051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Canon

Razvrsti po:

Večfunkcijska brizgalna naprava CANON Pixma TS6351, bel

Na zalogi
Serija PIXMA TS6350 Napredni večnamenski tiskalnik 3 v 1 s preprosto brezžično povezljivostjo, ustvarjalnimi zmogljivostmi in 5 posameznimi kartušami je kot nalašč za službene dokumente ali družinske projekte.
148,72 €

Brizgalni tiskalnik CANON Pixma TS705

Na zalogi
Canonov najmanjši enofunkcijski tiskalnik do zdaj s 5 črnili je majhen, a ima številne funkcije, med drugim veliko zmogljivost za 350 listov navadnega papirja za tiskanje profesionalnih dokumentov in visokokakovostnih fotografij s preprosto povezljivostjo, vse to pa ponuja po ugodni ceni.
106,09 €

Brizgalni tiskalnik Canon Pixma G1420

Na zalogi
S tem zanesljivim namenskim tiskalnikom MegaTank z visokim izkoristkom in možnostjo uporabe različnih medijev boste uživali v produktivnem, kakovostnem in varčnem tiskanju kot britev ostrih dokumentov in živih fotografij doma ali v pisarni.
156,50 €

Prenosni brizgalni tiskalnik Canon Pixma TR150b z baterijo

Na zalogi
Tiskajte na poti, kjer koli že ste. Baterija za polnjenje poskrbi za delo brez prekinitve. Prevzemite nadzor z brezžičnim tiskanjem iz računalnika, prenosnega računalnika ali pametne naprave ter tiskajte besedilo ali fotografije brez robov do velikosti A4. Za hitre rezultate lahko shranite do 5 predlog, ki jih lahko natisnete s preprostim pritiskom gumba.
384,82 €

Prenosni brizgalni tiskalnik Canon Pixma TR150 brez baterije

Trenutno ni na zalogi
CANON PIXMA TR150 Svoje delo opravljajte tudi na poti. Lahek in prenosen z raznovrstno brezžično povezljivostjo in nadzorom s pametnim telefonom, da boste lahko kjer koli povsem enostavno poskrbeli za profesionalne rezultate.
301,22 €

Večfunkcijska brizgalna naprava CANON Pixma TS3355

Trenutno ni na zalogi
Več kot večfunkcijska naprava; Kompakten, cenovno ugoden in vsestranski tiskalnik Serija PIXMA TS3350 se ponaša z brezžično povezljivostjo, preprostim 1,5-palčnim črno-belim zaslonom LCD in kartušami FINE z možnostmi XL, ki zagotavljajo ostro besedilo dokumentov in živahne fotografije brez robov velikosti do 5 x 7 palcev.
85,22 €

Papir CANON XS-20L za SELPHY Square QX10

Na zalogi
Tiskajte kvadratne slike in nalepke, kamor lahko kaj napišete. Natisi bodo svojo visoko kakovost ohranjali do 100 let.
18,18 €

Tiskalnik CANON SELPHY Square QX10 roza barve

Trenutno ni na zalogi
SELPHY SQUARE QX1 na visokokakovostni papir z obrobo, kamor lahko napišete besedilo, tiska večje in bolj kakovostne 68 x 68 mm (2,7 x 2,7 palca) slike.
149,00 €

Tiskalnik CANON SELPHY Square QX10 črne barve

Trenutno ni na zalogi
Po zaslugi povezave Wi-Fi lahko SELPHY SQUARE QX10 uporabljate povsod in v trenutku ustvarite čudovite natise svojih posebnih spominov.
149,00 €

Tiskalnik CANON SELPHY Square QX10 bele barve

Trenutno ni na zalogi
S kompaktnim, priročnim in visokokakovostnim tiskalnikom SELPHY SQUARE QX10, ki za delovanje ne potrebuje kablov in ne povzroča zmede, tiskajte, zbirajte in na ustvarjalen način delite svoje dragocene spomine. Tiskajte z užitkom.
149,00 €

