB, inox rob

Na zalogi
Indukcijsko kuhanje omogoča natančno in hitro nastavitev temperature, od povsem nežnega kuhanja do kuhanja pri visoki temperaturi. Segreva samo posodo, ne pa tudi površine. Ker površina okoli posod ostaja hladna med kuhanjem, lahko počistite razlitja vmes. Nič se ne zažge in umazanija se nikjer ne more skriti. Zato je enostavno ohraniti kuhalno ploščo brezhibno čisto - tudi med kuhanjem. Edinstveni sistem za povezavo Hob2Hood te kuhalne plošče prek daljinskega upravljalnika komunicira s kuhinjskimi napami Hob2Hood, samodejno vklopi in nastavi ventilator ter osvetlitev glede na kuharske potrebe. Prilagodljiva programska ura, ki zdrži do 99 min, vam pove čas kuhanja in prav tako deluje kot odštevalna ura, ko kuhalne plošče ne uporabljate.
529,00 €449,65 €

AEG plinska plošča HG795450XB

Trenutno ni na zalogi
Samostojna steklena plinska plošča 70 cm, GORILNIKI: 5 plinskih gorilnikov, WOK gorilnik, Integriran električni vžig z gumbom za upravljanje, Litoželezni nosilci posode, VARNOST: Samodejni izklop
569,00 €483,65 €

Sušilni stroj AEG T7DBE38S, 8 kg, toplotna črpalka

Trenutno ni na zalogi
AEG SensiDry izvleče vlago iz perila pri polovico nižji temperaturi kot pri običajnih sušilnih strojih, brez pretirano daljšega časa sušenja. To zagotavlja, da tkanine niso nikoli izpostavljene nepotrebni toploti. Samo sušilni stroji AEG imajo filtrirni sistem OKOFlow, izredno učinkovit filter, ki ga preprosto dosežete in očistite. Običajni sušilni stroji imajo več filtrov. Če ne očistite vseh, se poveča poraba energije. Z enim filtrom stroj AEG vsako količino perila posuši preprosto ter ohrani svojo zmogljivost in energijsko učinkovitost. Vsi sušilni stroji AEG imajo nežen boben ProTex, ki je posebno zasnovan tako, da skrbi za vaša oblačila. V tem bobnu so vaša oblačila deležna najbolj učinkovitega pretoka zraka in imajo prostor, da so manj nagnetena, ter se ne prepletajo in mečkajo.
899,01 €764,15 €

Pralni stroj AEG L7FEC41S, 10 kg, inverter motor

Trenutno ni na zalogi
Ti pralni stroji AEG uporabljajo paro na hiter in preprost način za osvežitev pomečkanih oblačil, tako da so ta pripravljena za nošenje. Kratki in nežni programi s paro varno odstranijo neprijetne vonjave in zmanjšajo pomečkanost suhega perila. Lahko pa pranje končate z nežno paro, da je treba oblačila malo ali nič likati. Tehnologija ProSense samodejno stehta količino perila, da zagotovi program po meri. Tipala, ki natančno prilagodijo čas pranja, zagotavljajo najboljšo nego za vsako tkanino. Energijsko učinkovit motor ÖKOInverter nudi največjo učinkovitost in vzdržljivost ter zagotavlja vrhunske rezultate, ne glede na izbrani program. Z Eco TimeSave pa prihranite tudi čas. Program vam omogoča izbrati funkciji EKO in TimeSave skupaj, kar zagotavlja čim hitrejše energijsko učinkovito pranje.
829,00 €621,75 €

Pralni stroj AEG LTX6G261E, zgornje polnjenje, 6 kg

Trenutno ni na zalogi
S tehnologijo ProSense je vsako perilo stehtano, da temu prilagodi cikel – prilagodi najkrajši čas, potreben za popolno pranje. Zmanjša obrabo in zaščiti barvo vaših oblačil. Možnost SoftPlus zagotavlja, da mehčalec doseže vsak del tkanine, ko vstopi v boben. Pomaga oblačilom, da so na dotik mehka, svilnata in bolj gladka kot kdajkoli prej, hkrati pa ščiti vlakna in podaljšuje življenjsko dobo vseh oblačil. Pralni stroj za polnjenje z vrha ima premišljeno zasnovan sistem z nežnim odpiranjem, da lahko varno pridete do notranjosti – in le z eno roko. Izkusite izjemno doziranje tekočega pralnega sredstva z Liquidose. Pralno sredstvo dovede v boben pralnega stroja ob natanko pravem času. Za najboljše rezultate pranja. Oblačila so vsakokrat sveža in čista.
599,00 €449,25 €

