051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Kuhinjske tehtnice

Razvrsti po:

WMF kuhinjska tehtnica Green

Trenutno ni na zalogi
Kuhinjska tehtnica je popolnoma prilagodljiva za kuhanje in pečenje, kjer je važen vsak gram za dosego okusnega rezultata. Med karakteristikami je izjemno praktična funkcija prehoda iz suhih na tekoče meritve. Za dodatno praktičnost, pametna funkcija TARA zagotavlja natančno merjenje več sestavin v isti posodi, kar privarčuje čas in olajša čiščenje. Enostavna za shranjevanje zahvaljujoč tanki obliki in obešalu. Lestvica ima tudi indikator nivoja baterije in se samodejno izklopi, ko ga ne uporabljate.
29,99 €28,49 €

TEFAL kuhinjska tehtnica BC5125V0 Optiss

Na zalogi
Zmogljiva in elegantna elektronska kuhinjska tehtnica. Ozek dizajn in udobna steklena platforma gresta z roko v roki z veliko kapaciteto, katera zmore stehtati kar do 5 kg. Tehtnica ima berljiv LCD ekran in vključeno baterijo za takojšnjo uporabo. Pametna funkcija TARA zagotavlja natančno merjenje več sestavin v isti posodi, kar privarčuje čas in olajša čiščenje. Ima funkcijo merjenja teže (v g) in funkcijo merjenja tekočine (v cl in dl).
23,90 €22,71 €

TEFAL kuhinjska tehtnica BC5121V1 Delicious Cake Pops

Na zalogi
Zahvaljujoč kuhinjski tehtnici, bodo vsi vaši recepti uspeli. Popolnoma prilagodljiva za kuhanje in pečenje, kjer je važen vsak gram za dosego okusnega rezultata.
24,90 €23,65 €

TEFAL kuhinjska tehtnica BC5122V1 Optiss Cupcakes

Na zalogi
Kuhinjska tehtnica ima stekleno površino, je zelo tanka in zato enostavna za shranjevanje. Ima tudi LCD prikazovalnik, Tara funkcijo ter funkcijo tehtanja tekočin. Tehtnica ima zmogljivost tehtanja do 5 kilogramov.
24,90 €23,65 €

TEFAL kuhinjska tehtnica BC5004V1

Na zalogi
Kuhinjska tehtnica ima stekleno površino, je zelo tanka, zato je enostavna za shranjevanje. Ima tudi LCD prikazovalnik, Tara funkcijo ter funkcijo tehtanja tekočin. Tehtnica ima zmogljivost tehtanja do 5 kilogramov in je do grama natančna.
19,90 €18,91 €

Akcijski artikli