051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Indukcijske plošče

Kuhanje je ena izmed najpomembnejših aktivnosti, s katerimi se srečujemo v domačem stanovanju. To pomeni, da mora biti kuhinja zelo dobro opremljena. Ne samo zato, da lahko v njej dejansko kuhamo in poskrbimo za kvalitetno prehrano, temveč tudi zato, da se ob tem dobro počutimo in v kuhanju uživamo. Za to poskrbijo dobre vgradne plošče, ki lahko naredijo veliko razliko v uporabniški izkušnji pri domačem kulinaričnem ustvarjanju! Glede na to, da kuhalne plošče redno uporabljamo, je vsekakor pametno izbrati opremo, ki bo do potankosti pripravljena na vse izzive, s katerimi se v kuhinji soočamo. Na srečo lahko v pestri ponudbi najdemo kuhalne plošče za vse potrebe. Zelo priljubljene so indukcijske plošče, ki se posrečeno vključijo v praktično vsako sodobno kuhinjo, še več možnosti za kulinarično ustvarjanje pa ponujajo plinske kuhalne plošče, na katere prisega širok spekter raznovrstnih uporabnikov. Gotovo bo moč najti opremo, ki se bo tudi v vaši kuhinji odlično obnesla, saj so različni modeli prilagojeni vsem mogočim željam in potrebam. Vgradne plošče so nujna oprema za funkcionalno kuhinjo, zato lahko od teh izdelkov pričakujemo odlično delovanje in prijetno izkušnjo pri uporabi. Poleg tega so kuhalne plošče pripravljene na enostavno vgradnjo in se lepo ujemajo z različnimi kompleti kuhinjske opreme in vizualnimi slogi sodobnih kuhinj. Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

ELECTROLUX indukcijska plošča LIV63431BK

Na zalogi
Funkcija Bridge pri naši indukcijski kuhalni plošči omogoča združitev dveh ločenih kuhališč v eno veliko površino. S samodejno prilagoditvijo temperature in časa je popolna, da kar najbolje izkoristite žar plošče ali posode za pečenje. Toplota je skoncentrirana na dno posode z indukcijsko kuhalno ploščo Infinite®. Samodejno zazna velikost posode, ki jo uporabljate, in poskrbi za pravo količino toplote na dnu. Tako lahko uporabite različno posodo. Tehnologija Hob2Hood pomeni, da kuhalna plošča samodejno nadzoruje nastavitve kuhinjske nape. Med kuhanjem se ventilator prilagaja spremembam temperature, ki jih opravite, ali če uporabite več kot eno kuhališče. Tako se lahko manj osredotočate na prilagajanje nastavitev in se bolj posvetite ustvarjanju slastnih jedi.
509,00 € 458,10 €

ELECTROLUX indukcijska plošča EIV744, 71 cm

Na zalogi
Indukcijska kuhalna plošča 700 Bridge omogoča združitev dveh ločenih kuhališč v eno veliko površino. S samodejno prilagoditvijo temperature in časa je popolna, da kar najbolje izkoristite žar plošče ali posode za pečenje. S funkcijo Multiple Bridge na naši indukcijski kuhalni plošči lahko ustvarite več velikih področij za kuhanje. Združena kuhališča si delijo enako temperaturo in časovne nastavitve. Tako lahko sočasno uporabite različno posodo, od žarov do posod za pečenje. Funkcija Hob2Hood® brezžično poveže kuhalno ploščo z napo. Začnite kuhati, napa pa bo samodejno prilagodila nastavitve ter zagotovila najboljše odsesavanje glede na moč, izbrano na kuhalni plošči.
629,00 € 566,10 €

