051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

LEGO Duplo

Razvrsti po:

Lego Duplo 10957 Gasilski helikopter in policijski avtomobil

Na zalogi
Lego Duplo gasilski helikopter in policijski avtomobil, bo otroka spodbudil v igro vlog. Malčki bodo razvijali svoje sestavljalske in finomotorične spretnosti.
9,99 €9,49 €

Lego Duplo 10953 Samorog

Na zalogi
Lego Duplo Samorog bo malčkom spodbudil domišljijsko igro in osnovne spretnosti.
9,99 €9,49 €

Lego Duplo 10941 Mikijev in Minijin rojstnodnevni vlak

Trenutno ni na zalogi
Lego Duplo Mikijev in Minijin rojstnodnevni vlak zabave. Ustvarjalni set s katerim malčki razvijajo svojo ustvarjalnost in urijo družabne spretnosti. Hitro vsi na zabavni Disneyjev vlak.
31,99 €30,39 €

Lego Duplo Pekarna - 10928

Na zalogi
Otroci obožujejo izlete v pekarno! Uporabite mešalnik in pečico, v kateri se vse peče. Poskusite okusne tortice v pisani kavarni. Z poslikanim kombijem, ki ima na strehi velik mafin, opravite dostavo vseh naročil. Medtem ko se otroci zabavajo, razvijajo svoje finomotorične, socialne in čustvene spretnosti. Toliko stvari je treba videti, narediti in se naučiti v pekarni, kjer je vedno pestro! Primerno za otroke od 24 meseca starosti dalje.
44,99 €42,74 €

Lego Duplo Stojnica s pico - 10927

Na zalogi
Uživaj v igri pretvarjanja s pico! To je hrana, ki jo poznajo vsi otroci. S kulsko stojnico s pico se lahko otroci pridružijo vsakodnevni zabavi ulične picerije. Možnosti za igro vlog je neskončno: kuharju pomagajte držati pico v zrak, da bo pritegnil stranke, pico postrezite za mizo, ali pa za mizo posedite kuharja, ki si bo privoščil svoj najljubši prigrizek – pico! Na stojnici s pico je vsak dan zelo pestro! Primerno za otroke od 24 meseca starosti dalje.
9,99 €9,49 €

Lego Duplo Obiskovalci Emmeta in Lucy z DUPLO® Planeta - 10895

Trenutno ni na zalogi
Svojemu predšolskemu otroku predstavite barvitost in ustvarjalnost LEGO® FILMA 2 z Emmetovimi in Lucyjinimi obiskovalci z DUPLO® Planeta. Mali oboževalci Emmeta in Lucy ju bodo z veseljem pomagali braniti pred lahko sestavljivimi vesoljskimi osvajalci! Nato premešajte vse pisane velike kocke DUPLO, tako da bodo lahko majhni otroci ustvarili še več vesoljcev iz svoje domišljije, razvijali svoje finomotorične spretnosti ter postali mojstri graditelji! V kompletu sta 2 figuri LEGO DUPLO: Emmet in Lucy, pa tudi 4 sestavljivi vesoljski osvajalci.
31,99 €30,39 €

Lego Duplo Železniški tiri - 10882

Na zalogi
Komplet LEGO® DUPLO® 10882 Železniški tiri vašemu malčku odpira neskončno veliko možnosti pri sestavljanju nove ali dopolnjevanju obstoječe železniške proge DUPLO. S prehodi, zaustavitvenimi rampami, stikali ter več ovinki in ravnimi deli proge lahko ustvarijo, kar želijo! Predšolski otroci bodo uživali, ko bodo postavili rdečo akcijsko kocko na tir, da se bodo z DUPLOM združljivi vlaki (vključno s kompletoma 10874 Parni vlak in 10875 Tovorni vlak) zaustavili, ko bodo zapeljali nadnjo.
21,98 €20,89 €

Lego Duplo Številski vlak - 10847

Na zalogi
LEGO® DUPLO® Številski vlak je pisan uvod v številke in štetje. Vaš malček bo vedno znova užival pri sestavljanju tega velikega vlaka in se spotoma učil zgodnjega prepoznavanja številk! Z dvema DUPLO figurama otrok in figuro mačke za dodatne možnosti igre vlog ta komplet omogoča neskončno veliko sestavljanja, vožnje in zabavnega učenja. DUPLO kocke so načrtovane tako, da so varne in primerne za male ročice.
20,00 €19,00 €