Večfunkcijska brizgalna naprava CANON Pixma GM4040+GRATIS črno črnilo za 18000 izpisov

Na zalogi
Canon PIXMA GM4040 večnamenski črno-beli tiskalnik s črnilnimi vložki z možnostjo ponovnega polnjenja s samodejnim podajanjem papirja. Črno-bel tiskalnik s 3-v-1 črnilnimi vložki z visokim izkoristkom in nizkimi stroški na stran; Povišajte produktivnost in znižajte stroške z izkoristkom 18.000 strani s 3 stekleničkami črnega črnila. Boljše skeniranje in kopiranje omogoča samodejni podajalnik dokumentov za 35 listov in stekleničke s črnilom z možnostjo ponovnega polnjenja, ki se ne stiskajo, kar je popolna funkcija za majhne ali domače pisarne, ki si želijo nemotenega delovanja in vrhunske kakovosti. Podprti operacijski sistemi: samo Windows OS!!
235,95 €

Večfunkcijska brizgalna naprava CANON Pixma TS5353 - zelena

Na zalogi
Canon PIXMA TS5350 Serija: Elegantna in privlačna večfunkcijska naprava 3 v 1 je s hitro povezljivostjo, ki omogoča tiskanje iz vaše dlani, popoln pripomoček za ustvarjanje - in popoln tiskalni partner vašega pametnega telefona. Minimalistična naprava z ustvarjalno žilico; Nalepke, magneti in druge umetnine – pustite svoji ustvarjalnosti prosto pot s široko paleto medijev in aplikacij. Elegantni tiskalnik z enostavno povezljivostjo, poenostavljenim zaslonom OLED, vrstico stanja LED in vrhunskimi kartušami FINE se ponaša z vrsto funkcij za napredne uporabnike pametnih telefonov.
103,55 €

Barvni laserski tiskalnik CANON LBP852Cx (A3 format)

Trenutno ni na zalogi
Hiter barvni tiskalnik velikosti A3 s številnimi funkcijami in veliko kapaciteto papirja, z zagotovljenim tiskanjem visoke kakovosti v večpredstavnostnih formatih. Vsestranski in učinkovit eno-funkcijski tiskalnik, ki ponuja širok nabor možnosti tiskanja Visokozmogljiva naprava v kompaktnem ohišju ustvarja natise izjemne kakovosti v načinu živih barv ter podpira širok nabor papirnatih medijev, od A6 do plakatov.
2244,43 €

Laserski tiskalnik CANON LBP223 dw

Na zalogi
Povečajte produktivnost z družino enofunkcijskih črno-belih laserskih tiskalnikov Canon i-SENSYS LBP220, ki jih odlikujejo zanesljivost, enostavna uporaba in brezžična povezljivost, zaradi česar so idealni za manjše pisarne. S hitrostjo tiskanja do 33 strani A4 na minuto LBP223dw resnično poveča produktivnost. Zaradi 5-vrstičnega LCD-zaslona in brezžične povezljivosti je sodoben spremljevalec vsakega nadobudnega malega ali srednje velikega podjetja.
280,84 €

Večfunkcijska laserska naprava CANON i-SENSYS MF443 dw

Trenutno ni na zalogi
Te večfunkcijske črno-bele laserske tiskalnike, ki so zasnovani za mala in srednje velika podjetja, odlikujejo hitrost, zanesljivost in povezljivost. Prilagodljivi kontrolniki in varno tiskanje s kodo PIN omogočajo optimalen izkoristek potenciala vašega podjetja. Z velikim barvnim zaslonom na dotik, mobilno povezljivostjo in hitrostjo tiskanja do 38 slik na minuto je ta kompakten večunkcijski črno-beli laserski tiskalnik idealen za manjše pisarne z velikimi delovnimi obremenitvami.
365,88 €