AEG indukcijska plošča IKE74451FB, 71 cm, Bridge zone

Na zalogi
Za najboljšo prilagodljivost se kuhališča na indukcijski kuhalni plošči samodejno prilagajajo posodi – zagotovljena enakomerna priprava jedi, ne glede na velikost posode ali postavitev Edinstveni sistem za povezavo Hob2Hood te kuhalne plošče prek daljinskega upravljalnika komunicira s kuhinjskimi napami Hob2Hood, samodejno vklopi in nastavi ventilator ter osvetlitev glede na kuharske potrebe. Funkcija povečanja moči na kuhalni plošči je odlična, ko je potrebno hitro, intenzivno dviganje temperature. Funkcija omogoča izredno hitro segrevanje jedi.
659,00 € 560,15 €

ELECTROLUX indukcijska plošča EIT60420C

Na zalogi
Osvobodite svoj talent in izkoristite hitrost in natančnost, ki ju uporabljajo poklicni kuharji. Indukcijska tehnologija omogoča takojšnjo in natančno nastavitev toplote. Naj bo kuhanje hitrejše s funkcijo povečanja moči te kuhalne plošče. Zagotavlja dodatno energijo za doseganje najvišjih temperatur v trenutku. Zahvaljujoč domiselni indukcijski tehnologiji ogrevalna področja te kuhalne plošče grejejo le, ko je na njih posoda. Ko posodo odstranite, se izklopi.
449,00 € 404,10 €

AEG indukcijska plošča IKB64301XB, inox rob

Na zalogi
Indukcijsko kuhanje omogoča natančno in hitro nastavitev temperature, od povsem nežnega kuhanja do kuhanja pri visoki temperaturi. Segreva samo posodo, ne pa tudi površine. Ker površina okoli posod ostaja hladna med kuhanjem, lahko počistite razlitja vmes. Nič se ne zažge in umazanija se nikjer ne more skriti. Zato je enostavno ohraniti kuhalno ploščo brezhibno čisto - tudi med kuhanjem. Edinstveni sistem za povezavo Hob2Hood te kuhalne plošče prek daljinskega upravljalnika komunicira s kuhinjskimi napami Hob2Hood, samodejno vklopi in nastavi ventilator ter osvetlitev glede na kuharske potrebe. Prilagodljiva programska ura, ki zdrži do 99 min, vam pove čas kuhanja in prav tako deluje kot odštevalna ura, ko kuhalne plošče ne uporabljate.
529,00 € 449,65 €

ELECTROLUX indukcijska plošča EIV63440BW, bela

Na zalogi
Indukcijska kuhalna plošča 700 Bridge omogoča združitev dveh ločenih kuhališč v eno veliko površino. S samodejno prilagoditvijo temperature in časa je popolna, da kar najbolje izkoristite žar plošče ali posode za pečenje. Vklopite funkcijo PowerBoost za takojšen dvig temperature med kuhanjem. Popolno za hitrejšo pripravo jedi. Samoprilagodljiva kuhališča Infinite se prilagodijo velikosti posode takoj, ko to postavite nanje. Kuhališča nudijo popolno pokritost, ne glede na velikost posode, kar zagotavlja toploto brez poslabšanja učinkovitosti. Uživajte v natančnem in učinkovitem kuhanju z našimi samoprilagodljivimi kuhališči.
629,00 € 566,10 €

ELECTROLUX indukcijska plošča EIS62443, senzor Boil

Na zalogi
Indukcijska kuhalna plošča 600 SenseBoil® pazi na vrelo vodo. Samodejno prilagodi nastavitve temperature, tako da oceni, kdaj se voda bliža vrelišču, in močno vrenje zmanjša na mirno. Tako se lahko osredotočite na pripravo okusnih jedi, namesto, da pazite na vrenje vode. Funkcija Hob2Hood® brezžično poveže kuhalno ploščo z napo. Začnite kuhati, napa pa bo samodejno prilagodila nastavitve ter zagotovila najboljše odsesavanje glede na moč, izbrano na kuhalni plošči. Vklopite funkcijo PowerBoost za takojšen dvig temperature med kuhanjem. Popolno za hitrejšo pripravo jedi. Vodo lahko zavrete hitreje kot kdaj koli prej in posodo pripravite za pečenje, ko jo potrebujete.
609,00 € 548,10 €

