051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Sistemi za domači kino

Razvrsti po:

Soundbar Philips TAB6405

Trenutno ni na zalogi
Je vaš televizor nameščen na nizki omarici? Ta izjemno tanek Soundbar je dovolj nizek, da ga lahko postavite pod skoraj vsak televizor. Opremljen je z brezžičnim nizkokotoncem. Zvok, ki je dovolj mogočen, da oživi vse priljubljene oddaje, filme in glasbo.
269,89 €

Soundbar Philips TAB8805

Trenutno ni na zalogi
Naj bodo vaši filmski večeri še osupljivejši – s tem zmogljivim Soundbarom z brezžičnim nizkotoncem. Pristen 3D-zvok, ki ga ustvarja tehnologija Dolby Atmos, vas postavi v središče dogajanja. Podpora za Play-Fi omogoča enostavno postavitev sistema resnično prostorskega zvoka.
549,89 €

Soundbar Philips TAPB400

Trenutno ni na zalogi
Glasba, filmi in več. Samo vprašajte. Uživajte v bogatejšem zvoku televizorja iz pametnega zvočnika SoundBar, ki vas posluša. Pomočniku Google svojega zvočnika SoundBar lahko naročite, da poišče filme, glasbo in več. Omogoča tudi upravljanje pametnih naprav za dom, združljivih s Pomočnikom Google. Ali želite zatemniti luči? Preprosto recite.
229,90 €

Soundbar Philips TAB8505

Trenutno ni na zalogi
Obogatite izkušnjo vsakega filma, igre in seznama predvajanja! Ta eleganten Soundbar in brezžični nizkotonec s tehnologijo Dolby Atmos se ponaša s popolno kombinacijo zmogljivosti in sloga. Zagotavlja vam boljše nizke tone, mogočnejšo glasbo in čistejše glasove.
439,90 €

Soundbar Philips TAB5105

Na zalogi
Dobrodošli v boljšem zvoku televizorja. Ne glede na to, kaj radi gledate, bo Soundbar predvajal glasnejši in jasnejši zvok, glasnost pa lahko upravljate z daljinskim upravljalnikom televizorja. Izbirate lahko med tremi prednastavljenimi načini, da bodo glasovi, glasba in filmi bolj razločni.
89,89 €

Soundbar Philips TAB5305

Na zalogi
Slišite več podrobnosti. Bolj uživajte. Soundbar z brezžičnim nizkokotoncem kakovost zvoka vašega televizorja povzdigne na višjo raven. Uživajte v predvajanju jasnega zvoka ter globokih in mogočnih basih. Z vmesnikom Bluetooth ter avdio in optičnimi vhodi boste svojo glasbo povsem osvobodili.
139,90 €

Soundbar Philips TAB8205

Na zalogi
Nimate prostora za nizkotonec? Nič hudega. V tem elegantnem Soundbaru je vgrajen nizkotonec, hkrati pa je tako nizek, da ga lahko postavite pod večino televizorjev. Uživali boste v bobnečih učinkih, udarnejši glasbi in jasnejšem dialogu – brez nereda.
329,89 €

Soundbar Philips TAB7305

Na zalogi
Bodite v središču dogajanja. Ta zmogljiv 300 W Soundbar z brezžičnim nizkotoncem in tehnologijo Dolby Audio vam nudi poln, bogat zvok in čist dialog. Od akcijskih uspešnic do oddaj, ki jih ne smete zamuditi – slišali boste več. In bolj uživali.
261,69 €

JBL Sistem za domači kino BAR2.1 DEEP BASS ČRN

Trenutno ni na zalogi
JBL BAR2.1 DEEP BASS je prefinjene oblike in ima impresiven zvok. Oblikovan je s tanjšim profilom, polno opremljen in enostaven za uporabo. Vsebuje Dolby Digital, JBL Surround Sound, skupno moč 300W in 16,5cm brezžični nizkotonec. S tem omogoča uravnotežen zvok za filme, glasbo in celo videoigre. Polno opremljen, z vhodom HDMI™ kot tudi z vhodom AUX in USB povezavo za še večjo prilagodljivost. Ima tudi Bluetooth za priročno brezžično povezavo. Dodatno je razširjen z JBL SoundShift, ki omogoča takojšnje preklapljanje med zvokom vašega TV-ja in zvokom iz mobilne naprave.
349,98 €318,48 €

SAMSUNG Soundbar HW-T550

Na zalogi
Moč, s katero prostorski zvok oživi. SAMSUNG Soundbar HW-T550 podpira DTS Virtual:X, ki dodatno izboljša zvok in vam zagotavlja 3D izkušnjo poslušanja.
239,00 €231,83 €

Soundbar Philips TAB6305

Na zalogi
Je vaš televizor nameščen na nizki omarici? Ta izjemno tanek Soundbar je dovolj nizek, da ga lahko postavite pod skoraj vsak televizor. Opremljen je z brezžičnim nizkokotoncem. Zvok, ki je dovolj mogočen, da oživi vse priljubljene oddaje, filme in glasbo.
269,89 €

SAMSUNG Soundbar HW-Q70T

Na zalogi
Samsung Soundbar Q70T se sinhronizira s Samsung televizorjem in skupaj ustvarjajo realističen zvok. Združuje in izboljšuje zvok skozi soundbar zvočnike in zvočnike televizorja, kar vam daje novo raven akustične potopitve, da lahko uživate v vsebinah kot še nikoli prej.
599,00 €581,03 €

