051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Avtomobili, traktorji, tovornjaki in ostala vozila

Razvrsti po:

Rastar Avtomobil na daljinsko upravljanje Lamborghini Sian

Na zalogi
Vozilo za delovanje potrebuje baterije (niso priložene). Avtomobil lahko upravljate naprej, nazaj, obrni levo, obrni desno, prižgi prednje luči, prižgi zadnje luči. Vrata avtomobila se odpirajo ročno. Pristno oblikovan avtomobil z vbrizganim ohišjem in neodvisnim sistemom vzmetenja. Dimenzije: 35,5 x 16,3 x 8,2 cm.
22,98 €

Rastar Avtomobil na daljinsko upravljanje Ferrari FXX K Evo

Na zalogi
Vozilo za delovanje potrebuje baterije (niso priložene). Avtomobil lahko upravljate naprej, nazaj, obrni levo, obrni desno, prižgi prednje luči, prižgi zadnje luči. Vrata avtomobila se odpirajo ročno. Pristno oblikovan avtomobil z vbrizganim ohišjem in neodvisnim sistemom vzmetenja. Dimenzije: 20,4 x 8,5 x 4,8 cm.
22,98 €

Rastar Avtomobil na daljinsko upravljanje BMW Z4 New Version

Na zalogi
Vozilo za delovanje potrebuje baterije (niso priložene). Avtomobil lahko upravljate naprej, nazaj, obrni levo, obrni desno, prižgi prednje luči, prižgi zadnje luči. Vrata avtomobila se odpirajo ročno. Pristno oblikovan avtomobil z vbrizganim ohišjem in neodvisnim sistemom vzmetenja. Dimenzije: 24 x 11,3 x 7 cm.
22,98 €

Bjunior Splash ''N Play Potapljaški čoln

Trenutno ni na zalogi
Reševalni čoln s svetlobnim projektorjem in učinkom mehurčkov za igro v kadi. Za delovanje so potrebne 3 x 1,5V baterije tipa »AAA« LR03/R03 (niso priložene).
15,99 €

Bjunior WV Gas &Go

Trenutno ni na zalogi
Pritisni in prisluhni zabavnim zvokom, potegni sprožilec in poženi avto.
20,00 €

Goldlok Set continental express vlak

Na zalogi
Vlak na baterije Western Express, ki sestoji iz 1 lokomotive in 5 vagonov ter železniške postaje. Ima zvočne in svetlobne učinke, premika se lahko naprej in vzvratno. Dimenzija sestavljenih tračnic je 133 x 74 cm. Za delovanje so potrebne 2 x AA baterije, ki niso vključene. Primerno za starost od 4 let dalje.
29,99 €

Goldlok Set european express vlak

Na zalogi
Vlak na baterije European Express, ki sestoji iz 1 lokomotive in 3 vagonov. Ima zvočne in svetlobne učinke, premika se lahko naprej in vzratno. Dimenzija sastavljenih tračnic je 133 x 74 cm. Za delovanje so potrebne 2 x AA baterije, ki niso vključene. Primerno za starost od 4 let dalje.
14,99 €

Maisto R/C Off Road vozilo

Trenutno ni na zalogi
Daljinsko vodeno vozilo za brezpotje namenjena mlajšim (5+); prednje in zadnje vzmetenje; dolžina cca 20 cm. Starost: 3 leta +
24,99 €

Rastar R/C 1:14 Land Rover Denfender avtomobil na daljinsko upravljanje 78400

Na zalogi
Odlična igrača za majhne in velike otroke, licenčni avtomobil na daljinsko upravljanje Land Rover Defender 1:14 s polno funkcijo radijskega upravljanja. Avto lahko gre naprej, nazaj, zavije levo in desno. Na avtomobilu delujejo sprednje in zadnje luči. Za delovanje potrebuje 5 x 1,5V AA baterije, daljinski upravljalnik pa 1 x 9V. Baterije niso priložene.
44,99 €

Maisto Sand Theme - 2 x gradbeno vozilo in pesek

Trenutno ni na zalogi
Divja vožnja po razgibanem terenu. Zapeljite gradbena vozila po razgibanem terenu in se preizkusite v različnih voznih situacijah. Priporočamo otrokom od 3. leta starosti dalje.
14,99 €

Maisto FM letalo Tailwind

Trenutno ni na zalogi
Maisto model letala v razmerju 1:64.Na voljo različna letala. Izbrano letalo zapišite v opombo naročila.
5,99 €

Maisto Fresh Metal "Get Away" steza set

Trenutno ni na zalogi
Izstrelitev letala s steze in izstrelitev avtomobila s steze. V set je vključeno 1. vozilo, steza in letališki stolp ter dodatki. Za delovanje ne potrebuje baterij.
24,99 €

Bjunior Moj prvi Ferrari

Trenutno ni na zalogi
Bjunior Ferrari vozila so obvezna za vsako zbirko vozil. Vozila s prostimi kolesi, dolžina 12 cm. Več modelov (željenega napišite v opombe naročila). Primerno za otroke od 1. leta dalje.
4,99 €

Bjunior Moj prvi Jeep

Trenutno ni na zalogi
Mali plastični avtomobilček, ki za delovanje ne potrebuje baterij. Možne različne barve. Izbrano barvo zapišite v opombe naročila.
4,99 €

Maisto 1:64 Kamion

Trenutno ni na zalogi
Prelevite se v vlogo šoferja tovornjaka z ogromno cisterno. Primerno za starost 3+ let. Dimenzije: 2,54 × 3,81 × 19,05 cm (Š x V x D)
4,99 €

Maisto 1:64 Vozilo s ključem za izstrelitev

Trenutno ni na zalogi
Maisto model avtomobila v razmerju 1:64 s ključem za izstrel. Na voljo različna vozila. Izbrano vozilo zapišite v opombo naročila.
2,99 €

Akcijski artikli