Sušilni stroj AEG T8DEE48S 8 KG inverter motor A++

Na zalogi
Programi v našem edinstvenem sistemu AbsoluteCare natančno nadzorujejo gibanje in temperaturo sušilnega bobna. Volneno perilo se porazdeli po obodu bobna, kar posnema sušenje na ravni podlagi. Oblačila za dejavnosti na prostem prejmejo ustrezno količino toplote za obnovitev popolne funkcionalnosti vodoodporne membrane. Samo sušilni stroji AEG imajo filtrirni sistem OKOFlow, izredno učinkovit filter, ki ga preprosto dosežete in očistite. Običajni sušilni stroji imajo več filtrov. Če ne očistite vseh, se poveča poraba energije. Z enim filtrom stroj AEG vsako količino perila posuši preprosto ter ohrani svojo zmogljivost in energijsko učinkovitost.
929,01 €789,65 €

Pralno sušilni stroj AEG L7WBE69S, inverter

Na zalogi
Novi kombinirani pralno-sušilni stroj s tehnologijo DualSense prilagodi temperaturo in premikanje bobna različnim tkaninam in prilagodi programe določeni količini perila. Operete, posušite in zaščitite lahko vse od večplastnih jaken do mehkih puloverjev. Parni program sprosti vlakna v vaših oblačilih in tako odpravi zmečkanost. Likanje ni potrebno. Zagotavlja, da oblačila dlje časa ostanejo lepa in prijetna na dotik. Možnost hitre osvežitve oblačil, ne da bi jih izpostavljali obsežnim ciklom, prav tako pomeni, da prestanejo tudi preskus časa, saj so manj izpostavljena temperaturi in gibanju.
1079,00 €917,15 €

AEG indukcijska plošča IKB64413FB

Na zalogi
Indukcijsko kuhanje omogoča natančno in hitro nastavitev temperature, od povsem nežnega kuhanja do kuhanja pri visoki temperaturi. Segreva samo posodo, ne pa tudi površine. Edinstveni sistem za povezavo Hob2Hood te kuhalne plošče prek daljinskega upravljalnika komunicira s kuhinjskimi napami Hob2Hood, samodejno vklopi in nastavi ventilator ter osvetlitev glede na kuharske potrebe. Nastavljiva programska ura (najv. 99 minut) vas opozori na čas kuhanja. Uporabite jo lahko tudi za odštevanja časa, ko se gorilniki ne uporabljajo.
589,00 €500,65 €

Pralni stroj AEG L7FEE48S, 8 kg inverter motor

Trenutno ni na zalogi
Vsakodnevno ohranjanje profesionalnega izgleda mora biti preprosto. Naša tehnologija ProSteam® poskrbi, da so vaše srajce dalj časa videti bolj gladke, tako da za tretjino zmanjša pomečkanost. Manj sušenja in likanja pomeni manjšo obrabo vlaken. Zaradi tega so oblačila vsak dan videti brezhibna in so taka tudi na otip.
819,00 €696,15 €

Pralni stroj AEG L6FEG49S, 9 kg inverter motor

Na zalogi
Tehnologija ProSense® samodejno stehta količino perila, da zagotovi program po meri. Tipala, ki natančno prilagodijo čas pranja, zagotavljajo najboljšo nego za vsako tkanino. Pri tem pralnem stroju so rezultati vidni takoj po koncu zadnjega ožemanja.
699,00 €594,15 €

