051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Intenso

Razvrsti po:

USB disk Intenso 8GB Rainbow zelen, USB 2.0, s pokrovčkom

Na zalogi
USB disk Intenso 8GB Rainbow zelen, USB 2.0, s pokrovčkom je kvaliteten USB ključ, ki bo poskrbel za vaše potrebe po prenosljivosti podatkov. Ključek je odporen na tresljaje, vročino in ostale zunanje vplive, kar pomeni, da boste na njem lahko brezskrbno shranjevali tudi najpomembnejše podatke. Zahvaljujoč vmesniku , ki zagotavlja visoke hitrosti branja in zapisovanja, boste vse vaše podatke prenašali z bliskovito hitrostjo. Na njem je mogoče shraniti do 8GB podatkov.
4,15 €

HDD Intenso EXT 8TB Memory Center 3,5", USB 3.0, b 85MB/s, p 75MB/s

Na zalogi
HDD Intenso EXT 8TB Memory Center 3,5" je prava izbira za brezskrbno shranjevanje podatkov. S hitrostjo vrtenja ponuja hitro obdelavo podatkov, kapaciteta 8TB pa pomeni dovolj prostora za nemoteno shranjevanje vseh vaših podatkov. Disk je prenosen, za povezavo z računalnikom pa poskrbi USB vodilo.
213,50 € 200,69 €

HDD Intenso EXT 4TB MEMORY CASE, črn, USB 3.0

Na zalogi
HDD Intenso EXT 4TB MEMORY CASE, črn, USB 3.0 je prava izbira za brezskrbno shranjevanje podatkov. S hitrostjo vrtenja ponuja hitro obdelavo podatkov, kapaciteta 4TB pa pomeni dovolj prostora za nemoteno shranjevanje vseh vaših podatkov. Disk je prenosen, za povezavo z računalnikom pa poskrbi USB vodilo.
113,46 € 106,65 €

HDD Intenso EXT 3TB MEMORY BOARD 3,5'''', ALU, USB 3.0, b/p 85/75MB/s, antracit

Na zalogi
HDD Intenso EXT 3TB MEMORY BOARD 3,5 je prava izbira za brezskrbno shranjevanje podatkov. S hitrostjo vrtenja ponuja hitro obdelavo podatkov, kapaciteta 3TB pa pomeni dovolj prostora za nemoteno shranjevanje vseh vaših podatkov. Disk je prenosen, za povezavo z računalnikom pa poskrbi USB vodilo.
91,50 € 86,01 €

HDD Intenso EXT 1TB MEMORY BOARD, ALU, USB 3.0, 85MB/75MB/s

Na zalogi
HDD Intenso EXT 1TB MEMORY BOARD, ALU, USB 3.0, 85MB je prava izbira za varno in zanesljivo shranjevanje podatkov. S hitrostjo vrtenja 5400rpm zagotavlja zmogljivost pri prenosu, kapaciteta 1TB pa zagotavlja dovolj prostora za vse vaše podatke. Disk je prenosen, za povezavo z računalnikom pa poskrbi USB vodilo. Velikost diska je 2,5''
58,56 € 55,05 €

HDD Intenso EXT 4TB MEMORY CENTER, 3,5" USB 3.0,b 85MB/s,p 75MB/s

Na zalogi
Intenso zunanji disk 4TB 3,5" Memory Center USB 3.0 je dobra izbira za brezskrbno shranjevanje podatkov. S hitrostjo vrtenja 5400rpm zagotavlja zmogljivost pri prenosu, kapaciteta 4TB pa pomeni dovolj prostora za vse vaše podatke. Disk je prenosen, za povezavo z računalnikom pa poskrbi USB vodilo.
109,80 € 103,21 €

HDD Intenso EXT 3TB MEMORY CENTER, 3,5" USB 3.0,b 85MB/s,p 75B/s

Na zalogi
HDD Intenso EXT 3TB MEMORY CENTER, 3,5" USB 3.0 je prava izbira za brezskrbno shranjevanje podatkov. S hitrostjo vrtenja ponuja hitro obdelavo podatkov, kapaciteta 3TB pa pomeni dovolj prostora za nemoteno shranjevanje vseh vaših podatkov. Disk je prenosen, za povezavo z računalnikom pa poskrbi USB vodilo.
91,50 € 86,01 €

USB disk Intenso 64GB Speed Line, USB 3.0, s pokrovčkom

Trenutno ni na zalogi
USB disk s pokrovčkom je kakovosten medij za prenos vaših podatkov med napravami. Trpežno ohišje zagotavlja varnost vaših podatkov tudi pri pogosti in zahtevni uporabi. Osnovan je na vmesniku USB 3.0, ki zagotavlja izredno visoke hitrosti branja in zapisovanja. Za dovolj prostora za vse vaše podatke pa poskrbi kapaciteta 64GB.
8,54 €

