051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Lego

Razvrsti po:

Lego Juniors Jelko in avtomobilček - 10766

Na zalogi
Zapodi se proti ciljni črti z Jelkom in daljinsko vodenim avtomobilčkom RC iz Disney Pixarjevega Sveta igrač 4! A pazi se ovir in bodi pozoren, ko voziš mimo njih. Se lahko prebiješ in zmagaš na dirki?
11,99 € 9,59 €

Lego Duplo 10957 Gasilski helikopter in policijski avtomobil

Na zalogi
Lego Duplo gasilski helikopter in policijski avtomobil, bo otroka spodbudil v igro vlog. Malčki bodo razvijali svoje sestavljalske in finomotorične spretnosti.
9,99 € 9,49 €

Lego Duplo 10953 Samorog

Na zalogi
Lego Duplo Samorog bo malčkom spodbudil domišljijsko igro in osnovne spretnosti.
9,99 € 9,49 €

Lego Duplo 10941 Mikijev in Minijin rojstnodnevni vlak

Trenutno ni na zalogi
Lego Duplo Mikijev in Minijin rojstnodnevni vlak zabave. Ustvarjalni set s katerim malčki razvijajo svojo ustvarjalnost in urijo družabne spretnosti. Hitro vsi na zabavni Disneyjev vlak.
31,99 € 30,39 €

Lego Friends 41444 Biokavarna v mestnem parku v Heartlake C

Na zalogi
Lego Friends biokavarna v mestnem parku v Heartlake C. Dobrodošli v kavarni! Pomagaj Mii pobrati sadje in zelenjavo, ter narediti najboljši napitek v mestu.
31,99 € 30,39 €

Lego Art Marvel Studios Iron Man 31199

Na zalogi
Si kdaj sanjaril o tem, da bi imel Iron Manov oklep? Zdaj imaš priložnost, da si napolniš baterije in svoj čas preživiš med ustvarjanjem ene od treh različic ikonskega oklepa. Ali pa kupi 3 komplete in sestavi najboljši oklep vseh časov. Priloženi posnetek še izboljša izkušnjo in poskrbi, da se lahko popolnoma zatopiš v svoj projekt. Ko bo oklep končan, dodaj še ekskluzivno ploščico z napisom Marvel Studios in ponosno pokaži svojo stvaritev.
129,99 € 123,49 €

Lego Art The Beatles 31198

Na zalogi
Si si že kdaj želel ovekovečiti ikonsko glasbeno skupino na umetniški način? S tem impresivnim projektom sestavi enega od štirih portretov članov zasedbe The Beatles. Zasedi svoj ustvarjalni prostor in se zatopi v sestavljanje. Priloženi posnetek še izboljša izkušnjo ter prinaša podrobnosti in zgodbe o članih benda. Ko bo portret končan, dodaj še ekskluzivno ploščico s slavnim podpisom ''The Beatles''.
129,99 € 123,49 €

Lego Minifigures 71028 Harry Potter Collectible Minifigures Series 2

Na zalogi
Lego Minifigures 71028 Harry Potter Collectible Minifigures Series 2
3,99 € 3,79 €

Lego Art Vojna zvezd™ Sith™ 31200

Na zalogi
Si si kdaj predstavljal, da bi imel v lasti portret ikonskega zlobneža? Zdaj se lahko zatopiš v sestavljanje in ustvariš enega od treh mogočnih portretov lorda Sitha. Lahko pa kupiš vse tri komplete in jih sestaviš v najboljšo stvaritev vseh časov. Priloženi posnetek še izboljša izkušnjo in poskrbi, da se lahko popolnoma zatopiš v zgodbe, povezane s kompletom. Ko bo portret končan, dodaj še ekskluzivno ploščico z napisom ''Star Wars'' in ponosno pokaži svojo stvaritev.
129,99 € 123,49 €

Lego Art Andy Warhol''s Marilyn Monroe 31197

Na zalogi
Si kdaj mislil, da boš lahko ustvaril čisto svojo umetnino Andyja Warhola? Zdaj lahko sestaviš repliko ikonskega portreta Marilyn Monroe v energični rožnati barvi, ali pa ustvariš portret v čisto novih barvah. Med sestavljanjem te bo priloženi posnetek vodil do nepričakovanih podrobnosti o Andyju Warholu in Marilyn Monroe. Ko bo portret končan, dodaj še ekskluzivno ploščico s podpisom, nato pa svojo umetnino razstavi na steni ali na polici.
129,99 € 123,49 €

