051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Armature za kad

Med kopalniške armature, ki v veliki meri vplivajo na izkušnjo pri uporabi osnovne opreme tega prostora, moramo gotovo prišteti tudi armature za kad. Kopanje je običajno sproščujoča prostočasna dejavnost, pri kateri se ne želimo ukvarjati z neprimerno opremo in njenimi težavami. Armatura mora biti torej dobro pripravljena na svoje delo, še bolje pa je, če ponuja tudi dodatne funkcionalnosti, ne le osnovnih. Seveda se že osnovne armature za kad dobro obnesejo, če nismo pretirano zahtevni, a v ponudbi je še cela vrsta boljših izdelkov, ki bodo zahtevnejše uporabnike še bolj prepričali. Armature za kad imajo predvsem eno pomembno nalogo – dovajajo vodo za kopel. Pri tem morajo zagotoviti zadosten pretok, da lahko kopel hitro pripravimo, nepogrešljiva pa je seveda tudi dobra regulacija temperature. Nekatere armature omogočajo povezavo z dodatno opremo, recimo s prho, kar je odlična nadgradnja osnovnih funkcionalnosti kadi. Prav tako so včasih armature vključene v komplet opreme, ki prinaša še nekatere dodatke. V vsakem primeru pa se lahko s premišljeno izbiro opremimo z vrhunsko opremo, ki zagotavlja zelo prijetno izkušnjo pri uporabi kadi. To je tudi glavni namen te opreme, zato se splača izbrati napredne armature, ki ta učinek zanesljivo dosegajo. Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

DEANTE kopalniška armatura za kad VERO BOW 040M

Trenutno ni na zalogi
Linija Vero se ponaša z dolgoletno garancijo in kvalitetnim perlatorjem, ki zmanjšuje porabo vode ter omogoca mehkejši pretok.
20,65 €

DEANTE kopalniška armatura za kad ANEMON BCZ W100

Na zalogi
Linija Anemon je sodobna linija in se ponaša z 7 letno garancijo. Ima kvalitetni perlator, ki zmanjšuje porabo vode ter omogoča mehkejši pretok. Odlikujejo jo moderne in ravne linije ter barvne izvedbe.
69,47 €

DEANTE zložljiva kopalniška armatura za kad MARUNA BGM 012M

Trenutno ni na zalogi
Serija Maruna z zanimivimi robovi je vsekakor nekaj posebnega. Ponaša se s 7 letno garancijo, akustičnim razredom II in perlatorjem Deante, ki omogoča manjšo porabo vode in mehkejši pretok vode.
162,48 €

DEANTE kopalniška armatura za kad HIACYNT BQH 010M

Na zalogi
Nova kopalniška linija Hiacynt je bila ustvarjena s pozornostjo do vsakega detajla. Združuje modern dizajn s pridihom neskončnosti. Linijo zaznamuje dinamična oblika lokov uravnotežena z ravnimi površinami.
141,81 €

DEANTE kopalniška armatura za kad ARNIKA BQA 010M

Trenutno ni na zalogi
Linija Arnika je najboljša linija, zasnovana na sodobnih arhitekturnih trendih. S svojimi subtilnimi linijami se približuje naravi. Vključuje najvišje standarde.
134,05 €

DEANTE kopalniška armatura za kad CYNIA BCY 010M

Na zalogi
Linija Cynia se ponaša z dolgoletno garancijo in kvalitetnim perlatorjem, ki zmanjšuje porabo vode ter omogoca mehkejši pretok.
103,07 €

Akcijski artikli