051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Čistila, pripomočki za čiščenje

Med najbolj pomembne naloge pri skrbi za domače gospodinjstvo se gotovo uvršča tudi čiščenje. Vsak prostor v stanovanju moramo redno pospravljati in čistiti, da vzdržujemo ustrezen higienski standard in ohranjamo kakovost bivanja na visokem nivoju. Če želimo živeti v udobnem in prijetnem domu ter izkoristiti prav ves potencial, ki ga ponujajo dobro opremljeni stanovanjski prostori, moramo redno skrbeti za čistočo. Na srečo si lahko pri tem pomagamo z uporabnimi pripomočki, nepogrešljiva pa so tudi čistila za različne trdovratne madeže, s katerimi se pogosto srečujemo. V vsakem gospodinjstvu morajo biti vedno na zalogi čistila, ki omogočajo hitro in učinkovito čiščenje. Redno uporabljamo detergente za kuhinjsko posodo, med čistila pa se uvrščajo tudi pralni praški. A med domačo zalogo čistil bomo večinoma našli izdelke, ki so namenjeni čiščenju različnih stanovanjskih površin in opreme. Potrebujemo čistila za tla, predvsem za ploščice in parket, pa tudi za preproge in pohištvo. Prav tako se s čistili lotimo kuhinjskih površin in opreme, predvsem pomivalnega korita in štedilnika. Nekatera čistila imajo točno določen namen, druga so precej univerzalna – pomembno je, da imamo pri roki pravi izdelek za vsak izziv. Splača se torej oblikovati zalogo čistil, ki bodo priskočila na pomoč tako pri rednem čiščenju kot v boju proti kakšnim posebnim madežem.

Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

Čistilo za tla HOBOT LEGEE 688

Na zalogi
Koncentrirano čistilo za tla HOBOT LEGEE, volumen 250 ml.
14,60 €

Čistilo za steklo za HOBOT 298 in HOBOT 388

Na zalogi
Original čistilo za steklo je pripravljeno za uporabo. Podaljšuje življenjsko dobo ultrazvočne šobe.
12,20 €

Silikonske gobice TARK TT026 5/1

Na zalogi
Čas je, da se poslovite od navadnih gobic za pomivanje, ki se dolgo sušijo, hkrati pa oddajajo neprijetne vonjave!
18,00 € 16,56 €

Tark kapsule CO2 (10 kosov)

Na zalogi
Set vsebuje 10 CO2 kapsul (8 g), 100 % ogljikov dioksid. Kapsula se uporablja kot enkratni vložek za odmaševalec odtokov (Mr. Pung).
7,99 € 7,35 €

MR.PUNG-MAXI by TARK

Na zalogi
MR.PUNG-MAXI (za WC školjke in večje odtoke) v paketu so priložene 3x-CO2 bombice. Je revolucionarno odkritje na trgu, ki odmaši še najbolj bizarne zamašitve vaših odtokov. Vaše cevi bodo s pomočjo MR. PUNGA odmašene hitro, enostavno in varno. Z uporabo pritiska iz (CO2) bombice bodo lasje, blato, wc papir, ostanki hrane in drugih odpadkov PRETEKLOST.
69,99 € 64,39 €

MR.PUNG-MINI by TARK

Na zalogi
MR.PUNG-MINI (za umivalnike, pomivalna korita in manjše odtoke) v paketu so priložene 3x-CO2 bombice. Je revolucionarno odkritje na trgu, ki odmaši še najbolj bizarne zamašitve vaših odtokov. Vaše cevi bodo s pomočjo MR. PUNGA odmašene hitro, enostavno in varno. Z uporabo pritiska iz (CO2) bombice bodo lasje, blato, wc papir, ostanki hrane in drugih odpadkov PRETEKLOST.
34,99 € 32,19 €

ČISTILO ZA LES IN USNJE 500ml (IT1812)

Na zalogi
Izdelek vsebuje dragocene naravne voske ter tako očisti in nahrani vse lesene in usnjene površine
3,59 € 3,16 €

ČISTILO-LOŠČILO ZA INOX 500ml (IT1813)

Na zalogi
Zaščitno tekoče loščilo za jeklo, pripravljeno za uporabo in idealno za zaščito in poliranje vseh jeklenih površin. Na obdelanih površinah ustvari zaščitno plast brez vidnih sledi ter preprečuje nastanek madežev in vodnega kamna.
5,79 € 5,10 €

MB ČISTILO ZA VODNI KAMEN 750ml (IT1910)

Na zalogi
Močan, kisel in odišavljen odstranjevalec vodnega kamna, za hitro odstranjevanje vodnega kamna in umazanije.
4,27 € 3,76 €

MB ČISTILO ZA PEČICO IN ŽAR 750ml FORNON (IT1960)

Na zalogi
Razmaščevalec za pečice in kuhalne plošče. Alkalni detergent za odstranjevanje ostankov maščobe in zoglenelih ostankov hrane. Zaradi koncentrirane formule je učinkovit tudi pri najbolj trdovratni umazaniji in tudi pri hladnem čiščenju. Proizvod je primeren za uporabo v načrtih samonadzora HACCP.
4,27 € 3,76 €

RAZMAŠČEVALEC SANITEC 750 ml IZ181

Na zalogi
Kakovostna čistila Sanitec nastajo v italijanski Padovi že vse od leta 1975 in so namenjena pravim profesionalcem.
2,50 € 2,20 €

ČISTILO ZA STEKLO CRYSTAL 750ml (IT1866)

Na zalogi
Večnamenski detergent za steklo in kristal.
2,50 € 2,20 €

DEANTE preparat za impregnacijo granitnih korit ZZZ 000I

Na zalogi
Linija izdelkov Deante za nego in čiščenje. Odlično sredstvo za impregnacijo vseh vrst granitnih korit.
16,90 €

Mega Max profi, tekoče sredstvo za dezinfekcijo površin brez spiranja

Trenutno ni na zalogi
Sredstvo na osnovi alkohola se uporablja za dezinfekcijo površin brez končnega spiranja. Čistilo je tekoči biocidni proizvod in deluje na bakterije in plesni.
5,40 € 4,05 €

DEANTE BIO pasta za čiščenje granitnih korit ZZZ 000F

Na zalogi
Linija izdelkov Deante za nego in čiščenje. Odlična BIO pasta za učinkovito čiščenje vseh vrst granitnih korit. Naj bo vodni kamen preteklost.
16,90 €

Akcijski artikli