Lego Mindstorms Robot Inventor 51515

Na zalogi
S tem naborom izumiteljev robotov vstopite v svet neverjetnih interaktivnih robotov in vozil. Izdelajte neverjetne modele, jih programirajte s pomočjo telefona ali prenosnika in dokončajte zapletene misije in zabavne dejavnosti. Zahvaljujoč veliki izbiri LEGO kosov lahko ustvarite tudi svoje domiselne izume in jih nato delite z drugimi navdušenci nad roboti v LEGO Life.
359,99 € 341,99 €

Lego Super Mario Paket z močjo Maria zidarja 71373

Na zalogi
Pripravi se na akcijo s perfektnim dodatnim paketom z močjo Maria zidarja! Obleci figuro LEGO® Maria™ (ni priložena) v posebne hlače in čepico. Trdo ga spusti na LEGO kocke, da zbereš kovance. Bolj jih bo poteptal, več kovancev boš dobil! To je popoln teptajoči način za še več zabave s stopnjami LEGO Super Mario™, ki jih ustvariš!
9,99 € 9,49 €

Lego Super Mario Paket z močjo mačjega Maria 71372

Na zalogi
Svojo figuro LEGO® Maria™ (ni priložena) opremi z mačjimi spretnostmi s paketom mačjih moči! Obleci figuro LEGO Maria v posebne hlače in čepico, tako da bo začel mijavkati in presti. Ko je Mario v mačjem kostumu, ima posebno moč plezanja po stenah in zbiranja kovancev. To je popoln način za še več zabave s stopnjami LEGO Super Mario™, ki jih ustvariš!
9,99 € 9,49 €

Lego Super Mario Paket z močjo Maria s propelerjem 71371

Na zalogi
Pripravi se na vzlet s kulskim paketom moči s propelerjem! Obleci figuro LEGO® Maria™ (ni priložena) v posebne hlače in čepico s propelerjem. Obleka s propelerjem omogoča LEGO Mariu, da vzleti visoko pod nebo ter spušča nove zvoke, ko se dviga v zrak in pobira kovance. LEGO Maria popelji na akcijski polet in svojo dnevno sobo spremeni v ogromno stopnjo igre LEGO Super Mario™!
9,99 € 9,49 €

Lego Super Mario Paket z močjo ognjenega Maria 71370

Na zalogi
S kulskim paketom z dodatno močjo bo igra LEGO® Super Mario™ še zanimivejša. Obleci figuro LEGO Maria™ v ognjeni kostum in opazuj, kako se bo odzval na stopnjo, ki si jo ustvaril. Ko ima na sebi te hlače in čepico, LEGO Mario pridobi moč ognjenega napada in lahko sovražnike napade na drugačen način, da jih hitreje premaga!
9,99 € 9,49 €

Lego Super Mario Razširitveni komplet z bojem z grajskim šefom Bowserjem 71369

Trenutno ni na zalogi
Z Bowserjem se bojuj v končni bitki s kulskim razširitvenim kompletom za začetno progo LEGO® Super Mario™. Prekucni Mehurček lave, da boš vstopil v Bowserjev grad. Pomeči Suhe kosti s tresoče se ploščadi. Izogni se Buju, ki te lovi okoli stolpa. Topotni na plavutke, da dvigneš Bowserjeve roke in poberi nagrado, ki te čaka v bloku ? in časovnem bloku. Nato tresi most, dokler ne bo Bowser padel z njega, in zmagaj!
99,99 € 94,99 €

Lego Super Mario Razširitveni komplet s Toadovim lovom na zaklad 71368

Na zalogi
Razširite svoj začetni komplet LEGO® Super Mario™ z vznemirljivim lovom na zaklad Pomagajte LEGO® Mariu (figurica ni priložena), da se prebije čez drsne in vrteče se ploščadi in most. Seznanite se s Toadom in Toadetto in se pomerite z Cheep Cheepyjem in Goombo. Najdite vse akcijske kocke v Krastačini vasi in skočite nanje v pravilnem vrstnem redu, da dobite bonus kovance.
69,99 € 66,49 €

Lego Super Mario Razširitveni komplet z Mariovo hišo in Yoshijem 71367

Na zalogi
Obišči LEGO® Mariovo hišo in si pridobi kovance na naslednji stopnji igre LEGO Super Mario™! Z Yoshijem se pogovori na prostem – kaj mu bo LEGO Mario™ rekel in koliko kovancev lahko dobiš? Poišči kocko z močjo super zvezdice na podstrešju, da v igri ustaviš čas, poberi kovance in še veliko več. Na vrtu skoči na Goomba in dobil boš še en kovanec. Potem boš imel malo časa, da si spočiješ – LEGO Maria zagugaj v viseči mreži ravno prav hitro, da bo zaspal!
31,99 € 30,39 €

