051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Indukcijske plošče

Kuhanje je ena izmed najpomembnejših aktivnosti, s katerimi se srečujemo v domačem stanovanju. To pomeni, da mora biti kuhinja zelo dobro opremljena. Ne samo zato, da lahko v njej dejansko kuhamo in poskrbimo za kvalitetno prehrano, temveč tudi zato, da se ob tem dobro počutimo in v kuhanju uživamo. Za to poskrbijo dobre vgradne plošče, ki lahko naredijo veliko razliko v uporabniški izkušnji pri domačem kulinaričnem ustvarjanju! Glede na to, da kuhalne plošče redno uporabljamo, je vsekakor pametno izbrati opremo, ki bo do potankosti pripravljena na vse izzive, s katerimi se v kuhinji soočamo. Na srečo lahko v pestri ponudbi najdemo kuhalne plošče za vse potrebe. Zelo priljubljene so indukcijske plošče, ki se posrečeno vključijo v praktično vsako sodobno kuhinjo, še več možnosti za kulinarično ustvarjanje pa ponujajo plinske kuhalne plošče, na katere prisega širok spekter raznovrstnih uporabnikov. Gotovo bo moč najti opremo, ki se bo tudi v vaši kuhinji odlično obnesla, saj so različni modeli prilagojeni vsem mogočim željam in potrebam. Vgradne plošče so nujna oprema za funkcionalno kuhinjo, zato lahko od teh izdelkov pričakujemo odlično delovanje in prijetno izkušnjo pri uporabi. Poleg tega so kuhalne plošče pripravljene na enostavno vgradnjo in se lepo ujemajo z različnimi kompleti kuhinjske opreme in vizualnimi slogi sodobnih kuhinj. Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

AMICA indukcijska plošča AHI601 (1190669)

Na zalogi
Enostavna indukcijska plošča vam olajša kuhanje s funkcijo BOOSTER, saj se tako plošča hitreje ogreje. Za varnost pa poskrbi Pro Baby sistem, ki z otroško varnostno ključavnico ploščo zaklene.
259,90 €

AMICA indukcijska plošča HI6140 (23338)

Trenutno ni na zalogi
Enostavna indukcijska plošča vam olajša kuhanje s funkcijo BOOSTER na vseh ogrevalnih površinah, saj se tako plošča hitreje ogreje. Za varnost pa poskrbi Pro Baby sistem, ki z otroško varnostno ključavnico ploščo zaklene.
349,90 €

SIMFER indukcijska plošča 6041 GEISP

Na zalogi
Indukcijska plošča s štirimi kvadratnimi polji, ki omogočajo kuhanje v večjih in manjših posodah. Drsnik (slider) omogoča hitro nastavitev želene stopnje kuhanja, kjer samo podrsate po elektronskem zaslonu. Za varnost pa poskrbi otroška varnostna ključavnica.
349,91 €

AMICA indukcijska plošča PI3510U (23343)

Na zalogi
Indukcijska plošča širine 30 cm se idealno prilega v manjše kuhinje. A zaradi manjše površine ni nič majn zmogljiva, saj ima funkcijo hitrega segrevanja pri kateri ogrevalna površina doseže 100°C v 4 minutah.
309,90 €

Akcijski artikli