051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Igrače za najmlajše

Razvrsti po:

Winfun Žirafa met obroča

Na zalogi
Avtomobilček z žirafo za igro metanja obročev , vključuje 3 pisane obroče, omogoča 2 načina predvajanja: glasbeni način in način gibanja. Utripajoča svetloba, zabavni zvoki in melodije.
24,99 €

Winfun Trio orodja

Na zalogi
Otroški set orodja z utripajočimi lučkami in zvočnimi efekti. Set vsebuje: Kladivo z enostavnim oprijemom ročaja in vrtečo žogo, merilnim trakom in vrtalnikom z vrtenjem robotka ob pritisku na gumb.
24,99 €

Winfun Trio za lepotičenje

Na zalogi
Set za lepotičenje vsebuje ogledalo z ropotuljicami, krtačo za lase z vrtečimi se rogačimi perlicami in sušilnik za lase z utripajočimi svetlobnimi obrazi.
24,99 €

Winfun Klavir s plesočim kužkom

Na zalogi
Otroški klavirček z utripajočimi lučkami, zvočnimi efekti in plesočim psičkom. Omogoča 2 načina igranja: Predvajajte melodije in zvoke živali. Premična krmilna palica omogoča, da psiček pleše ob demo melodijah, krmilno palčko neprestano premikate s funkcijo up-tempo.
29,99 €

Bjunior WV Gas &Go

Trenutno ni na zalogi
Pritisni in prisluhni zabavnim zvokom, potegni sprožilec in poženi avto.
20,00 €

Playgo Vlak z živalmi

Na zalogi
Zabavni vlak z utripajočimi lučkami in zabavnimi zvočnimi efekti, ki oponašajo oglašanje živali. Primerno za otroke od 18+ mesecev.
18,00 €

Playgo Sadje - razreži in razdeli

Na zalogi
Set vsebuje gajbico s sadjem oziroma zelenjavo, ki se ga lahko prepolovi s priloženim nožem. Za starosti od 3 leta dalje.
9,99 €

Classic World koledar

Na zalogi
Classic World je postavil najvišja merila za kakovost. Vemo, da vaši otroci zaslužijo le najboljše igrače. To zagotavljamo s strogim procesom QC. Pri izdelavi igrač je treba posebno pozornost posvetiti izbiri materialov. Navsezadnje so igrače namenjene otrokom. Uporabljamo FSC les, ki je okolju prijazen. Kdo ve kateri dan je danes? Koledar bo v pomoč otroku pri učenju letnih časov, mesecev, dni, vremenskih pogojev in delov dneva.
14,99 €

Classic World Večnamenska igrača - džungla

Na zalogi
Classic World je postavil najvišja merila za kakovost. Vemo, da vaši otroci zaslužijo le najboljše igrače. To zagotavljamo s strogim procesom QC. Pri izdelavi igrač je treba posebno pozornost posvetiti izbiri materialov. Navsezadnje so igrače namenjene otrokom. Uporabljamo FSC les, ki je okolju prijazen. Večnamenska igrača s prikupnimi živalcami v živih barvah. Pomagajo pri razvoju posluha in kreativnega razmišljanja. Za starosti od 18 mesecev dalje.
39,99 €

Winfun Mavrični kužek

Na zalogi
Winfun Mavrični kužek je zabavna otroška igračka z veliko učnimi učinki. Medtem ko hodi, obrne glavo, zamahne z ušesi in maha z repom. Naj se zabava začne. Kuža delujejo na 3 baterije tipa AA in daljinski upravljalnik, ki deluje na 2 bateriji "AAA" ( baterije niso vključene). Primerno za otroke, starejše od 18 mesecev.
29,99 €

Winfun Živalski avtobus z zvoki

Trenutno ni na zalogi
Živalski avtobus ima zvočne in svetlobne efekte in dve priloženi bateriji "AA". Za otroke od 6. meseca starosti dalje.
20,00 €

Winfun Pritisni in pelji Pikapolonica

Trenutno ni na zalogi
Ropotuljica, grizala in ostali dodatki proizvajajo zabavne zvoke. Ko pritisneš na krila, pa se mala živalca premakne. S pritiskom na krila se pikapoka premakne. Priporočamo otrokom od 6 meseca starosti dalje.
14,99 €

Winfun Igralna podloga Zapelji in se nauči

Trenutno ni na zalogi
Različni zvočni efekti obeležujejo določeno lokacijo. Dodani so tudi avtomobilčki. Priporočamo otrokom od 18. meseca starosti dalje.
31,99 €

Playgo Salon za domače ljubljenčke

Trenutno ni na zalogi
Odličen 17-delni set za nego domačih ljubljenčkov čaka na male stiliste in stilistke! Vsi pripomočki so lično shranjeni v plastičnem kovčku z ročajem za enostavno prenašanje. Plišasta živalica je priložena. Primerno za otroke od 2. leta starosti dalje.
24,99 €

Playgo Moja prva kuhinja

Na zalogi
Oddaja 8 različnih zvočnih in svetlobnih efektov Za starost 18 mes+. Priporočena starost: 18+ mesecev. Za prve malčkove kuharske mojstrovine.
24,99 €

Winfun Kocke z živalicami

Trenutno ni na zalogi
Naj vaš otrok prevzame nadzor v svojih rokah in se nauči, kaj je gibanje in hitrost. Winfun Kocke z živalcami so tako privlačne, da bi se vaš otrok z njimi igral cel dan. Vsaka kocka z živalskimi motivi ponuja vašemu malčku igro skrivalnic in zabavne like. Malček lahko zlaga kocke eno na drugo ali pa jih postavlja v vrsto in s tem krepi fino motoriko. Aktivnosti z živalskimi motivi, različne strukture in barvite slike, drsno okno, ogledalo, vrtljivo kolo, valovite strukture in valoviti drsniki. Priporočamo otrokom od 3. meseca starosti dalje.
14,99 €

Playgo Vedro/razvrščevalnik oblik z mavričnimi lončki

Na zalogi
Dve igri v eni, ki razvijata otrokove motorične sposobnosti in koordinacijo rok. Ravno prave velikosti za male ročice! Vsebuje 15 delov. Priporočamo otrokom od 12 meseca starosti dalje.
14,99 €

Playgo Razvrščevalnik oblik - skedenj 1751

Na zalogi
Playgo razvrščevalnik je v pomoč vašim malčkom pri razvrščanju oblik in barv v prikupen skedenj.
9,99 €

PLAYGO Motorične kocke

Na zalogi
Zabavne kocke Playgo nudijo različne aktivnosti za krepitev motoričnih sposobnosti vašega malčka.
13,99 €

Akcijski artikli