051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Igrače

Razvrsti po:

Lego Juniors Jelko in avtomobilček - 10766

Trenutno ni na zalogi
Zapodi se proti ciljni črti z Jelkom in daljinsko vodenim avtomobilčkom RC iz Disney Pixarjevega Sveta igrač 4! A pazi se ovir in bodi pozoren, ko voziš mimo njih. Se lahko prebiješ in zmagaš na dirki?
11,99 € 9,59 €

Lego Art Marvel Studios Iron Man 31199

Na zalogi
Si kdaj sanjaril o tem, da bi imel Iron Manov oklep? Zdaj imaš priložnost, da si napolniš baterije in svoj čas preživiš med ustvarjanjem ene od treh različic ikonskega oklepa. Ali pa kupi 3 komplete in sestavi najboljši oklep vseh časov. Priloženi posnetek še izboljša izkušnjo in poskrbi, da se lahko popolnoma zatopiš v svoj projekt. Ko bo oklep končan, dodaj še ekskluzivno ploščico z napisom Marvel Studios in ponosno pokaži svojo stvaritev.
129,99 € 123,49 €

Lego Art The Beatles 31198

Na zalogi
Si si že kdaj želel ovekovečiti ikonsko glasbeno skupino na umetniški način? S tem impresivnim projektom sestavi enega od štirih portretov članov zasedbe The Beatles. Zasedi svoj ustvarjalni prostor in se zatopi v sestavljanje. Priloženi posnetek še izboljša izkušnjo ter prinaša podrobnosti in zgodbe o članih benda. Ko bo portret končan, dodaj še ekskluzivno ploščico s slavnim podpisom ''The Beatles''.
129,99 € 123,49 €

Lego Art Vojna zvezd™ Sith™ 31200

Na zalogi
Si si kdaj predstavljal, da bi imel v lasti portret ikonskega zlobneža? Zdaj se lahko zatopiš v sestavljanje in ustvariš enega od treh mogočnih portretov lorda Sitha. Lahko pa kupiš vse tri komplete in jih sestaviš v najboljšo stvaritev vseh časov. Priloženi posnetek še izboljša izkušnjo in poskrbi, da se lahko popolnoma zatopiš v zgodbe, povezane s kompletom. Ko bo portret končan, dodaj še ekskluzivno ploščico z napisom ''Star Wars'' in ponosno pokaži svojo stvaritev.
129,99 € 123,49 €

Lego Art Andy Warhol''s Marilyn Monroe 31197

Na zalogi
Si kdaj mislil, da boš lahko ustvaril čisto svojo umetnino Andyja Warhola? Zdaj lahko sestaviš repliko ikonskega portreta Marilyn Monroe v energični rožnati barvi, ali pa ustvariš portret v čisto novih barvah. Med sestavljanjem te bo priloženi posnetek vodil do nepričakovanih podrobnosti o Andyju Warholu in Marilyn Monroe. Ko bo portret končan, dodaj še ekskluzivno ploščico s podpisom, nato pa svojo umetnino razstavi na steni ali na polici.
129,99 € 123,49 €

Lego City Pošastni tovornjak - 60251

Na zalogi
Brum! Brum! Sedi za volan osupljivega LEGO® City Pošastnega tovornjaka z velikimi pnevmatikami in kulsko poslikavo z velikimi čekani! S svetlobno hitrostjo se zapodi po terenu. Izvedi izjemne drseče zavoje, skoke, ki bodo navdušili gledalce, in popolne pristanke. Ko boš razkazal vse svoje kaskaderske spretnosti pri vožnji pošastnega tovornjaka, lahko zapelješ spet skozi LEGO City, da razkažeš še svoje superkulsko vozilo! Primerno za otroke od 5 leta starosti dalje.
9,99 € 9,49 €

Lego City Gasilski helikopter na pomoč! - 60248

Na zalogi
Ojej! Požar, požar! Na pomoč! Delavec v kar precej kulski varilski maski je ponesreči zažgal vsebino cevi, ki jo je varil! K sreči je LEGO® City Gasilski izvidniški helikopter že nad njim, pilot pa je poslal klic na pomoč celotni gasilski ekipi. Pomagaj LEGO City televizijski junakinji, gasilski poveljnici Freyi McCloud, sesti v hitri štirikolesnik. Zdaj pa oddrvita na mesto požara, da bosta rešila dan! Primerno za otroke od 5 leta starosti dalje.
26,99 € 25,64 €