Brizgalni tiskalnik Canon Pixma GM2040+GRATIS 2x črno črnilo

Trenutno ni na zalogi
Velike količine tiskajte stroškovno učinkovito. S stekleničkami, ki se ne stiskajo in ne polivajo, je ponovno polnjenje enostavno, izkoristki pa visoki: do 18.000 črno-belih strani iz samo 3 stekleničk črnega črnila* za nemoteno delovanje, brezkompromisno kakovost in nizkimi stroški na stran. Možnost nadgradnje v barvni tiskalnik z CL-441 alo CL-441XL!!! Podprti operacijski sistemi: samo Windows OS!!
150,06 €

Velikoformatni tiskalnik CANON TM200

Na zalogi
Risalnik za vsakogar. Enostavno nameščanje zvitkov ima preprost drsni mehanizem, ki olajša menjavo zvitkov prav tako nadzoruje preostalo količino papirja in vas obvesti, ko ga začne zmanjkovati. Tiskanje z enim klikom ne bi moglo biti enostavnejše. Osnovne tehnologije image PROGRAF TM-200 zagotavljajo izredno ostre linije in barvno živahnost za hitro in enostavno tiskanje velikega formata. S skoraj 60-odstotnim zmanjšanjem hrupa med delovanjem in zmanjšanjem porabe črnila pri instalaciji je idealen za manjše pisarne z omejenim prostorom. Do 300ml veliki črnilni vložki z možnostjo menjave med tiskanjem.
930,86 €

Velikoformatni tiskalnik CANON TM300+stojalo

Trenutno ni na zalogi
Risalnik za vsakogar. Enostavno nameščanje zvitkov ima preprost drsni mehanizem, ki olajša menjavo zvitkov prav tako nadzoruje preostalo količino papirja in vas obvesti, ko ga začne zmanjkovati. Tiskanje z enim kliko ne bi moglo biti enostavnejše. Osnovne tehnologije image PROGRAF TM-200 zagotavljajo izredno ostre linije in barvno živahnost za hitro in enostavno tiskanje velikega formata. S skoraj 60-odstotnim zmanjšanjem hrupa med delovanjem in zmanjšanjem porabe črnila pri instalaciji je idealen za manjše pisarne z omejenim prostorom. Do 300ml veliki črnilni vložki z možnostjo menjave med tiskanjem.
1699,46 €

Brizgalni tiskalnik Canon Pixma G1411+GRATIS črno črnilo

Na zalogi
Tiskajte visokokakovostne dokumente z jasnim besedilom in živahne fotografije brez obrobe do velikosti A4 z nizkimi stroški na stran. Ta kompaktni tiskalnik z možnostjo ponovnega polnjenja se ponaša s stekleničkami s črnilom z visokim izkoristkom, preprosto povezljivostjo USB in zanesljivostjo za delo z velikimi količinami strani. Priložena črnila: črna za 12.000 strani in barvne za 7.000 strani. Podprti operacijski sistemi: samo Windows OS!!
163,36 €

Papir CANON ZINK foto 20 pack za ZOEMINI

Na zalogi
Osvobodite fotografije iz utesnjenih, dolgočasnih okvirjev – odstranite hrbtno stran, da dobite lepljivo površino, in jih prilepite na stene, prenosne računalnike in kovčke ter imejte dragocene spomine vedno pri sebi.
16,90 €

Tiskalnik CANON žepni ZOEMINI bel

Trenutno ni na zalogi
Čudovit, tanek in lahek žepni tiskalnik je popoln pripomoček za vašo mobilno napravo, kjer koli ste.
99,00 €

Večfunkcijska brizgalna naprava CANON Pixma TR4550

Na zalogi
Kompakten večstranski tiskalnik 4-v-enem se ponaša s preprosto povezavo Wi-Fi in povezljivostjo v oblaku – idealno za domače pisarne. Povezljivost Wi-Fi in aplikacija Canon PRINT vam omogočata nadzor nad funkcijami tiskalnika naravnost iz pametne naprave. Če nimate povezave Wi-Fi, preprosto preklopite na Wireless Direct. Znižajte stroške in ohranite kakovost tiskanja z originalnim črnilom Canon XL, s katerim boste prihranili do 30 % stroškov na stran v primerjavi s standardnimi Canonovimi kartušami.
86,62 €

