051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Frozen

Razvrsti po:

Frozen 2 Pojoča punčka Elza

Na zalogi
Set vključuje punčko Elzo, 1 oblekico, 1 par čevljev.14 različnih besed! Poje in govori v angleškem jeziku. Pritisni Elzin kristal in zasvetile bodo lučke, zaslišal pa boš čudovito pesem "Into the Unknown". Velikost punčke: cca 35 cm. Za delovanje so potrebne 3 x AA (R6 / LR6). Baterije (niso vključene).
54,99 €

Frozen 2 Punčka Ana - mlajša deklica 203614

Na zalogi
Lutka Ana v čudoviti obleki, z še bolj prečudovitimi lasmi. Ustvarite svoje epske avanture z otroško Elso. Lutka je visoka približno 33 cm.
29,99 €

Frozen 2 Glasbena snežna palica

Na zalogi
Glasbena snežna palica. Za delovanje so potrebne 3 x AG13 LR 44 gumbne baterije (vključene). Starost: 3 leta +
24,99 €

Frozen 2 Punčka Elza v potovalni obleki

Na zalogi
Set vsebuje punčko Elzo v potovalni obleki in škornjih. Velikost punčke: cca 35 cm.
39,99 €

Frozen 2 Punčka Ana v potovalni obleki

Na zalogi
Set vsebuje punčko Ano v potovalni obleki in škornjih. Velikost punčke: cca 35 cm.
39,99 €

Frozen 2 Punčka Ana petit 205264

Trenutno ni na zalogi
Lutka Ana v čudoviti obleki, z še bolj prečudovitimi lasmi, priloženim glavnikom in čeveljčki. Ustvarite svoje epske avanture z otroško Ano.
12,99 €

Frozen 2 Set za urejanje nohtov

Trenutno ni na zalogi
V setu za urejanje nohtov prejmete lake, nohtne ploskve in okrasne nalepke. Vse, kar mlada gospodična potrebuje, da se prelevi v pravo princesko.
20,00 €

Frozen 2 Trenutek iz zgodbe - set

Na zalogi
Vstopite v svet Snežnega kraljestva z glavnimi junaki, ki bodo zabavali vašega otroka. Otroci se lahko poistovetijo z risanko in igrajo svoje najljubše prizore. Na voljo so v različnih paketih z različnimi znaki. Izberete si svoje priljubljene ali več! Velikost je 7 cm.
21,98 €

Frozen 2 Svetleča modna lutka

Na zalogi
Te lutke v posebni izdaji temeljijo na najljubši otroški risanki Frozen 2, ki zabava otroke po vsem svetu. Paket vsebuje elegantna oblačila, napolnjena s svetlobo, ki bodo dopolnila igralsko izkušnjo in otrokom nudila ure nepopisne zabave. Želen artikel napišite v opombe naročila.
29,99 €

Frozen 2 Klasična Lutka

Na zalogi
Otroci lahko s to klasično lutko Frozen 2 podoživijo čarobne trenutke iz risanega filma Frozen 2. Vsaka lutka je oblečena v čudovito obleko navdihnjeno z Disneyjevim filmom Frozen 2 ter ima snemljive škornjce. Lutka ima 5 pregibnih točk, zato jo lahko otroci postavijo v različne poze in odigrajo neštete magične prizore. To je popolno darilo za vse oboževalke risanega filma Frozen 2.
20,00 €

Frozen 2 Lutka s Prijatelji

Na zalogi
Vsak si želi ob sebi imeti prijatelja. Te majhne lutke Frozen 2 pridejo v družbi svojega prijatelja. Vsaka lutka lahko sedi ali stoji in je oblečena v svoja značilna oblačila ter ima lase spete v svojo najljubšo pričesko. Set majhne lutke s prijateljem in dodatkom je popolno darilo za deklice od 3. leta starosti naprej. Zberite svoje priljubljene junake iz Ledenega kraljestva in vstopite v čarobni svet animiranega filma Frozen 2.
14,99 €

Frozen 2 Super modna lutka

Na zalogi
Te posebne izdaje lutke so nastale na podlagi najljubše otroške risanke Snežno kraljestvo, ki zabava otroke po vsem svetu. Na voljo so dodatne obleke, ki so primerne za nočno potovanje in so enake tistim iz risanke. Želeno lutko napišite v opombe naročila.
29,99 €

Frozen 2 Majhna Lutka

Na zalogi
S prikupnimi majhnimi lutkami navdihnjenimi z animiranim filmom Frozen 2 lahko otroci poustvarijo svoje najljubše prizore iz filma in odkrijejo čarobni svet Ledenega kraljestva. Zberite svoje najljubše junake iz animiranega filma Frozen 2 in poustvarite čudovite ledene pustolovščine. Majhne lutke imajo natančno izdelane podrobnosti in so oblečene v njihova značilna oblačila navdihnjena s filmom.
6,99 €

Frozen 2 Luksuzna modna lutka

Na zalogi
Te posebne izdaje lutke temeljijo na najljubši otroški risanki Frozen 2, ki zabava otroke po vsem svetu. Paket prihaja z elegantnimi oblačili in čevlji. Želeno lutko napišite v opombe naročila.
42,99 €

Frozen 2 Svetleča Lutka Olaf in Elza

Trenutno ni na zalogi
Set dveh Frozen 2 prijateljev z 20 različnimi zvoki in frazami. Set vsebuje punčko Elzo RC in govorečo lutko Olaf. Ob premiku /dvigu desne roke se aktivira Olaf, ki se začne premikati, govoriti in svetiti. Za delovanje potrebne baterije 5 x AAA, niso priložene.
54,99 €

Frozen 2 Lutka za Igro z Lasmi

Na zalogi
Lutka navdihnjena z animiranim filmom Frozen 2 ima izjemno dolge lase za česanje. Lutki je priložen poseben pripomoček za oblikovanje kitk, ki za delovanje ne potrebuje baterij! Oblikuj pričesko v nekaj enostavnih in zabavnih korakih: lutko zatakni na podstavek in z glavnikom lase loči v tri pramene. Zanko vstavi v pripomoček in lase povleci lase skozi pripomoček. Dvigni pripomoček in večkrat zaporedoma pritisni gumb ter lutko počasi povleci od pripomočka, da se lase spletejo v kito. Ponovi, da ustvariš pričesko polno čudovitih kitk! S pomočjo 6 elastik, 2 lasnic in glavnika ustvari inovativne pričeske. (lutke na prodaj ločeno).
34,99 €