Lego Creator Pošastni tovornjak - 31101

Na zalogi
S tem pošastnim tovornjakom se pripravi na to, da boš zdrobil vse avtomobile pod seboj. Zapelji se po areni, da preizkusiš delujoče vzmetenje, nato pa rušilni avto postavi na njegovo mesto in naj se predstava začne! Ko izvedeš vse najbolj kulske trike, namesto pošastnega tovornjaka sestavi robusten avto ali dirkalnik za postavljanje hitrostnih rekordov. Lahko pa sprostiš svojo domišljijo in sestaviš nekaj popolnoma drugega. Boš lahko obvladal vsa tri vozila? Primerno za otroke od 7 leta starosti dalje.
15,99 € 15,19 €

Lego City Komplet z ljudmi - Zabavni sejem - 60234

Trenutno ni na zalogi
Pridruži se množici in si privošči vznemirjenje na zabavišču. Preizkusi svoje strelske sposobnosti na strelišču. Poskusi zadeti račko v igri metanja obročev, nato pa še svojo moč na preizkusu moči. Nato se za hip ustavi in si privošči hladen priboljšek pri sladoledarju, medtem ko ti bo akrobat na hoduljah naredil žival iz balonov. Zdaj je čas, da si daš pri stojnici poslikati obraz, nato pa začneš spet od začetka. LEGO® City Zabavišče je odličen kraj za družine!
39,99 € 37,99 €

Lego City Komplet z ljudmi - Raziskovanje in razvoj vesoljske tehnologije - 60230

Trenutno ni na zalogi
V LEGO® City vesoljski agenciji te potrebujejo! Pridruži se ekipi, ki pomaga zagotavljati, da bo vsaka razburljiva LEGO odprava na planet Mars kolikor mogoče uspešna. Astronavta z vso silo zavrti v centrifugi za urjenje. Znanstveniku pomagaj pri raziskavi. Preizkusi raketni motor ali dron, preden ga naložiš na raketo. Astronavti se bodo medtem zabavali z reporterjem in odgovorili na njegova vprašanja. Pst! Si vedel, da so ta igralni komplet navdihnile resnične NASINE odprave? Res kul, kajne?
41,99 € 39,89 €

Lego City Vesoljski čolnič za raziskovanje Marsa - 60226

Na zalogi
V LEGO® City vesoljski agenciji te potrebujejo! Astronavtom se pridruži pri nalogi LEGO vesolje za otroke, ki vas bo odpeljala na planet Mars. Vzleti v vesoljskem čolniču in poleti na Mars, kjer je treba marsikaj raziskati. Rover zapelji po površini, da zbereš geode, nato pa jih naloži v skladiščni prostor na dronu in jih pošlji v tovorni prostor na vesoljskem čolniču. Pošlji helidron do zanimive zaplate na planetu - kaj vidiš? Opravljena je še ena pomembna naloga za raziskovanje Marsa. Pst! Si vedel, da so ta igralni komplet navdihnile resnične NASINE odprave? Res kul, kajne?
31,99 € 30,39 €

Lego City Požar v kiosku s hamburgerji - 60214

Na zalogi
Reši hamburgerje! Izvesek kioska s hamburgerji v LEGO® Cityju gori in lastnik potrebuje tvojo pomoč. Pripni si jeklenko s kisikom, zlezi v gasilsko vozilo in se odpravi do kioska s hamburgerji, medtem ko gasilka drvi pred teboj na motorju. Ko prideš do požara, usmeri črpalko in se bori s požarom. Ga lahko pogasiš, preden bo kiosk s hamburgerji pogorel? In nikar ne pozabi pogasiti gorečega smetnjaka!
31,99 € 30,39 €

Lego City Tirnice - 60205

Na zalogi
Premagaj vse možne ovire z zabavnimi in gibkimi tiri LEGO® City 60205! Razširi svojo železnico, tako da bo lahko vlak zapeljal tja, kamor doslej ni mogel. Poskrbi, da bodo meščani LEGO Cityja vedno srečni in da bo vlak vedno vozil!
20,00 € 19,00 €