USB disk Intenso 32GB Speed Line, USB 3.0, s pokrovčkom

Na zalogi
USB disk s pokrovčkom je kvaliteten USB ključ, ki bo poskrbel za vaše potrebe po prenosljivosti podatkov. Ključek je odporen na tresljaje, vročino in ostale zunanje vplive, kar pomeni, da boste na njem lahko brezskrbno shranjevali tudi najpomembnejše podatke. Zahvaljujoč vmesniku USB 3.0, ki zagotavlja visoke hitrosti branja in zapisovanja, boste vse vaše podatke prenašali z bliskovito hitrostjo. Za dovolj prostora za vse vaše podatke pa poskrbi kapaciteta 32GB.
6,22 €

USB disk Intenso 16GB Speed Line, USB3.0, s pokrovčkom

Na zalogi
USB disk s pokrovčkom je kakovosten medij za prenos vaših podatkov med napravami. Ključek je odporen na tresljaje, vročino in ostale zunanje vplive, kar pomeni, da boste na njem lahko brezskrbno shranjevali tudi najpomembnejše podatke. Zahvaljujoč vmesniku USB 3.0, ki zagotavlja visoke hitrosti branja in zapisovanja, boste vse vaše podatke prenašali z bliskovito hitrostjo. Na njem je mogoče shraniti do 16GB podatkov.
5,00 €

USB disk Intenso 64GB Alu Line antracit, USB 2.0, s pokrovčkom

Trenutno ni na zalogi
USB disk s pokrovčkom je izvrstna izbira, če pogosto prenašate podatke med napravami in potrebujete kvalitetno rešitev. Trpežno ohišje zagotavlja varnost vaših podatkov tudi pri pogosti in zahtevni uporabi. Osnovan je na vmesniku USB 2.0, ki zagotavlja izredno visoke hitrosti branja in zapisovanja. Na njem je mogoče shraniti do 64GB podatkov.
6,95 €

USB disk Intenso 8GB Alu Line srebrn, USB 2.0, s pokrovčkom

Na zalogi
USB disk s pokrovčkom je kvaliteten USB ključ, ki bo poskrbel za vaše potrebe po prenosljivosti podatkov. Trpežno ohišje zagotavlja varnost vaših podatkov tudi pri pogosti in zahtevni uporabi. Zahvaljujoč vmesniku USB 2.0, ki zagotavlja visoke hitrosti branja in zapisovanja, boste vse vaše podatke prenašali z bliskovito hitrostjo. Na njem je mogoče shraniti do 8GB podatkov.
4,15 €

USB disk Intenso 8GB Alu Line antracit, USB 2.0, pokrovčkom

Na zalogi
USB disk s pokrovčkom je izvrstna izbira, če pogosto prenašate podatke med napravami in potrebujete kvalitetno rešitev. Ključek je odporen na tresljaje, vročino in ostale zunanje vplive, kar pomeni, da boste na njem lahko brezskrbno shranjevali tudi najpomembnejše podatke. Zahvaljujoč vmesniku USB 2.0, ki zagotavlja visoke hitrosti branja in zapisovanja, boste vse vaše podatke prenašali z bliskovito hitrostjo. Za dovolj prostora za vse vaše podatke pa poskrbi kapaciteta 8GB.
4,15 €

HDD Intenso EXT 2TB MEMORY CASE, črn, USB 3.0

Na zalogi
HDD Intenso EXT 2TB MEMORY CASE, črn, USB 3.0 je prava izbira za brezskrbno shranjevanje podatkov. S hitrostjo vrtenja ponuja hitro obdelavo podatkov, kapaciteta 2TB pa pomeni dovolj prostora za nemoteno shranjevanje vseh vaših podatkov. Disk je prenosen, za povezavo z računalnikom pa poskrbi USB vodilo.
79,30 € 74,54 €

HDD Intenso EXT 1TB MEMORY CASE, črn, USB 3.0

Na zalogi
HDD Intenso EXT 1TB MEMORY CASE, črn, USB 3.0 je prava rešitev za varno hrambo podatkov. S hitrostjo vrtenja 5400rpm jamči hiter dostop in prenos, kapaciteta 1TB pa zagotavlja dovolj prostora za nemoteno shranjevanje vseh vaših podatkov. Disk je prenosen, za povezavo z računalnikom pa poskrbi USB vodilo. Velikost diska je 2,5''
57,34 € 53,90 €