Lego Super Mario Razširitveni komplet s točo Banzai Billa 71366

Na zalogi
Svoji začetni progi LEGO® Super Mario™ dodaj razširitveni komplet in se pripravi na rafal Boomer Billov! Premagaj Sramežljivka, nato pa skoči na vrtljivo ploščad. Izberi del s čepki, ali pa tvegaj na drsečem delu. Hitreje se boš vrtel, ne da bi padel ali ne da bi te Boomer Billi prekucnili, več kovancev boš dobil. Poberi Supergobico, da se LEGO® Mariu™ ne bo zvrtelo ali da ga ne bo ranil ogenj!
31,99 € 30,39 €

Lego Super Mario Razširitveni komplet s toboganom cvetlične piranje 71365

Na zalogi
Pokaži svoje spretnosti na prevesni gugalnici tobogana za moč cvetlične piraje in dodaj izzive svoji LEGO® Super Mario™ začetni progi. V puščavi premagaj Goomba in Koopa Troopa. Skoči na časovno kocko, da pridobiš več časa. Nato postavi LEGO Maria™ na drsno ploščad in se kolikor mogoče hitro gugaj, da zbereš kovance. A pazi – če zadeneš ob cvetlične piraje, se bo LEGO Mariu zvrtelo!
31,99 € 30,39 €

Lego Marvel Maščevalci - Bitka na stolpnici - 76166

Na zalogi
Ko Rdeča lobanja in njegovi agenti A.I.M. napadejo stolpnico Maščevalcev, moraš z Iron Manom in Črno vdovo poskrbeti, da boš zavaroval stolpnico in mesto New York. Odpri petnadstropno stolpnico, da lahko dostopaš do sedmih prostorov, polnih izjemnih podrobnosti. Oglej si garažo za nebesni motor, obločni reaktor, orožarno, izstrelitveno ploščad za Iron Mana, razvojni laboratorij in ječo, v katero boš zaprl Rdečo lobanjo, ko ga boš zajel.
99,99 € 94,99 €

Lego Super Mario Razširitveni komplet Težave v Whompovi trdnjavi 71364

Na zalogi
Svoji začetni progi LEGO® Super Mario™ dodaj nov izzivi z razširitvenim kompletom Whompove težave z lavo! Pazi, da z drseče ploščadi ne boš padel v vrelo lavo. Prekucni Whompa, ki straži P-stikalo, da boš dobil točo kovancev za tek, skakanje in izvajanje akrobacij z LEGO® Mariom™ (figura ni priložena). Pazi se Mehurčka lave - da ga boš prekucnil, boš potreboval zeleni oklep!
21,98 € 20,89 €

Lego Super Mario Razširitveni komplet Pokey v puščavi 71363

Na zalogi
Podkuri tekmovalcem na LEGO® Super Mario™ začetni progi z akcijsko razširitveno progo Pokey v puščavi! Z LEGO Mariom™ skoči na vrtljivo ploščad s kladivom. Zavihti veliko kladivo, da del za delom podreš Pokeyja in skoči na akcijske oznake, da dobiš kovance! A pazi, tik za ovinkom te čaka krt Monty!
21,98 € 20,89 €

Lego Super Mario Razširitveni komplet Napad cvetlične piranje 71362

Na zalogi
Svoji začetni progi LEGO® Super Mario™ dodaj razburljivo dogodivščino v varovani utrdbi! Steci čez travo in skoči na katapult, da premagaš Koopa Troopa, nato pa skoči na ploščad in dvigni zastavo. Ali pa preskoči lavo in premagaj Bob-ombico. Če greš po vodni poti, se boš moral spopasti s cvetlično pirajo. Vse 3 ceste vodijo do bloka BUM, ki odpre vrata utrdbe, v kateri dobiš kovanec!
50,00 € 47,50 €

Lego Super Mario Pustolovščine na Mariovi začetni progi 71360

Na zalogi
Oglej si, kako se LEGO® Mario™ odziva v resničnem življenju in ga popelji na začetno progo LEGO® Super Mario™! Sestavi svoj nivo in Mariu pomagaj zbrati kovance. Zavrti se na ploščadi ... a pazi, da ne padeš z nje! Poleti na oblaku. Zberi dodatne kovance in superzvezdico z blokom ?. Skoči na Goomba in pohodi Bowser ml. po hrbtu, da zaslužiš kovance. Tekmuj s prijatelji in nato progo sestavi na novo, da boš ustvaril nove izzive!
59,99 € 56,99 €