Lego City Tovorni vlak - 60198

Trenutno ni na zalogi
Pripravi LEGO® City 60198 Tovorni vlak in začni prevažati tovore! Uporabi viličarja, da naložiš zaboje in jih z žerjavom dvigneš v vagone. Za lokomotivo pripni vagone, splezaj v strojevodjevo kabino, zapiskaj s piščalko in poženi! Pravočasno dostavi tovor in poskrbi, da bo v LEGO Cityju vse gladko potekalo!
199,99 € 189,99 €

Lego Architecture Kip Svobode - 21042

Na zalogi
Iz LEGO® kock sestavi model enega najbolj znanih spomenikov na svetu s kompletom LEGO Arhitektura 21042 Kip svobode. 93 metrov visoki kip stoji v zalivu New Yorka na otoku Liberty Island in izreka dobrodošlico popotnikom z vsega sveta, ki v Združene države prihajajo po morju. Danes je ikona svobode. Postavili so ga kot francosko darilo državljanom Združenih držav in ga pred veliko množico slovesno odprli 28. oktobra 1886. Podrobno izdelani model predstavlja skladnost arhitekture in kiparstva. Podstavek je zelo natančno posnet, ima ščit in kocke za izdelavo stebrnih balkonov, izjemno lepo izdelani kip svobode pa ima bogato ogrinjalo, razbite spone, krono s sedmimi žarki, zgodovinsko ploščo in dvignjeno roko z zlato baklo. Elegantni model LEGO Arhitektura je izdelan v kombinaciji peščeno zelene in bež barve in opremljen z dekorativno napisno ploščico.
110,00 € 104,50 €

Lego boost Ustvarjalna orodjarna 17101 Pos

Na zalogi
Oživi svoje stvaritve LEGO® in se nauči programirati z osupljivim orodjem LEGO BOOST Ustvarjalna orodjarna, zabavnim načinom za interakcijo z LEGO kockami. Izberi enega od 5 modelov, odpri aplikacijo in poišči navodila za sestavljanje, nato pa sestavi, prilagodi in sprogramiraj, da bo model lahko izvedel veliko zabavnih dejavnosti in izzivov. Sestavi Vernija, prijateljskega govorečega robota, in zabava se lahko začne! Vodi ga po poligonu z ovirami, uporabi njegov izstreljevalnik za vadenje streljanja v tarčo, naj ti pripoveduje šale, pleše ali posnema ritem mašino. Lahko ga tudi spremeniš v gostitelja iger zate in tvoje prijatelje - ti si tisti, ki odloča, kaj bo naredil! Izpolni več kot 60 dejavnosti, vključenih v aplikacijo, tako da boš počasi napredoval, zbral več kodirnih blokov in povečal svoje osnovne programerske spretnosti. Nato sestavi kaj drugega, da boš odkril nove igre in nove kodirne bloke - vsak model ima svoje sposobnosti in naloge. Izbiraj med M.T.R.4 (Rover 4 z več orodji), kitaro Guitar4000, mačkom Frankiejem ali samodejnim graditeljem, ki jih lahko krmiliš prek svoje pametne naprave. Ko končaš vse izzive, lahko v aplikaciji odpreš ustvarjalno platno Creative canvas, da sestaviš svoje stvaritve in jih sprogramiraš tako, da bodo počele osupljive stvari - neskončno veliko možnosti imaš.
169,99 € 161,50 €

Lego Classic Ustvarjalni kovček - 10713

Na zalogi
Uživaj med razvrščanjem svojih LEGO® kock s pametnim in trpežnim LEGO Classic ustvarjalnim kovčkom. Odpri rumeno škatlo in na voljo boš imel vse pisane kocke, nato se zabavaj med ustvarjanjem prisrčnih bitij, kulskih avtomobilčkov, udobnih hiš in vsega drugega, kar si lahko zamisliš. Ko boš končal, kocke razvrsti v razdelke, tako kot ti je všeč, in že si pripravljen na novo igro! Za starost 4 leta +.
21,98 € 20,89 €

