051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

LEGO Disney

Razvrsti po:

Lego Disney Princess Bellina knjiga dogodivščin - 43177

Na zalogi
Odkleni osupljiv mikrosvet med raziskovanjem Zverovega gradu z Disneyjevo princeso Belle! Oglej si okolico gradu, nato pa prečkaj most in vstopi v grad. O, poglej, plesišče, zavrtimo se. Če si žejna, si iz ljubke ge. Potts nalij skodelico čaja. A pazljivo, Čipa čaj žgečka in se vedno hihita, ko je poln! Sledi gospodu Cogsworthu, ki ti razkazuje grad. Peljal te bo do sobe skrivnosti. Le kaj je v njej Primerno za otroke od 5 leta starosti dalje.
22,98 €21,84 €

Lego Disney Princess Arielina knjiga dogodivščin - 43176

Na zalogi
Odpri knjigo in razišči podvodni in nadvodni mikrosvet! Potopi se pod gladino, da odkriješ vse prečudovite stvari pod valovi. Sedi na morsko školjko Disneyjeve princese Ariele in poslušaj Sebastjana in Fabijana, ki ustvarjata glasbo. Nato odplavaj na površje in se sprehodi po kopnem. Čakaj, saj to je vendar princ Erik! Bo Arieli uspelo, da si ga pridobi, preden bo prepozno, ali je pod morjem za vedno izgubila glas? Primerno za otroke od 5 leta starosti dalje.
22,98 €21,84 €

Lego Minifigures Disney serija 2 na trakovih - 71024

Trenutno ni na zalogi
Čarovnija se nadaljuje! Ustvari lastne Disneyjeve dogodivščine z novo zbirko LEGO® Minifigure serija 2, ki prihaja maja 2019! Med izjemnim naborom pisane omejene izdaje Disneyjevih likov so Starinski Miki, Starinska Mini, Herkul, Jack Skellington, Stric Skopušnik, Pak, Žak, Mak, Čip, Cak, Jasmine, Jafar, Had, Elza, Ana, Sally, Edna in Ledeni! Vsaka od natančno izdelanih figur LEGO Disney je opremljena z enim ali več dodatki, pa tudi z zbirateljsko brošurico in edinstveno razstavno ploščico. Koga boš našel v naslednji vrečki presenečenja?
3,99 €3,79 €

Lego Disney Princess Motovilkin počitniški voz - 41157

Trenutno ni na zalogi
Pridruži se Disneyjevi zlatolasi princeski Motovilki in njeni najboljši prijateljici in zaščitnici Cassandri v LEGO® l Disney 41157 Motovilkin počitniški voz, ko se odpravita iz kraljestva Korona novim dogodivščinam nasproti. Maksimusu pomagaj vleči voz. V gozdu se zaustavite za urjenje pri streljanju v tarčo z lokom in puščicami, vendar se pazite uročenih kamnov! Ponoči izvleci še dodatno posteljo, da bosta v vozu lahko spali obe.
44,99 €42,74 €

Lego Disney Princess - Olaf

Trenutno ni na zalogi
Sestavi svojo figuro Disneyjevega snežaka Olafa iz Ledenega kraljestva II – ta je pravi sončni žarek, ko se pojavi na mrzel zimski dan! Prilagodi njegove členjene roke in vrat, zgornji gumb mu zamenjaj za čudovitega modrega metuljčka, nato pa mu podaj dnevnik in svinčnik, da ga zaposliš z odkrivanjem čudežev življenja. Ko se nehaš igrati, sestavljivo figuro Disney iz risanega filma Ledeno kraljestvo II razstavi v svoji sobi, da ti bo vsak dan polepšala s svojo čarobnostjo.
16,99 €16,14 €

Lego Disney princess - Motovilkin stolp

Na zalogi
Razišči Zlatolaskin stolp in odkrij, kakšne skrivnosti skriva! Oglej si razgled z balkona skupaj s Pascalom in tako Zlatolaski pomagajte končati njeno sliko. Podaj se na izlet do jame pod stolpom in odkrij, kaj se skriva za skrivnimi vrati. Preizkusi gugalnico, uživaj v miru ob ognju ali pa pojdi do krčme s Flynnom Fakinom
64,99 €61,74 €

Lego Disney Princess - Grajska vas v Arendellu

Na zalogi
Prizore iz vsakdanjega življenja na Arendellskem gradu odigraj s svojimi najljubšimi liki iz novega risanega filma Disney Ledeno kraljestvo II! Odpravi se na tržnico z Ano in Elzo, da boš kupila kruh in ribe, nato pa stopite še do pristanišča, da bosta poskrbeli za čoln na vesla za Krištofa, ki se je vrnil z zadnje pustolovščine. V Disney Ledenem gradu je Elzina prestolna sobana, kjer potekajo vsi pomembni dogovori. Poskrbi za grajsko mačko in 2 majhna ptička v kletkah, na podstrešju pa boš odkrila neskončno veliko starinskih predmetov in zakladov. Po napornem dnevu se z Ano sprostita v njeni spalnici, razgrni odejo in jo pokrij, ko se spravi v posteljo – naslednje jutro zagotovo ne bo prav zgodaj vstala! Z lahkoto odstranjuj in menjuj grajska nadstropja ter prestavljaj pohištvo, kot ti je najbolj všeč v trenutku, ko se igraš s sestavljivo igračo Disney Ledeno kraljestvo II.
89,99 €85,49 €

Lego Disney Princess - Pepelkin sanjski grad

Trenutno ni na zalogi
Uprizori življenje Disneyjeve princese Pepelke in očarljivega princa na njunem gradu. Pomagaj jima večerjati v veliki dvorani, preden se odpravita na vrtljivo plesišče na balkonu. Poišči predrzne miške in jih nahrani s sirom, nato pa obišči Pepelkino žrebe in mu pomagaj pri urjenju preskakovanja ovire ali vlečenju vozička. Uživaj pri sestavljanju in prilagajanju kompleta na različne načine, premikanju in zamenjevanju delov notranjosti, še celo grajske sobane lahko premakneš - toliko stvari je treba raziskati in odkriti! Za starost od 6 do 12 let.
89,99 €85,49 €

Lego Disney Princess - Elzina dogodivščina

Na zalogi
Vse potrebno naloži na voz in se odpravi v čudoviti svet Disney Ledeno kraljestvo II z Elzo in severnim jelenom Svenom. Tu je hlev z malim jelenčkom, ob njem pa je taborni ogenj, ob katerem se lahko pogreješ, medtem ko si pripravljaš slastno pečeno penico. Po pikniku in poštenem nočnem spancu, bo Elza pripravljena na nove pustolovščine v Ledenem kraljestvu.
34,99 €33,24 €

Akcijski artikli