051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Classic World

Razvrsti po:

Classic World Flavta

Trenutno ni na zalogi
Flavta za prijetne glasbene minutke. Opozorilo! Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od treh let. Vsebuje majhne delce.
5,49 €

Classic World koledar

Na zalogi
Classic World je postavil najvišja merila za kakovost. Vemo, da vaši otroci zaslužijo le najboljše igrače. To zagotavljamo s strogim procesom QC. Pri izdelavi igrač je treba posebno pozornost posvetiti izbiri materialov. Navsezadnje so igrače namenjene otrokom. Uporabljamo FSC les, ki je okolju prijazen. Kdo ve kateri dan je danes? Koledar bo v pomoč otroku pri učenju letnih časov, mesecev, dni, vremenskih pogojev in delov dneva.
14,99 €

Classic World Večnamenska igrača - džungla

Na zalogi
Classic World je postavil najvišja merila za kakovost. Vemo, da vaši otroci zaslužijo le najboljše igrače. To zagotavljamo s strogim procesom QC. Pri izdelavi igrač je treba posebno pozornost posvetiti izbiri materialov. Navsezadnje so igrače namenjene otrokom. Uporabljamo FSC les, ki je okolju prijazen. Večnamenska igrača s prikupnimi živalcami v živih barvah. Pomagajo pri razvoju posluha in kreativnega razmišljanja. Za starosti od 18 mesecev dalje.
39,99 €