Lego DUPLO Princess TM Ledeni grad Ledenega kraljestva

Na zalogi
Pridruži se Disneyjevim Elzi, Ani in Olafu v Ledenem gradu Ledenega kraljestva, kjer se boste skupaj prepustili domišljiji in se igrali, vi pa boste sledili dragocenim razvojnim prelomnicam svojega predšolskega otroka. Medtem ko se malčki prepustijo igri vlog s svojimi najljubšimi liki iz Disneyjevega animiranega filma Ledeno kraljestvo, bodo izboljševali jezikovno izražanje in urili svoje finomotorične spretnosti, razvijali družabno in čustveno zavedanje. Pogovorite se o Elzinem odnosu s sestro Ano. Uživajte v odprti ustvarjalni zabavi s snežakom Olafom. S pisanimi svetlobnimi kockami, ki razsvetljujejo grad, ko pritisnete na gumb, bosta z malčkom neskončno uživala pri poustvarjanju prizorov iz animiranega filma in izmišljanju svojih zgodb v čarobnem okolju Elzinega Ledenega gradu.
54,99 €52,24 €

Lego Duplo Town - Žerjav in gradnja

Na zalogi
Male gradbenike čakajo dnevi, polni aktivnosti pri raziskovanju gradbišča, na katerem je toliko stvari, ki jih je treba spoznati. Z velikim buldožerjem, malim buldožerjem, prekucnim tovornjakom, rovokopačem in žerjavom lahko malčki in starši skupaj dostavljajo materiale, zgradijo stolp in počistijo odpadni material s ceste. Ko je čas za kosilo, pa je na gradbišču celo stojnica z vročimi hrenovkami!
129,99 €123,49 €

Lego Duplo Town - Tropski otok

Trenutno ni na zalogi
Spodbujajte malčkov čustveni razvoj in razvoj finomotoričnih spretnosti skozi domišljijsko igro, raziskovanje sveta divjih živali, zabavnih funkcij in džungelskih dogodivščin! Tu je sistem škripcev za dviganje potrebščin v družinsko hišico na drevesu, vrtljiv most, ki ga je treba naravnati, in liana, na kateri se ziblje opica. Ko se skrbniku ter popotniku in njegovemu sinu pridružijo pisane LEGO® DUPLO® živali, ta velik in raznolik igralni komplet DUPLO otok omogoča neskončno možnosti za igro, učenje in izražanje vašega malčka.
64,99 €61,74 €

Lego Duplo - Parni vlak

Na zalogi
Z LEGO® DUPLO® 10874 Parnim vlakom se lahko vaš malček igra in ga krmili na še več načinov. Majhni otroci postanejo strojevodje z motorjem Potisni in vozi – nežni potisk nazaj ali naprej pošlje vlak po tiru, močnejši prijem ali dvig s tirov ga bo pa zaustavil. Pomagaj jim, da postavijo ob progo 5 pisanih akcijskih kock, ki bodo potrobile, prižgale ali ugasnile žaromet, vlak ustavile za dopolnitev goriva, mu spremenile smer vožnje ali ga dokončno ustavile. V kompletu LEGO DUPLO so železniška postaja, prekucnik za premog, 2 DUPLO figuri in figurica živali ter preprosti tiri, ob katerih bodo predšolski otroci uživali v klasični igri z vlakci. Prenesite dodatno aplikacijo, ki odklene še več igralnih možnosti, vključno s funkcijo za daljinsko krmiljenje in zabavnimi aktivnostmi, ki jih lahko izpolnita z malčkom.
64,99 €61,74 €

Lego Duplo - Abecedni tovornjak

Trenutno ni na zalogi
Otroke navdihnite k sestavljanju, igranju in učenju z LEGO® DUPLO® abecednim tovornjakom. Sestavi! Tu je 26 kock s črkami za razvrščanje, zlaganje in prevažanje na tovornjaku. Igraj se! Malčki dostavljajo kocke s tovornjakom ter svoje domišljijske dogodivščine delijo z dečkom, deklico in ljubkim medvedkom! Uči se! Predšolski otroci se spoznavajo s črkami abecede in se hitro naučijo, kako sestaviti kratke besede (I-G-R-A)!
29,99 €28,49 €

Akcijski artikli