Lego Hidden Side 70436 Gasilsko vozilo Fantom 3000

Trenutno ni na zalogi
Pojdite v svet Hidden Side z duhovitim gasilskim vozilo 3000 in uživajte v neverjetni izkušnji razširjene resničnosti za enega ali več igralcev! Zgradite gasilsko vozilo in uživajte v razburljivih zgodbah. Nato na pametno napravo naložite brezplačno aplikacijo za razširjeno skrito skrivnost, skenirajte svoj model in odkrijte svet s prebivališčem.
74,99 € 71,24 €

Lego Ninjago 70687 Spinjitzu izbruh - Lloyd

Na zalogi
Pridruži se Izbruh Lloydu, da mu pomagaš postati mojster Spinjitzuja s superkulskim kompletom LEGO NINJAGO. Izbruh Lloyda varno pritrdi v vrtavko Spinjitzu, obdano z rezili NINJAGO, postavi jo na izstrelitveno ploščad, udari po gumbu in ga zavrti v akcijo! Odkrij zabavne izzive in osupljive trike, s katerimi boš Izbruh Lloydu pomagal razviti njegove spretnosti in se pripraviti na spopade!
9,99 € 9,49 €

Lego Hidden Side 70435 Newburyjski zapuščeni zapor

Na zalogi
Odpravi se sam ali se pridruži spletnim prijateljem v osupljivi igralni izkušnji izboljšane resničnosti v newburyjskem zapuščenem zaporu. Sestavi interaktivni model z minifigurami Jacka, Ramija, El Fuega in Nata Lockema ter figurama psov Spencerja in Maksimusa. Nato prenesi brezplačno aplikacijo za izboljšano resničnost LEGO® Hidden Side, model poskeniraj s pametno napravo ter razkrij digitalni svet sovražnih duhov, skrivnih namigov in mogočnega glavnega duha Barta Chaneyja!
44,99 € 42,74 €

Lego Hidden Side 70434 Nadnaravni dirkalni avtomobil

Trenutno ni na zalogi
V nadnaravnem dirkalnem avtomobilu lahko oddrviš v Skrivno plat z izboljšano resničnostjo za enega ali več igralcev! Sestavi dirkalnik z minifigurami Jacka, Vaughna in Senčnega hodca, pa tudi figuro psa Spencerja. Prenesi brezplačno aplikacijo za izboljšano resničnost Hidden Side, nato pa model poskeniraj s pametno napravo, da bo strašljivi svet oživel. Zdaj se lahko bojuješ z duhovi, iščeš namige in premagaš glavno duhinjo Maxine!
31,99 € 30,39 €

Lego Hidden Side 70433 J.B.-jeva podmornica

Trenutno ni na zalogi
Zapelji se na Skrivno plat za izjemno izkušnjo samostojne ali večgralske igre v izboljšani resničnosti! Sestavi J.B.-jevo podmornico v Zalivu duš, kjer so tudi minifigure Parker, Vaughna Geista in Kipca zlobe, pa tudi figurica morskega psa. Namesti brezplačno aplikacijo za izboljšano resničnost Hidden Side, nato pa model poskeniraj s pametno napravo, da bo strašljivi globokomorski digitalni svet oživel. Zdaj lahko loviš duhove, iščeš namige in premagaš glavnega duha Kreatoruja!
21,98 € 20,89 €

Lego Dots Mavrična zapestnica 41900

Na zalogi
Ali si pripravljena na to, da boš ustvarjalna? Oglej si barvito Mavrično zapestnico in naredi svoj osupljiv nakit! Razpri nebesno modro zapestnico in nanjo pritrdi pisane ploščice. Uporabi slike na embalaži za navdih ali pa si izmisli svoj zabaven vzorec. Dodaj ploščice z mavricami za še več barve in sloga, nato pa si kulsko mavrično zapestnico zapni okoli zapestja. Okrasi zapestnico kakor koli hočeš - tolikokrat kot hočeš! Za starost od 6 let dalje.
5,99 € 5,69 €

Lego Dots 41917 Zapestnica čarobni gozd

Na zalogi
Ustvari čudovit nakit z zapestnico čarobni gozd! Razpri zapestnico in nanjo pritrdi pisane ploščice. Poišči navdih na embalaži ali uresniči svoje zamisli. Dodaj ploščice v barvi spreminjavega diamanta, zlata in v barvi, ki se sveti v temi, da bo še bolj ustrezala tvoji osebnosti. Nadeni si jo in svetu pokaži svojo drugačno plat. Okras lahko poljubno spreminjaš, da razkriješ globine svoje osebnosti! Za starost od 6 let dalje.
5,99 € 5,69 €

Akcijski artikli