051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

KRUPS kavni aparat EA873810 Intuition Preference

719,91 €
799,90 €
79,99 € prihranka

ali

Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko ponudnika Leanpay, ki omogoča obročno odplačevanje do 24 obrokov in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave.
Avtomatski aparat za espresso Krups EA873810 Intuition Preference zagotavlja odlično kavno izkušnjo od zrnja do skodelice z najvišjo stopnjo skrbnosti in natančnosti. Naj vas vodi ekskluzivni osvetljeni sistem z opozorili uporabniku prijazno nadzorno ploščo, ki vam vse najljubše napitke pripravi do popolnosti, hkrati pa je tudi vzdrževanje brez težav. Preberi več
Trenutno ni na zalogi
-
+

Od kratke kave do mamljivega kremnega, ročno pripravljenega cappuccina, kuhajte kavo kot pravi profesionalci s popolnoma intuitivnim kavnim aparatom. Nadzorna plošča samodejno prikazujejo nivo vode in kave ter vas hitro opozori ali so potrebne po vzdrževanju. Edinstvena tehnologija QUATTRO FORCE zagotavlja uravnoteženo aromo in okus vaše kave. V spomin naprave lahko spravite 8 lastnih receptov, količino vode ali vrsto kave. Vmesnik z velikim zaslonom na dotik vsebuje napredne osebne nastavitve in intuitivne barvne svetlobne indikatorje - vse v pametnem in priročnem dizajnu. Vse, kar vam preostane, je zaupati svoji intuiciji! Integriran sistem OTC za popolno peno in nastavljiva kavna šoba za večje ali kratke pijače. In ker manipulacije niso potrebne, boste porabili manj časa za čiščenje in več časa za uživanje ob kavi, ki jo imate radi!

S pritiskom gumba izbirajte od kratke do podaljšane kave, nastavite si idealno jakost in količino kave ter skuhajte do dve kavi hkrati. Integriran sistem za penjenje mleka omogoča nešteto možnosti za brezhiben cappuccino, latte macchiato in še veliko več. Spoznajte preprost samodejni sistem čiščenja, pri katerem ročno čiščenje ni potrebno, preprosta uporaba tablete za čiščenje je vse, kar potrebujete, za dolgotrajno delovanje in odlične okuse. Posoda za vodo lahko sprejme do 3 litre, posoda za kavna zrna pa 250 g in 600 ml posoda za mleko. Kompaktna oblika omogoča preprosto vzdrževanje s preprostim dostopom do zbiralnika mlete kave na sprednjem delu aparata in s pladnjem za prestrezanje tekočine, ki je zasnovan tako, da ne pride do polivanja. KRUPS sistem samodejnega čiščenja temelji na integrirani zaprti infuzijski komori, za katero ni treba ročnega čiščenja. S tehnologijo Krups Milk Advanced je tudi enostavno čiščenje. Le cevko postavite pod izhodno odprtino kavnega aparata in samodejno čiščenje mleka se prične.