051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Ameriški hladilniki

Hladilnik je povsem nepogrešljiv v vsaki kuhinji. Včasih je dovolj že kak kompakten hladilnik, ki nudi dovolj prostora za nujne zaloge živil, a pogosteje se izkaže, da je dobro imeti na voljo prostoren in zmogljiv hladilnik, ki nudi bistveno več svobode v kuhinji. Najbolje to nalogo opravljajo ameriški hladilniki, ki sodijo v najvišji razred med tovrstnimi napravami. Prepričajo predvsem s kapaciteto in zmogljivostjo, pa tudi z naprednimi funkcionalnostmi, s katerimi močno izboljšajo izkušnjo pri delu v kuhinji! Ameriški hladilniki so prava izbira za zahtevnejše uporabnike, predvsem za družine in druga večja gospodinjstva, kjer se živila kupujejo v večjih količinah. Prav tako so s svojo kapaciteto edina smiselna izbira za druge uporabnike, ki želijo na varnem shraniti večje zaloge živil ali ozimnice. Ob veliki kapaciteti je pomembna tudi zmogljivost hladilnika, saj mora naprava zanesljivo hladiti celotno prostornino, tudi ob rednem odpiranju vrat in dodajanju novih vsebin. Poleg tega pogosto potrebujemo tudi velik in zmogljiv zamrzovalni del, ki je prav tako značilnost ameriških hladilnikov – ti hladilniki so na voljo v različnih izvedbah, ki se ločijo predvsem v načinih dostopa do hladilnega in zamrzovalnega dela. Ameriški hladilniki svojo nalogo v vsakem primeru brezhibno opravijo, prepričajo pa še z raznimi funkcijami, ki se na dolgi rok izkažejo za zelo priročne.

Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

Samsung hladilnik RF50K5920S8/EO štirivratni srebrne barve

Na zalogi
Z enim dotikom lahko predal enostavno pretvorite iz hladilnika v zamrzovalnik s pomočjo štirih temperaturnih nastavitev. Cona CoolSelect Plus ponuja vrhunsko prilagodljivost shranjevanja hrane, tako da je vse sveže. Trojni sistem za hlajenje neodvisno nadzoruje in optimizira temperaturo, poveča vlažnost in preprečuje mešanje vonjav. Da bi hrana ostala dalj časa sveža, tehnologija Precision Chef Cooling zmanjšuje nihanje temperature na samo ± 0,5 ° C s pogostim zaznavanjem sprememb in natančnim nadzorom delovanja kompresorja.
1399,00 € 1357,03 €

SAMSUNG Hladilnik RF50N5970B1/EO črn brez dispenzer

Na zalogi
Da bi hrana ostala dalj časa sveža, tehnologija Precision Chef Cooling zmanjšuje nihanje temperature na samo ± 0,5 ° C * s pogostim zaznavanjem sprememb in natančnim nadzorom delovanja kompresorja. Trojni sistem za hlajenje neodvisno nadzoruje in optimizira temperaturo, poveča vlažnost in preprečuje mešanje vonjav. Cona CoolSelect Plus ponuja vrhunsko prilagodljivost shranjevanja hrane, tako da je vse sveže. Z enim dotikom lahko predal enostavno pretvorite iz hladilnika v zamrzovalnik s pomočjo štirih temperaturnih nastavitev. Fresh Zone je pametno oblikovan predal, ki nudi idealno okolje za konzerviranje mesa in rib - ohranja jih na optimalni temperaturi, da ostanejo sveži in imajo najboljši možni okus.
1498,99 € 1454,02 €

SAMSUNG hladilnik RF23M8090SG/EF French door črn

Na zalogi
FlexZone™ ima štiri prednastavljene nastavitve temperature in tako zagotavlja najbolj prilagodljivo shranjevanje živil. Z enim dotikom ga lahko optimizirate za shranjevanje svežega mesa, perutnine in rib ali za hlajenje pijač, svežih živil in vina. S pametni razdelilnikom enostavno razdelite vsebino hladilnika ter tako priročno organizirate in shranite živila glede na želje družinskih članov, vrsto živila ali druge preference.
3298,88 € 3199,91 €

SAMSUNG hladilnik ameriški RS68N8671SL/EF

Trenutno ni na zalogi
Trovratni Flex hladilnik - učinkoviteje hranite in organizirajte svojo hrano za kar največ udobja. Naprava vključuje dva hladilnika in en zamrzovalnik. FlexZone je razdelek z ločenim nadzorom. Njegove štiri prednastavljene nastavitve so namenjene ohranjanju svežine mesa, sadja in zelenjave, hlajenju pijač in preostalih živil. Zgornji in spodnji razdelki hladilnika omogočajo dobro organizacijo živil in večjo dostopnost.
1899,00 € 1842,03 €

