051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Kombinirane plošče

Kuhanje je ena izmed najpomembnejših aktivnosti, s katerimi se srečujemo v domačem stanovanju. To pomeni, da mora biti kuhinja zelo dobro opremljena. Ne samo zato, da lahko v njej dejansko kuhamo in poskrbimo za kvalitetno prehrano, temveč tudi zato, da se ob tem dobro počutimo in v kuhanju uživamo. Za to poskrbijo dobre vgradne plošče, ki lahko naredijo veliko razliko v uporabniški izkušnji pri domačem kulinaričnem ustvarjanju! Glede na to, da kuhalne plošče redno uporabljamo, je vsekakor pametno izbrati opremo, ki bo do potankosti pripravljena na vse izzive, s katerimi se v kuhinji soočamo. Na srečo lahko v pestri ponudbi najdemo kuhalne plošče za vse potrebe. Zelo priljubljene so indukcijske plošče, ki se posrečeno vključijo v praktično vsako sodobno kuhinjo, še več možnosti za kulinarično ustvarjanje pa ponujajo plinske kuhalne plošče, na katere prisega širok spekter raznovrstnih uporabnikov. Gotovo bo moč najti opremo, ki se bo tudi v vaši kuhinji odlično obnesla, saj so različni modeli prilagojeni vsem mogočim željam in potrebam. Vgradne plošče so nujna oprema za funkcionalno kuhinjo, zato lahko od teh izdelkov pričakujemo odlično delovanje in prijetno izkušnjo pri uporabi. Poleg tega so kuhalne plošče pripravljene na enostavno vgradnjo in se lepo ujemajo z različnimi kompleti kuhinjske opreme in vizualnimi slogi sodobnih kuhinj. Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

ELECTROLUX kombinirana plošča EGE6182NOK (steklokeramika + plin)

Na zalogi
Steklokeramično površino te kuhalne plošče je nadvse preprosto čistiti. Ploščo enostavno obrišete. Ta plinska kuhalna plošča ima zelo kakovostne podstavke za posodo iz litega železa. Tako močni podstavki zagotavljajo trdno in stabilno podlago za kuhanje, ki vam bo dolgo služila. En gumb, ki ga pritisnete in zavrtite, domiselno združuje nadzor nad toploto in vžig ter omogoča takojšen vžig gorilnikov na kuhalni plošči in kuhanje brez zakasnitve. Če plamen plinskega gorilnika po nesreči ugasne, lahko inovativna tehnologija te kuhalne plošče to zazna in samodejno prekine dovod plina.
399,00 € 359,10 €

ELECTROLUX kombinirana plošča EGE6172NOK (steklokeramika+plin)

Na zalogi
Ta kombinirana kuhalna plošča ima plinske gorilnike in električna kuhališča, tako lahko uporabite različne vire energije.
399,00 € 359,10 €

ELECTROLUX kombinirana plošča EHG46341FK (steklokeramika+indukcija)

Trenutno ni na zalogi
Kombinirana plošča nudi kombinacijo kuhanja na indukcijskih (spredaj) in steklokeramičnih (zadaj) površinah. Funkcija BOOSTER omogoča povečanje moči kuhanja za kratek čas, kar je idealna rešitev za hitro pripravljene jedi, kot naprimer segrevanje vode, segrevanje mleka itd. Funkcija Stop+Go vam omogoča začasno prekinitev kuhanja, če morate na hitro zapustiti območje kuhališča.
439,00 € 395,10 €

BOSCH kombinirana plošča PRY6A6B70 (plin+steklokeramika)

Na zalogi
Plošča je kombinacija 3 plinskih gorilnikov in 1 steklokeramične površine z razširljivimi polji. Litoželezni nosilci posode omogočajo stabilnost posode, prav tako pa jih lahko pomivate v pomivalnem stroju. S funkcijo FlameSelect si lahko zbirate stopnje moči plinskih gorilnikov in tako poskrbite za kar se da najboljše jedi.
712,90 €

SIMFER kombinirana plošča 6315 NEVSP (plin+steklokeramika)

Na zalogi
Plošča, ki vam omogoča kuhanje ne treh plinskih kuhališčih in enem električnem. Litoželezni nosilci omogočajo stabilno odlaganje težke posode. Eleganten izgled celotne plošče in gumbov prineseta eleganco v vsako kuhinjo.
349,90 €

SIMFER kombinirana plošča 6310 VERIM (plin+ elektrika)

Na zalogi
Kombinirana plošča iz inox pločevine omogoča kuhanje na treh plinskih površinah in eni električni. Dva emajlirana nosilca posode sta enostavna za čiščenje, prav tako pa hitro odstranljiva.
159,91 €

Akcijski artikli