Tiskalnik CANON CP1300 SELPHY ROZA

Trenutno ni na zalogi
Uživajte v hitrem brezžičnem tiskanju iz pametnih naprav s programi Canon PRINT, MopriaTM, Apple AirPrintTM in z gumbom za Wi-Fi. Fotografije iz različnih pametnih telefonov lahko združite s funkcijo Party Shuffle.
129,00 €

Tiskalnik CANON CP1300 SELPHY ČRN

Trenutno ni na zalogi
Eleganten, prenosljiv in hiter brezžični tiskalnik fotografij je odličen za ustvarjanje edinstvenih natisov fotografij iz združljivih pametnih naprav, fotoaparatov in drugih izdelkov.
129,00 €

Papir CANON RP108

Trenutno ni na zalogi
Komplet kartuše RP-108 in fotopapirja zadostuje za tisk 108 fotografij velikosti razglednice.
39,00 €

Večfunkcijska brizgalna naprava CANON Maxify MB5450

Na zalogi
Enostaven za uporabo, enostavna produktivnost; . Velik 8,8 cm barvni zaslon na dotik zagotavlja enostaven dostop do vseh funkcij tiskalnikov MAXIFY serije MB5450. Poleg visokozmogljivega podajalnika papirja za 500 listov, samodejnega podajalnika dokumentov za 50 listov in obojestranskega tiskanja tiskalnik MAXIFY serije MB5450 podpira tudi različne velikosti in vrste papirja – od navadnega papirja velikosti A4 do nalepk, ovojnic, fotografskega papirja in celo obojestranskega kopiranja osebnih izkaznic – kar poenostavlja običajna opravila tiskanja v pisarni.
270,17 €

Večfunkcijska brizgalna naprava CANON Maxify MB5150

Na zalogi
Zmogljiv večfunkcijski barvni brizgalni tiskalnik, skener, kopirni stroj in faks s podporo za mobilne naprave in storitve v oblaku, hitrost tiskanja 24 črno-belih slik na minuto in preprosta integracija v omrežje. . Prednosti: •Velika učinkovitost s tiskanjem 24 črno-belih ali 15,5 barvne strani na minuto •Brezžično tiskanje za pametne telefone in tablične računalnike •Povezljivost z oblakom: skeniranje v oblak ali e-pošto •Visok izkoristek črnila: 2500 črno-belih/1500 barvnih strani •Velika kapaciteta 250 listov in dvostranski samodejni podajalnik dokumentov za 50 listov
225,33 €

Večfunkcijska brizgalna naprava CANON Maxify MB2150

Na zalogi
Izjemni večfunkcijski barvni brizgalni tiskalnik, skener, kopirni stroj in faks s podporo za tiskanje in skeniranje za mobilne naprave in storitve v oblaku, hitrostjo tiskanja 19 črno-belih slik na minuto in vrsto omrežnih funkcij. Prednosti: •Hitro tiskanje: 19 črno-belih ali 13 barvnih strani na minuto •Uporaba omrežja Wi-Fi za neposredno tiskanje iz mobilnih naprav •Tiskanje iz storitev v oblaku in skeniranje vanje •Izkoristek črnila: 1200 črno-belih strani in 900 barvnih strani •Ostanite produktivni: kapaciteta 250 listov in samodejni podajalnik dokumentov za 50 listov
159,94 €

Brizgalni tiskalnik CANON Pixma iP8750

Trenutno ni na zalogi
S tem prvovrstnim tiskalnikom boste uživali v fotografijah izjemne kakovosti do velikosti A3+. Brezžično tiskajte iz katerega koli prostora na dosegu signala, tudi s pametnimi telefoni, tabličnimi računalniki in brezžičnimi fotoaparati.
436,59 €

Papir CANON KP36IP razglednica (10X15)

Na zalogi
Papir CANON KP36IP razglednica (10X15) združuje več funkcij za optimalno tiskanje. m tiskom ter velikostjo do formata omogoča hiter izpis pri ločljivosti .
29,00 €