051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Joola

Razvrsti po:

Lopar za namizni tenis Joola Winner

Na zalogi
Joola Winner je odličen vsestranski lopar za namizni tenis. Posebno lahka izdelava in 1,9 mm v ročaj vgrajena goba omogočata manj vibracij in večji nadzor nad loparjem in žogico.
21,90 €19,71 €

Set za namizni tenis Joola Smash

Na zalogi
Joola Smash poleg žogic vsebuje tudi lopar, namenjen predvsem rekreativnim uporabnikom, lahko pa ga uporabljate tudi ostali. 1,8 mm goba, ki je vdelana v ročaj loparja, zmanjša vibracije in omogoča boljši nadzor nad žogico tako pri nizkih, kot pri visokih hitrostih. Večji nadzor pa omogoča boljšo zmogljivost pri igri. Naj se igra začne!
35,50 €31,95 €

Set za namizni tenis Joola Royal

Na zalogi
Joola Royal poleg žogic in mreže vsebuje tudi 2 loparja, namenjena predvsem začetnikom. 1,2 mm goba, ki je vdelana v ročaj loparja, zmanjša vibracije in omogoča boljši nadzor nad žogico tako pri nizkih, kot pri visokih hitrostih. Tako se boste lažje naučili tehnik tega športa in boste pripravljeni na zahtevnejše igralce in še bolj zabavne igre!
18,50 €16,65 €

Mreža za namizni tenis Joola Club

Na zalogi
Mreža za namizni tenis JOOLA® Club je združljiva z večino miz in nudi popolno udobje. Odlikuje jo vijačni vpenjalni sistem za preprosto pritrditev in nastavljivo napetost, tako da lahko prileganje natančno izvedete.
19,50 €17,55 €

Mreža za namizni tenis Joola Outdoor

Na zalogi
Mreža za igranje namiznega tenisa visoke kakovosti z nastavljivo višino. Narejena je iz kovinskih podpornih delov in same mreže. Namenjena je zunanji rekreaciji.
25,90 €23,31 €

Žogice za namizni tenis Joola Fan

Na zalogi
V kompletu prejmete 9 pisanih kroglic Joola Fan za namizni tenis standardne velikosti.
7,90 €7,11 €

Žogice za namizni tenis Joola Special

Na zalogi
V kompletu dobite 6 kakovostnih žogic oranžne barve za namizni tenis. Žogice so standardne velikosti.
4,50 €4,05 €