ELECTROLUX indukcijska plošča EIP6446, Bridge

Trenutno ni na zalogi
Upravljalne tipke in kuhališča elegantne kuhalne plošče Pure se prikažejo samo, ko jih potrebujete. Ko kuhalna plošča ni v uporabi, se zaradi elegantne površine neopazno zlije z delovno površino. Ko ste pripravljeni na ustvarjanje kulinaričnih mojstrovin, z dotikom vklopite kuhalno ploščo in tako razkrijete njene nastavitve in funkcije.
759,00 € 683,10 €

AEG indukcijska plošča IKB64413FB

Na zalogi
Indukcijsko kuhanje omogoča natančno in hitro nastavitev temperature, od povsem nežnega kuhanja do kuhanja pri visoki temperaturi. Segreva samo posodo, ne pa tudi površine. Edinstveni sistem za povezavo Hob2Hood te kuhalne plošče prek daljinskega upravljalnika komunicira s kuhinjskimi napami Hob2Hood, samodejno vklopi in nastavi ventilator ter osvetlitev glede na kuharske potrebe. Nastavljiva programska ura (najv. 99 minut) vas opozori na čas kuhanja. Uporabite jo lahko tudi za odštevanja časa, ko se gorilniki ne uporabljajo.
589,00 € 500,65 €

SAMSUNG indukcijska plošča NZ64N7757GK/E2, Flex Zone Plus

Trenutno ni na zalogi
Pametna indukcijska plošča s funkcijo Flex Zone Plus NZ64N7757GK/E2. To izjemno široko, odprto območje ponuja veliko večjo fleksibilnost in učinkovitost. Omogoča delo s posodo najrazličnejših velikosti. Prav tako zazna število, velikost in obliko posod. Prihranite čas in trud pri ločenem upravljanju nape in kuhalne plošče. Napa z Bluetooth povezavo brezžično uskladi njuno stanje. Omogoča vam upravljanje nape z uporabo stikala na dotik na kuhalni plošči. Vklopite in izklopite ju lahko hkrati in uživate v najnaprednejšem udobju (*Na voljo le v kombinaciji s Samsung napo).
778,99 € 755,62 €

SAMSUNG indukcijska plošča NZ64N9777BK/E2 Virtual Flame

Na zalogi
Virtual Flame™ tehnologija vam omogoča, da uživate v intuitivnem vizualnem nadzoru plamenov. LED osvetlitev pred gorilniki žari kot pravi plinski plamen in označuje raven toplote za bolj intuitiven način kuhanja. Obenem jasno prikazuje, ali so gorilniki vklopljeni ali izklopljeni, s čimer vam zagotavlja dodatno brezskrbnost.
898,99 € 872,02 €

SAMSUNG indukcijska plošča NZ64M3NM1BB/OL

Na zalogi
Preprosto, z dotikom prsta upravljajte z vsemi funkcijami na enostavni zunanji zaslonski plošči. S pomočjo različnih gumbov za upravljanje z dotikom, npr. za vklop/izklop, Power Boost in ikone stanja baterije, lahko izbirate natančno in pravilno. S Power Boost funkcijo boste prihranili na času in hitreje postregli s hrano. Aktivirana funkcija vsaki kuhalni površini zagotovi več energije in ji da do 10 minut povišane toplote. Tako boste lahko hitro zavreli vodo ali segreli velik lonec juhe hitreje kot kdaj koli prej. Z našimi indikatorji upravljanja in funkcij se ne boste nikoli več opekli na vroči kuhalni površini. Preprosto: indikator preostale toplote vam s spremembo velike črke "H" v malo "†h" sporoči, kdaj je površina dovolj hladna, da se je lahko dotaknete.
349,01 € 338,54 €

