051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Brivniki

Razvrsti po:

Brivnik Remington PR1370AQUA Rotac

Trenutno ni na zalogi
Power Series Aqua Pro izdelek združuje inovativno ComfortPivot glavo in ActiveContour tehnologijo, ki zagotavlja natančno in gladko britje tako na obrazu kot vratu. 3 individualne glavice se prilagajajo obliki vašega obraza s povečano prožnostjo, ki zajamejo prav vsako dlačico. Omogočite si britje pod prho, saj je Aqua Pro 100% vodoodporna.
79,99 €58,72 €

Brivnik Remington XR1450 rotacijski

Trenutno ni na zalogi
HyperFlex tehnologija in ComfortFloat rezila se prilagajajo konturam obraza in vratu za gladko britje z manj draženja kože. Gube na obrazu so pogosto najbolj občutljiva področja, katere je najtežje pobriti. Rešitev tega problema so ComfortFloar rezila, ki se premikajo navpično in fleksibilno gor-dol po obrazu in tako zelo dobro pokrivajo obraz. HyperFlex Aqua Plus ima napredno funkcijo in lahko deluje brez napajanja do ene ure. LED indikator pa opozarja na stanje baterije.
99,90 €67,62 €

Brivnik Remington XR1470 rotacijski

Trenutno ni na zalogi
Rotacijski brivnik z rezili, ki se samostojno gibljejo gor in dol, da zajamejo dlake na vseh robovih. Za dodatna trdovratna področja, poskrbi turbo funkcija, ki brivniku da dodaten zagon moči, in olajša britje na težje dostopnih področjih. Brivnik je 100% vodotesen in omogoča visoko zmogljivost tako na mokri kot suhi koži, uporabljate ga lahko z gelom ali peno za britje.
119,90 €86,79 €

Akcijski artikli