Pralni stroj AEG L6FBI48S - 8 kg, inverter

Na zalogi
Tehnologija ProSense samodejno stehta količino perila, da zagotovi program po meri. Tipala, ki natančno prilagodijo čas pranja, zagotavljajo najboljšo nego za vsako tkanino. Perilo je po pranju vsakokrat sveže kot novo, poleg tega pa prihranite vodo in energijo. Vsi stroji AEG imajo nežen boben ProTex, ki je posebno zasnovan tako, da skrbi za vaša oblačila.
639,00 €460,08 €

AEG SCE81816TS vgradni hladilnik z zamrzovalnikom-177 cm NO FROST

Na zalogi
Osupljiv obrok se začne z brezhibnimi sestavinami, ki so z ljubeznijo nabrane in sveže pripravljene. Naš sistem Twintech zagotavlja, da so vaši izdelki shranjeni pri optimalni temperaturi in stopnji vlažnosti, kar pomeni, da sadje in zelenjava ostaneta hrustljava in sveža dlje časa, s tem pa lahko ob vsakem ugrizu uživate v okusih, ki jih nudi narava.
899,90 €764,91 €

AEG vgradni pomivalni stroj FSE63717P

Na zalogi
Popolnoma vgradni pomivalni stroj, ki nudi 7 programov in kapaciteto pomivanja do 15 polnih pogrinjkov. Celo tesno zložene ali večje posode se čistijo od vogala do vogala s SatelliteClean®. Inovativna brizgalna roka zagotavlja, da voda seže povsod. Z do trikrat boljšo pokritostjo s pršenjem zagotavlja osupljive rezultate na vseh površinah.
898,99 €764,14 €

AEG indukcijska plošča IKE96654FB - 91 cm

Na zalogi
S funkcijo Triple Bridge ustvarite več velikih površin na katerih boste lahko kuhali. Dve kuhališči združite s preprostim pritiskom na gumb in si s tem ustvarite eno večje kuhališče. S samodejnim prilagajanjem temperaturnih in časovnih nastavitev je tako kuhališče optimizirano za uporabo velikih loncev in ponev hkrati.
1449,00 €1231,65 €

AEG indukcijska plošča IKE84471XB - 77 cm

Na zalogi
Posebna kuhalna površina, razdeljena na 4 segmente, vam s pomočjo funkcije FlexiBridge dovoli, da izberete segmente, ki bi jih radi povezali skupaj in tako pridobili prostor za vso posodo.
789,00 €670,65 €

AEG indukcijska plošča IKE64471FB - FlexiBridge

Na zalogi
Posebna kuhalna površina, razdeljena na 4 segmente, vam s pomočjo funkcije FlexiBridge dovoli, da izberete segmente, ki bi jih radi povezali skupaj in tako pridobili prostor za vso posodo.
789,00 €670,65 €

AEG indukcijska plošča IKE64441FB - Hob2Hood povezava

Na zalogi
Ob vsaki pripravi hrane lahko izberete najboljšo konfiguracijo kuhališča ali najprimernejšo posodo. Pametna funkcija Bridge omogoča upravljanje dveh kuhališč kot eno veliko ali dvojno kuhališče.
589,00 €500,65 €

AEG steklokeramična plošča HK654070IB - ploska vgradnja

Na zalogi
Steklokeramična plošča z razširljivimi polji omogoča, da se kuhalna površina prilega različnim posodam. S preprostim pritiskom s prstom izberite želene natančne nastavitve. Sistem Direktouch vam zagotavlja neposreden dostop do upravljalnih področij kuhalne plošče.
399,00 €339,15 €

AEG steklokeramična plošča HK634021XB

Na zalogi
Steklokeramična plošča z razširljivimi polji omogoča, da se kuhalna površina prilega različnim posodam. Pregledne elektronske tipke za nadzor na dotik na kuhalni plošči omogočajo hiter in natančen odziv – zagotavljajo popoln nadzor nad toplotnimi viri.
349,00 €296,65 €

AEG plinska plošča HKB64540NB - Hob2Hood povezava

Trenutno ni na zalogi
Črna plinska plošča z litoželeznimi nosilci posode, se ponaša z opozorilnimi zvočnimi signali, ki služijo predvsem za večjo varnost pri upravljanju s ploščo. S funkcijo Hob2Hood se plošča enostavno poveže z napo in tako prezračevanje poteka avtomatsko.
529,00 €449,65 €