SAMSUNG indukcijska plošča NZ64H57477K/EO

Na zalogi
Ima Flex Zone, veliko pravokotno površino, ki je posebej namenjena kuhanju več jedi hkrati. Nanjo je mogoče hkrati postaviti lonce in ponve različnih oblik in velikosti, poleg tega omogoča tudi dovolj prilagodljivo delo z večjimi posodami. Tako postane kuhanje velikih družinskih obrokov bistveno lažje.
629,00 € 610,13 €

BOSCH indukcijska plošča PXE645FC1E

Na zalogi
Indukcijska plošča se ponaša s Flex kuhališčem, kjer se povežeta dve kuhalni površini v eno. S tem lahko na levem delu plošče kuhate v eni veliki posodi, namesto v dveh manjših. PowerBoost funkcija omogoča povečanje moči kuhalne plošče in s tem takojšnje rezultate. Plošča je posebej opremljena s PerfectFry funkcijo s katero je praženje enostavnejše. Inox rob nudi dodatno zaščito robov.
749,90 €

AEG indukcijska plošča IKE96654FB - 91 cm

Na zalogi
S funkcijo Triple Bridge ustvarite več velikih površin na katerih boste lahko kuhali. Dve kuhališči združite s preprostim pritiskom na gumb in si s tem ustvarite eno večje kuhališče. S samodejnim prilagajanjem temperaturnih in časovnih nastavitev je tako kuhališče optimizirano za uporabo velikih loncev in ponev hkrati.
1449,00 € 1231,65 €

AEG indukcijska plošča IKE84471XB - 77 cm

Na zalogi
Posebna kuhalna površina, razdeljena na 4 segmente, vam s pomočjo funkcije FlexiBridge dovoli, da izberete segmente, ki bi jih radi povezali skupaj in tako pridobili prostor za vso posodo.
789,00 € 670,65 €

AEG indukcijska plošča IKE64471FB - FlexiBridge

Na zalogi
Posebna kuhalna površina, razdeljena na 4 segmente, vam s pomočjo funkcije FlexiBridge dovoli, da izberete segmente, ki bi jih radi povezali skupaj in tako pridobili prostor za vso posodo.
789,00 € 670,65 €

AEG indukcijska plošča IKE64441FB - Hob2Hood povezava

Na zalogi
Ob vsaki pripravi hrane lahko izberete najboljšo konfiguracijo kuhališča ali najprimernejšo posodo. Pametna funkcija Bridge omogoča upravljanje dveh kuhališč kot eno veliko ali dvojno kuhališče.
589,00 € 500,65 €

AEG indukcijska plošča IKB32200NB

Na zalogi
Indukcijska plošča, širine 30 cm s samo dvema kuhalnima površina omogoča maksimalno prilagodljivost pri oblikovanju vaše kuhinje. S sestavljanjem več manjših plošč si zagotovite, da končna postavitev ustreza vašim individualnim potrebam.
269,00 € 228,65 €

ELECTROLUX indukcijska plošča EHH6240ISK

Na zalogi
Plošča s 4 indukcijskimi površinami se ponaša s funkcijo BOOSTER, ki omogoča hitro segrevanje s povečano močjo. Snap-in sistem omogoča enostavno namestitev tako, da to brez skrbi opravite kar sami.
374,90 € 337,41 €

ELECTROLUX indukcijska plošča EHH3320NVK

Na zalogi
Domino indukcijska plošča vam na 29 cm širine omogoča kuhanje na dveh indukcijskih ogrevalnih površinah. S tem je primerna je predvsem za manjše kuhinje. Funkcija Stop+Go omogoča shranjevanje vseh nastavitev v primeru, da se za kratek čas odmaknete od kuhališča.
289,00 € 260,10 €