SAMSUNG Hladilnik RS68N8240WW/EF ledomat bele barve

Na zalogi
Samsung RS8000 hladilnik ponuja več prostora za shranjevanje, saj SpaceMax Technology™ omogoča dodatno notranjo kapaciteto brez sprememb zunanjih dimenzij (100 l več kot običajni modeli). Poskrbi, da ostane hrana do dvakrat bolj vlažna in sveža. Twin Cooling Plus™ tehnologija optimizira temperaturo in vlažnost v hladilniku in zamrzovalniku z neodvisnim hlajenjem. Bolje ohranja hrano in ščiti njen okus tako, da preprečuje mešanje vonjav.
1448,99 € 1405,52 €

SAMSUNG hladilnik ameriški RS50N3413SA/EO

Na zalogi
Vnesite moderno eleganco in minimalizem v svoj dom. Čiste linije in dizajn se bosta odlično vklopila v vašo kuhinjo. Ledomat z možnostjo večjih kock ali drobljenega ledu vam bo omogočal pripravo hladnih pijač. Uživajte v večjem prihranku energije, manjši glasnosti in dolgotrajnem delovanju.
1119,00 € 1085,43 €

SAMSUNG hladilnik RS54N3013SA/EO 178,9 brez ledomata

Na zalogi
Dajte svojemu domu sodoben eleganten in minimalističen videz. Elegantno minimalistični dizajn prinaša čist in sodoben videz, zaradi česar se bo skladno vklopil v vašo kuhinjo. Ponaša se z elegantnim zaključnim slojem iz nerjavnega jekla in čudovitimi ploskimi vrati. Navpične ročke še dodatno poudarjajo elegantno simetrijo.
999,00 € 969,03 €

SAMSUNG hladilnik RS68N8240S9 side by side srebrn z zaslonom

Trenutno ni na zalogi
Hladilnik z dvojnimi vrati in Twin Cooling Plus tehnologijo ponuja več prostora za shranjevanje, saj SpaceMax Technology™ omogoča dodatno notranjo kapaciteto brez sprememb zunanjih dimenzij (100 l več kot običajni modeli).Poskrbi, da ostane hrana do dvakrat bolj vlažna in sveža*. Twin Cooling Plus™ tehnologija optimizira temperaturo in vlažnost v hladilniku in zamrzovalniku z neodvisnim hlajenjem. Bolje ohranja hrano in ščiti njen okus tako, da preprečuje mešanje vonjav.
1498,99 € 1454,02 €

Samsung hladilnik RF56J9041SR/EO dispenzer

Na zalogi
Z globino in višino, enako pultu, se hladilnik harmonično ujema s kuhinjo, a ga je kljub temu mogoče na široko odpreti za lažje shranjevanje tudi največjih živil. Triple Cooling sistem hlajenja in prilagodljiva tehnologija za uravnavanje temperature živila ohranjata bolj sveža. Triple Cooling sistem hlajenja neodvisno nadzira in optimizira temperaturo, poviša vlažnost in preprečuje mešanje vonjav iz 3 prostorov hladilnika. Hkrati kovinska hladilna plošča ohrani zrak hladen dalj časa.
2499,00 € 2424,03 €

LIEBHERR SBSes 8496 ameriški hladilnik z vinsko vitrino in zamrzovalnikom

Na zalogi

Side-by-side ameriški hladilnik je poseben ravno zaradi dodatka vinske vitrine v katero lahko pospravite tudi do 48 steklenic vina. S kar 372 L skupne bruto prostornine, NoFrost tehnologijo, ki zagotavlja avtomatsko odtaljevanje, BioFresh predali za sadje in zelenjavo, LED osvetlitvijo zadnje stene in ledomatom, ki izdela tudi do 1,2 kg ledenih kock na dan, je ta štiri-vratni hladilnik vse kar potrebujete.
4599,00 €

BOSCH KAD93VIFP ameriški (side-by-side) hladilnik z zamrzovalnikom 178,7x90,8 cm

Na zalogi
Ameriški hladilnik je sestavljen iz hladilnega dela na desni strani in zamrzovalnega dela na levi strani. Opremljen je z NoFrost tehnologijo, ki nudi avtomatsko odtaljevanje. Večnamenske steklene police in MutiBox predali omogočajo pregledno shranjevanje večjih živil. Na sprednji strani hladilnika je dispenzer za led in vodo.
1749,90 €

Akcijski artikli