051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Filtriraj:

Clear All
Min: 35,00 € Max: 73,00 €
€35 €73

Krožniki in sklede

Kuhinjska oprema v veliki meri skrbi za prijetno izkušnjo pri pripravi hrane, a ne pozabimo, da se kulinarična doživetja s tem šele začnejo. Glavna točka na tem programu je uživanje mamljivih domačih specialitet, pri čemer spet potrebujemo nekaj posebne opreme. Pri vsakem obroku bomo potrebovali opremo, ki omogoča enostavno serviranje in prijetno uživanje hrane. Osnovna oprema te vrste so krožniki in sklede. Krožniki so vsestranski pri postrežbi različnih domačih specialitet in seveda tudi pri uživanju povsem vsakdanjih jedi. Poleg tega ponujajo svoje funkcionalnosti tudi za odlaganje, shranjevanje in ločevanje živil, torej jih lahko uporabljamo tudi pri sami pripravi hrane. Še dobro torej, da so na voljo raznovrstni krožniki, ki ponujajo različne funkcionalnosti. V kompletu lahko dobimo večje število krožnikov, običajno pa je vključen cel set globokih, plitvih in manjših krožnikov. Ti kompleti v celoti pokrivajo potrebe povprečnega gospodinjstva, zato se lahko ob izbiri osredotočimo tudi na druge lastnosti te opreme, recimo na vizualni izgled in uporabljene materiale. Enako velja za sklede, ki dopolnjujejo vsestransko uporabnost kompleta krožnikov. Tudi sklede se splača imeti vedno pri roki, zato bo prišel v poštev kak večji komplet. Potrebujemo nekaj enakih skled za serviranje solat, sladic in drugih jedi, pa tudi kakšno večjo ali manjšo skledo, tudi za uporabo pri kuhanju.

Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

SET DESERTNIH KROŽNIKOV DELTA 20CM (12 kos) (D1 20 DU 00)

Na zalogi
Set 12 krožnikov. Hotelski porcelan zahvaljujoč svoji debelini zaradi absorbirane toplote poskrbi, da hrana dalj časa ostane topla, poleg tega pa bolj masivna izdelava zagotavlja daljšo življenjsko dobo izdelka.
31,10 €

SET PLITKIH KROŽNIKOV DELTA 28cm (12 kos) (D1 28 DU 00)

Na zalogi
Set 12 plitkih krožnikov. Hotelski porcelan zahvaljujoč svoji debelini zaradi absorbirane toplote poskrbi, da hrana dalj časa ostane topla, poleg tega pa bolj masivna izdelava zagotavlja daljšo življenjsko dobo izdelka.
63,55 €

SET GLOBOKIH KROŽNIKOV DELTA 23cm (12 kos) (D1 23 CK 00)

Na zalogi
Set 12 krožnikov. Hotelski porcelan zahvaljujoč svoji debelini zaradi absorbirane toplote poskrbi, da hrana dalj časa ostane topla, poleg tega pa bolj masivna izdelava zagotavlja daljšo življenjsko dobo izdelka.
37,26 €

SET GLOBOKIH KROŽNIKOV ACTUAL 219x219mm ((AKZ 2022)

Na zalogi
Set Actual globokih krožnikov iz porcelana, bele barve. Izdelki iz porcelana češkega proizvajalca G. Benedikt slovijo po svoji vzdržljivosti, že vse od leta 1882.
40,17 €

Akcijski artikli