Lego City Mobilno poveljniško središče - 60139

Trenutno ni na zalogi
Ustavi tovornjak in izpusti policijskega psa! Zločinec, zaklenjen v mobilnem zaporu, skuša pobegniti s pomočjo pajdaša. Pripni kljuko in verigo na prečke vrat na zaporu in pritisni na plin štirikolesnika, da raztreščiš vrata. Spusti zadnjo rampo mobilnega poveljniškega središča in raztovori policijski motor, nato pa oddrvi za zločincema in ju spravi nazaj v zapor!
39,99 € 37,99 €

Lego Classic - Ustvarjalne kocke (221 kock)

Trenutno ni na zalogi
Zakopljite se v izbor LEGO® kock in sprostite domišljijo z vajeti! Možnosti za sestavljanje je neskončno, saj so tu klasične kocke v 29 različnih barvah in posebni koščki, vključno z vrati, okni, kolesi, očmi in propelerji. Če ne veš, kje začeti, so v knjižici z navodili ideje za začetek sestavljanja. To je idealen komplet, ki bo sestavljalcem vseh starosti pomagal pri ustvarjanju in je idealen dodatek kateri koli zbirki LEGO.
15,99 € 15,19 €

Lego Classic - Kocke in hiše

Trenutno ni na zalogi
Nadobudnim sestavljalcem predstavite domišljijske konstrukcije. Otroci lahko z zabavno mešanico LEGO® kock in delčkov ustvarijo 6 kulskih bivališč – in to je šele začetek. V kompletu LEGO® Classic – Kocke in hiše so velika družinska hiša, pisan svetilnik, ledeni iglu, trden grad, majhna hiška, mlin na veter z vrtljivimi jadri ... in še vsa druga bivališča, ki si jih lahko otroci izmislijo!
21,98 € 20,89 €

Lego Classic - Osnovni komplet 300 kock

Trenutno ni na zalogi
Uživaj v brezčasnih dogodivščinah s kompletom LEGO® Classic Osnovni komplet kock. Spoznaj viteza na konju in prijateljskega dinozavra. Izvedi trike s kulskim pošastnim tovornjakom ali vzleti pod nebo v klasičnem propelerskem letalu. S pisanimi LEGO kockami, kolesi in očmi ustvari prikupnega psička, ptička v kletki ali kaj drugega, kar si lahko zamisliš! Sanjaj, zgradi, igraj se - s kompleti za sestavljanje LEGO Classic.
21,98 € 20,89 €

Lego Creator - Tekmovalno letalo

Trenutno ni na zalogi
Vzleti z osupljivim LEGO® Creator 3-v-1 tekmovalnim letalom, izdelanim v barvni kombinaciji modre, bele, rumene in rdeče, z dirkalnimi nalepkami, ogromnim in podrobno izdelanim motorjem s cevmi in bati, fiksnim pristajalnim podvozjem, velikim propelerjem in krili na tečajih za res pravo hitrost! Odpri zatemnjeno steklo, da si ogledaš pilotsko kabino, prilagodi repna zakrilca in vzleti pod nebo, kjer boš lahko izvedel izjemne trike s svetlobno hitrostjo! Ko končaš, lahko namesto kulskega propelerskega letala sestaviš supermočni helikopter, ali pa izvedeš vertikalne vzlete in nadzvočne manevre na kompaktnem reaktivcu.
31,99 € 30,39 €

Lego City Police - Policijska postaja

Na zalogi
Zločinka Daisy Kaboom je svoje pajdaše spravila iz zapora na LEGO® City Policijski postaji! Zdaj bežijo v tovornjaku za pobeg skupaj z res strašljivim buldogom! K sreči so Duke DeTain, poveljnik Wheeler, 2 policista in njihov zvesti policijski pes že na prizorišču. V zrak dvigni kulski policijski nadzorni dron, nato pa na pomoč pokliči še motor in tovornjak, da bodo LEGO City junaki lahko prestregli zlikovce!
110,00 € 104,50 €

Lego City Town - Otvoritev slaščičarne s krofi

Trenutno ni na zalogi
Odpravi se v mesto, kjer se danes odpira nova pekarna krofov! Oglej si žerjav, ki dviga tisti ogromni krof na njegovo mesto. Njama, krofi so nekaj najboljšega! Oglej si igrače v trgovini z igračami. Oh, poglej, novo čepico s propelerjem prodajajo! Pazi! Novinar sporoča, da se je strgala veriga velikanskega krofa, ki se bo zdaj odkotalil po cesti. Počakaj malo, ali tisti tat res skuša vlomiti v bankomat? LEGO® City policijski častnik Duke DeTain je že za njim! Lahko krof ujameš, preden se odkotali stran? Z igralnimi kompleti LEGO® City sestavi kaj vznemirljivega!
84,99 € 80,74 €

