051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Filtriraj:

Clear All
Min: 13,00 € Max: 19,00 €
€13 €19

Kozarci in vrči

Popolno izkušnjo pri kulinaričnih doživetjih v domači kuhinji lahko zagotovi le celovit komplet kuhinjske opreme. V odločilnem trenutku, ob serviranju in uživanju pripravljenih specialitet, se za nujno opremo izkažejo tisti kosi, ki jih pri obedovanju neposredno uporabljamo. To so seveda krožniki in jedilni pribor, ne smemo pa pozabiti na kozarce in vrče, s katerimi ob domačih specialitetah ponudimo še ustrezno pijačo. Kozarci in vrči so nepogrešljiv sestavni del kompleta kuhinjske opreme. Predvsem kozarci so v redni uporabi in jih dejansko uporabljamo prav vsak dan, zato morajo odlično opravljati svojo nalogo. Splača se izbrati kakovostne kozarce, ki se bodo v dobro opremljeni kuhinji odlično znašli, navdušili pa bodo prav vsakega stanovalca. Kozarci iz višjega kakovostnega razreda so tudi bolj vzdržljivi in lahko računamo na to, da bodo zelo uporabni skozi dolga leta. Piko na i doda še privlačen izgled te opreme, predvsem če kupimo kozarce v usklajenem kompletu. Večji kompleti kozarcev vključujejo kozarce za različne pijače in različne priložnosti. Nepogrešljivi pa so še vrči za serviranje pijač, ki morajo ustrezati stilu kozarcev, predvsem pa odgovarjati potrebam uporabnikov. Na srečo lahko v pestri ponudbi najdemo široko zbirko kompletov, kozarci in vrči pa so na voljo tudi posamično.

Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

Set kozarcev BOSTON (6 kos) 260 ml

Trenutno ni na zalogi
Kot največja slovenska steklarna - Steklarna Hrastnik, katera obratuje z več kot 150 letno tradicijo, je izredno popularna, saj ji vpetost v lokalni trg omogoča prepoznavanje potreb uporabnikov, tako, da se njihovi izdelki enkratno obnesejo na lokalnem trgu.
15,96 €

Set kozarcev ESTE (6 kos) - 30cl

Na zalogi
Največji italijanski proizvajalec kozarcev Bormioli Rocco, od leta 1825 proizvaja steklo, da vam lahko ponudi izdelek za vsako vašo zgodbo.
13,98 €

WMF 4 kozarci za Latte Macchiato

Na zalogi
4-delni set kozarcev s strukturo satja. Oblika kozarca zagotavlja, da mlečna pena ostane stabilna, plasti vaše kave pa so vidne in imajo tudi debelo steno na dnu. WMF s serijo CoffeeTime ponuja posamezne možnosti priprave kave za vsakega ljubitelja kave. Kozarca prostornine 280 ml in višine 14 cm je ustvarjen za popolni užitek.
18,05 €

Akcijski artikli