051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

LEGO Creator

Razvrsti po:

Lego Creator Pošastni tovornjak - 31101

Na zalogi
S tem pošastnim tovornjakom se pripravi na to, da boš zdrobil vse avtomobile pod seboj. Zapelji se po areni, da preizkusiš delujoče vzmetenje, nato pa rušilni avto postavi na njegovo mesto in naj se predstava začne! Ko izvedeš vse najbolj kulske trike, namesto pošastnega tovornjaka sestavi robusten avto ali dirkalnik za postavljanje hitrostnih rekordov. Lahko pa sprostiš svojo domišljijo in sestaviš nekaj popolnoma drugega. Boš lahko obvladal vsa tri vozila? Primerno za otroke od 7 leta starosti dalje.
15,99 €15,19 €

Lego Creator - Tekmovalno letalo

Trenutno ni na zalogi
Vzleti z osupljivim LEGO® Creator 3-v-1 tekmovalnim letalom, izdelanim v barvni kombinaciji modre, bele, rumene in rdeče, z dirkalnimi nalepkami, ogromnim in podrobno izdelanim motorjem s cevmi in bati, fiksnim pristajalnim podvozjem, velikim propelerjem in krili na tečajih za res pravo hitrost! Odpri zatemnjeno steklo, da si ogledaš pilotsko kabino, prilagodi repna zakrilca in vzleti pod nebo, kjer boš lahko izvedel izjemne trike s svetlobno hitrostjo! Ko končaš, lahko namesto kulskega propelerskega letala sestaviš supermočni helikopter, ali pa izvedeš vertikalne vzlete in nadzvočne manevre na kompaktnem reaktivcu.
31,99 €30,39 €

Lego Creator - Družinske počitnice s prikolico

Na zalogi
Spakiraj vse za kampiranje, napočile so počitnice! Počitniško prikolico pripni na kulski retro avtomobil in se odpravi v naravo na družinske počitnice. Ko boš našel prijetno mesto, postavi kamp in pojdi na ribolov, da boš večerjal slastne ribe. Oh, poglej, kako ljubka živ... o, ne, SKANK! Po tem smrdljivem presenečenju je morda čas, da prikolico in avtomobil predelaš v avtodom, ali pa namesto njega postaviš rdeče-bel svetilnik. Počitnice v naravi so s tem odličnim kompletom 3-v-1 res perfektna pustolovščina!
89,99 €85,49 €

Lego Creator - Raziskovalno vesoljsko vozilo Explorer

Na zalogi
Odkrij medzvezdno zabavo z raziskovalnim vesoljskim vozilom Explorer! Z robotskimi rokami zberi vzorce, nato pa uporabi žerjav, da robota med premiki posadiš na streho. Hej, poglej, vesoljec! Nato lahko namesto roverja sestaviš vesoljsko postajo za raziskovanje Marsa ali drugih novih planetov, lahko ga predelaš v vesoljsko plovilo ali pa ustvariš kaj drugega po svoji zamisli. Z neverjetnim kompletom 3-v-1 poleti v vesolje!
54,99 €52,24 €

Akcijski artikli