BOSCH indukcijska plošča PIE645BB1E

Na zalogi
Indukcijska plošča s funkcijo Powerboost omogoča do 50% več moči za hitrejše segrevanje. Ko vam hrana prekipi se plošča samodejno ugasne in shrani zadnjo nastavljeno funkcijo. Funkcija QuickStart zazna, kam ste postavili lonec, in na upravljalnem vmesniku avtomatsko prikaže ustrezno kuhališče.
489,90 €

BOSCH indukcijska plošča z integrirano napo PXX875D67E

Na zalogi
Indukcijska plošča z integrirano napo je idealna rešitev predvsem za kuhinje, kjer je kuhališče na kuhinjskem otoku ali pa samo za tiste, ki bi se radi izognili klasični napi nad kuhališčem. FlexInduction funkcija omogoča povezovanje kuhalnih polj in tako omogoča kuhanje v eni veliki posodi, namesto dveh manjših, čez celoten levi ali desni del plošče. Avtomatski prenos nastavitev, če prestavljate posode iz enega polja na drugega, pa je odlična funkcija za enostavnejše upravljanje in hitrejšo kuho.
2899,90 €

BOSCH indukcijska plošča PXE601DC1E

Trenutno ni na zalogi
Indukcijska plošča se ponaša s Flex kuhališčem, kjer se povežeta dve kuhalni površini v eno. S tem lahko na levem delu plošče kuhate v eni veliki posodi, namesto v dveh manjših. PowerBoost funkcija omogoča povečanje moči kuhalne plošče in s tem takojšnje rezultate. Plošča je posebej opremljena s PerfectFry funkcijo s katero je praženje enostavnejše.
899,90 € 692,92 €

AEG indukcijska plošča IKE64450XB - MultiBridge

Na zalogi
Posebna kuhalna površina, razdeljena na 4 segmente, vam s pomočjo funkcije Multiple Bridge dovoli, da izberete segmente, ki bi jih radi povezali skupaj in tako pridobili prostor za vso posodo. Segmente lahko povežete v 2 kuhališča ali pa v eno veliko kuhališče.
619,99 € 446,39 €

ELECTROLUX indukcijska plošča EIV654

Na zalogi
Z indukcijsko kuhalno ploščo je kuhanje priročnejše. Izbirajte med tremi možnostmi razporeditve, da zagotovite več prilagodljivosti, popolno za trenutke, ko sočasno uporabljate različno posodo. Izberite dve srednje veliki kuhališči, majhno in veliko ali eno izjemno veliko za žar plošče.
666,90 € 600,21 €

AMICA indukcijska plošča AHI601 (1190669)

Na zalogi
Enostavna indukcijska plošča vam olajša kuhanje s funkcijo BOOSTER, saj se tako plošča hitreje ogreje. Za varnost pa poskrbi Pro Baby sistem, ki z otroško varnostno ključavnico ploščo zaklene.
259,90 €

AMICA indukcijska plošča HI6140 (23338)

Na zalogi
Enostavna indukcijska plošča vam olajša kuhanje s funkcijo BOOSTER na vseh ogrevalnih površinah, saj se tako plošča hitreje ogreje. Za varnost pa poskrbi Pro Baby sistem, ki z otroško varnostno ključavnico ploščo zaklene.
349,90 €

SIMFER indukcijska plošča 6041 GEISP

Na zalogi
Indukcijska plošča s štirimi kvadratnimi polji, ki omogočajo kuhanje v večjih in manjših posodah. Drsnik (slider) omogoča hitro nastavitev želene stopnje kuhanja, kjer samo podrsate po elektronskem zaslonu. Za varnost pa poskrbi otroška varnostna ključavnica.
349,91 €

AMICA indukcijska plošča PI3510U (23343)

Na zalogi
Indukcijska plošča širine 30 cm se idealno prilega v manjše kuhinje. A zaradi manjše površine ni nič majn zmogljiva, saj ima funkcijo hitrega segrevanja pri kateri ogrevalna površina doseže 100°C v 4 minutah.
309,90 €

Akcijski artikli