SAMSUNG Soundbar HW-Q900T

Na zalogi
Samsung Soundbar HW-Q900T ima sedem kanalov, en kanal nizkotonskega zvočnika in dva kanala zvočnika, ki zvok usmerjata navzgor – vse z namenom, da dobite zvok, ki vas resnično prevzame. Novi široki zvočniki na obeh straneh soundbara omogočajo širok zvok, tako lahko zaslišite izvor vsakega zvoka in uživate v bogati izkušnji.
869,00 €842,93 €

SAMSUNG Soundbar HW-Q800T

Na zalogi
S tremi kanali, enim kanalom nizkotonskega zvočnika in dvema kanaloma zvočnika, ki zvok usmerja navzgor, dobite zvok, ki vas resnično prevzame. Idealni spremljevalec vaše QLED TV. Občutite zgodbo v popolnem zvočnem okolju s pravim 3.1.2-kanalnim zvokom preko Samsung Acustic Beam tehnologije.
649,00 €629,53 €

Soundbar SAMSUNG HW-T450

Na zalogi
Soundbar z aktivnim brezžičnim nizkotoncem. Celotna zvočna moč je 200 W, nastavljeni kanali 2.1k, 3 zvočniki, podpora Dolby 2ch, DTS 2ch, način Virtual Surround Sound, način igre, Bluetooth 4.2. V paketu je tudi stensko držalo, Povezljivost: USB, digitalni optični avdio vhod.
169,00 €163,93 €

Soundbar SAMSUNG HW-Q60T

Na zalogi
Soundbar z aktivnim brezžičnim nizkotoncem. Skupna zvočna moč 360 W, nastavljen kanal 5.1k, 9 zvočnikov, podpira Dolby Digital 5.1, DTS 5.1, DTS Virtual:X, podpora ločljivosti 4K in HDR, Wi-Fi, Bluetooth 4.2.
429,00 €416,13 €

Giga Party Audio MX-T50

Na zalogi
Giga Party Audio MX-T50 soundbar Bluetooth zvočnik bo popestril vašo zabavo s kakovostnim zvokom, ki ga oddaja v vse smeri. Presenetil vas bo s skupno izhodno močjo kar 500 W ter Bass Booster načinom, ki ga lahko vklopite na kontrolni ploščici na vrhu zvočnika. Za svetlobno vzdušje pa bodo poskrbela LED osvetlitev, ki omogoča več načinov, med njimi način Karaoke, Party, Ambient, Dance, Thunder Bolt, Star, in Lover. Svetlobne učinke pa lahko nastavite tudi tako, da reagirajo po ritmu vaše glasbe.
399,00 €387,03 €

Soundbar Philips TAPB405

Na zalogi
Pametni zvočnik SoundBar s Pomočnikom Google Ponesite zvok televizorja na naslednjo raven s pametnim zvočnikom SoundBar, ki vas posluša. Glasovno prepoznavanje z velikim območjem vam omogoča, da Pomočniku Google v zvočniku velite, naj poišče najnovejše novice ali vašo priljubljeno oddajo, ne glede na to, kje v prostoru ste.
349,90 €

Soundbar Philips TAPB603

Na zalogi
Vsak trenutek naj bo vznemirljiv. Uživajte v vznemirljivih kinematografskih užitkih neposredno z naslonjača. Zvočnik SoundBar s tehnologijo Dolby Atmos in brezžičnim globokotoncem vas posrka v oddaje in filme, ki jih občudujete. Naj vas dramatičnost zvoka povsem ovije.
439,90 €

Soundbar Philips HTL3325

Na zalogi
Televizor 4K je tanek: njegov zvok pa mogočen. Zmogljiv zvočnik z brezžičnim globokotoncem vam nudi popoln, bogat zvok in kristalno čist dialog. Od najbolj prefinjenega trenutka do vznemirljivih prizorov bitke – oddaje in filmi bodo oživeli.
299,90 €

Soundbar Philips HTL3320

Trenutno ni na zalogi
Televizor 4K je tanek: njegov zvok pa mogočen. Zmogljiv zvočnik z brezžičnim globokotoncem vam nudi popoln, bogat zvok in kristalno čist dialog. Od najbolj prefinjenega trenutka do vznemirljivih prizorov bitke – oddaje in filmi bodo oživeli.
299,90 €

JBL zvočnik Soundbar BAR 5.1

Na zalogi
Impresiven zvočnik nudi ultimativno izkušnjo domačega kina. Vse, kar gledate, poživite s 550 W moči in 25-cm globokotoncem: gonilni basi akcijskega filma, napetost trilerja ali lepota dokumentarca o naravi. Vgrajena Chromecast in AirPlay 2 vam omogočata pretakanje in upravljanje spletnih vsebin, Bluetooth pa pomeni, da tudi vaša pretakana glasba zveni izjemno. Osupljiv prostorski zvok pride iz tehnologije JBL Multibeam™. JBL opremlja z zvokom kinodvorane po svetu že več kot 75 let. Sedaj lahko to moč prenesete domov.
799,90 €727,91 €

JBL zvočnik Soundbar BAR 9.1

Na zalogi
Vrhunski sistem zvočnikov, ki vam omogoča pristen vse-prostorski zvok. Ima dva snemljiva zvočnika, ki ju postavite v prostor, da dobite občutek, kot da ste v kinu. Nudi 820W skupne izhodne moči in Dolby Atmos 3D zvok, ki vam da izjemno resnično izkušnjo.
999,90 €909,91 €

Akcijski artikli