Lego City town - Smučarsko središče

Trenutno ni na zalogi
Zavij se v topla oblačila in se odpravi na pobočja LEGO® City smučarskega središča! Preizkusi svoje spretnosti v polovični cevi snežnega parka in na ograji, ali pa se pretvarjaj, da opazuješ druge deskarje, ki jih v živo snemajo s helikopterjem in prikazujejo na velikem zaslonu nad trgovino za smučarje. Poglej, reševalna patrulja na snežnih saneh je v oporišče pravkar pripeljala poškodovanega smučarja. S prijatelji naredite snežaka, nato pa si na bližnji stojnici privoščite topel napitek. Njam, kako dober je tale mafin! Ko se malo pogreješ, se vrni na pobočje, kjer te čaka še več snežne zabave.
84,99 € 80,74 €

Lego City - Potniški vlak

Na zalogi
Odpravi se na železniško postajo, ki bo tvoje izhodišče za zabavno potovanje! Vstopi v elegantni LEGO® City Potniški vlak in stopi do vagona s kavarno. Tam si lahko med potovanjem privoščiš prigrizek. Sedi k oknu, da boš lahko opazoval pokrajino, ki beži mimo ali pa si privošči kratek spanec.
140,00 € 133,00 €

Lego Creator - Družinske počitnice s prikolico

Na zalogi
Spakiraj vse za kampiranje, napočile so počitnice! Počitniško prikolico pripni na kulski retro avtomobil in se odpravi v naravo na družinske počitnice. Ko boš našel prijetno mesto, postavi kamp in pojdi na ribolov, da boš večerjal slastne ribe. Oh, poglej, kako ljubka živ... o, ne, SKANK! Po tem smrdljivem presenečenju je morda čas, da prikolico in avtomobil predelaš v avtodom, ali pa namesto njega postaviš rdeče-bel svetilnik. Počitnice v naravi so s tem odličnim kompletom 3-v-1 res perfektna pustolovščina!
89,99 € 85,49 €

Lego Creator - Raziskovalno vesoljsko vozilo Explorer

Na zalogi
Odkrij medzvezdno zabavo z raziskovalnim vesoljskim vozilom Explorer! Z robotskimi rokami zberi vzorce, nato pa uporabi žerjav, da robota med premiki posadiš na streho. Hej, poglej, vesoljec! Nato lahko namesto roverja sestaviš vesoljsko postajo za raziskovanje Marsa ali drugih novih planetov, lahko ga predelaš v vesoljsko plovilo ali pa ustvariš kaj drugega po svoji zamisli. Z neverjetnim kompletom 3-v-1 poleti v vesolje!
54,99 € 52,24 €

Lego Architecture - Bela hiša

Trenutno ni na zalogi
Zabavajte se z gradnjo ameriškega dragulja v obliki Bele hiše. Oddahnite si od vsakodnevnega stresa in napolnite baterije, medtem ko gradite ta arhitekturno dovršen model. Fascinantni gradbeni projekt vas bo popolnoma prevzel in se mu lahko posvetite, kadarkoli boste imeli voljo ali prosti čas. Ko končate, bo zagotovo odlično izstopal v vašem domu ali v pisarni.
110,00 € 104,50 €

Personalizirana knjigica BOŽIČKOV POMOČNIK

Na zalogi
“Najbolj kjut personalizirano darilo za božič!”
37,99 € 31,99 €

Personalizirana knjigica z zajčkom KU-KU SEM ŽE TU

Na zalogi
“Najbolj kjut personalizirano darilo – knjigica, ki dojenčke uspava in mamico očara!” Poleg knjigice dobiš še malega zajčka Bonija kot ninico.
54,99 € 49,99 €

Personalizirana knjigica KU-KU SEM ŽE TU

Na zalogi
“Najbolj kjut personalizirano darilo – knjigica, ki dojenčke uspava in mamico očara!”
34,99 € 29,99 €

Akcijski artikli