051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

LEGO Friends

Razvrsti po:

Lego Friends 41444 Biokavarna v mestnem parku v Heartlake C

Na zalogi
Lego Friends biokavarna v mestnem parku v Heartlake C. Dobrodošli v kavarni! Pomagaj Mii pobrati sadje in zelenjavo, ter narediti najboljši napitek v mestu.
31,99 €30,39 €

Lego Friends 41398 4+ Stephaniejina hiša

Na zalogi
Pridružite se nam pri igralnih uricah s Stephanie! Njena mama in oče sta tu, da bi vam zaželela dobrodošlico v njihovi hiši. Družita se lahko v njeni sobi. Pomagaj ji, da si razčeše lase za mizico za lepotičenje, nato pa ti bo pokazala, koliko športnih pokalov in medalj ima. Čas je, da si v kuhinji privoščita prigrizek – ne pozabita si najprej umiti rok v kopalnici. Igrajta se na gugalnici na vrtu, nato pa na kolesu raziščita sosesko.
39,99 €37,99 €

Lego Friends Restavracija v Heartlake Cityju - 41379

Trenutno ni na zalogi
V zraku LEGO® Heartlake Cityja je vonj po pici! LEGO Friends Emmo na skuterju usmeri proti piceriji, kjer bo večerjala z Ethanom. Mačku Chicu pomagaj, da se spoprijatelji s Pestom in obema mačkoma skupaj pomagaj poiskati hrano v smetnjaku. Ko se je restavracija zaprla, se je nekdo vrnil. Ethanu nadeni črno čelado, tako da bo preoblečen v Prankzyja, nato pa mu pomagaj nasprejati grafite na smetnjak in stene restavracije.
59,99 €56,99 €

Lego Friends Reševalna akcija delfinov - 41378

Trenutno ni na zalogi
Mali delfin se je zataknil med igro v ladijski razbitini. LEGO® Friends Stephaniejino kulsko podmornico pošlji na pomoč v zaliv Heartlake Cityja in reši delfina! Pazi, saj ni edina, ki brni okoli razbitine. LEGO Friends Kacey na vodnem skuterju brzi naokoli in išče skrinjo z zakladom, ki jo hoče obdržati zase. A nima sreče, saj je Stephanie tista, ki bo med LEGO reševanjem delfina našla zemljevid do zaklada. Pomagaj ji osvoboditi delfina, najti zemljevid in se odpraviti na LEGO lov za zakladom, da ga ne bo Kacey našla prva!
41,99 €39,89 €

Lego Friends Škatla prijateljstva - 41346

Na zalogi
Zabavaj se med sestavljanjem dodatkov LEGO Friends v naravni velikosti, da se boš lahko igrala z njimi ter svoje prijatelje popeljala naravnost v središče dogajanja v Heartlaku. Vsak model v perfektnem kompletu LEGO Friends 41346 Škatla prijateljstva predstavlja eno od deklet iz Heartlake Cityja. Kot Andrea zapoj v mikrofon, kot Olivia ustvari robotskega prijatelja, na dogodivščino z Mio vzemi s seboj par voki-tokijev, kot Stephanie zmagaj na tekmi, da dobiš pokal, ali pa fotografiraj v Emminem slogu. Kock je dovolj, da sestaviš vseh 5 dodatkov hkrati!
54,99 €52,24 €

Lego Friends Ustvarjalna avtomehanična delavnica - 41351

Trenutno ni na zalogi
Zabavaj se pri ustvarjanju različnim okusom prilagojenih gokartov za prijateljice iz Heartlake Cityja v LEGO® Friends 41351 Ustvarjalna avtomehanična delavnica. Izberi med različnimi elementi, s katerimi boš Emmin gokart spremenila v superkulski gokart, nato odpri drsna vrata razstavišča, gokart premakni na vrtljivi podstave in se pretvarjaj, da uporabljaš barve v razpršilu za zadnje popravke. Nato z Deanom sestavita še en gokart in ga dvignita na posebno platformo, kjer bosta nastavila motor, da bo pripravljen za veliko dirko. Po stopnicah se vzpni v pisarno, da preveriš, kdo je še na vrsti za osebno prilagajanje gokarta!
41,99 €39,89 €

Lego Friends - Drive-in kino in fastfood v Heartlaku

Trenutno ni na zalogi
Po dolgem dirkaškem dnevu se z Andrejinim gokartom zapelji v 50. leta prejšnjega stoletja s kompletom LEGO® Friends 41349 Drive-in kino in fastfood v Heartlaku. Pri Dottie si privošči hamburger in krompirček, nato plačaj pri blagajni in sedi na kulsko klop v obliki avtomobila. Ali pa zapelji do ene od mizic v drive-inu in uživaj v predstavi s kulskim kompletom LEGO® Friends – pred zaslon lahko celo postaviš svoj mobilni telefon ali tablico in svojim igračam predvajaš pravi videoposnetek!
31,99 €30,39 €

Lego Friends - Podvodna zabava

Trenutno ni na zalogi
Dosezi nebo v tematskem zabaviščnem parku, kjer te čaka "podvodna zabava" z vlakcem smrti. LEGO® Friends Mii in LEGO Friends Vicky pomagaj kupiti vstopnice ter se povzpeti po stopnicah do nore vožnje. Zavrti gumb, da se bodo sedeži zavrteli in zanihali, nato pa ju opazuj, kako se vzpenjata visoko nad Heartlake City. Na vsak sedež lahko sedejo po 3 dekleta, tako da gredo na vožnjo lahko skupaj in se opogumljajo. Dekleta nagradi z veliko sladkorno peno, ki jo boš naredila iz sladkornega sirupa v steklenički. Po vsem tem vrtenju le pazi, da ti ne postane slabo!
29,99 €28,49 €

Lego Friends - Andrejina zabava na bazenu

Trenutno ni na zalogi
LEGO® Friends Andrea je nora na glasbo in ve, kako organizirati perfektno zabavo LEGO Friends. Pridi in se ji pridruži na zabavi ob bazenu. Medtem ko bo Andrea uživala v svojih norih ritmih, pomagaj športnici LEGO Friends Stephanie deskati na neverjetni napravi za delanje valov. Nato jo spusti po toboganu v bazen s slapom. V sadnem baru ji naroči sok, ki ga bo srkala med počivanjem na napihljivem plamencu. Prav dolgo ne bo počivala. Eden od gostov jo je pravkar poškropil z vodno puško! Pomagaj ji, da se oprha, in ji v slačilnici uredi pričesko, da bo lahko šla na zabavo urejena tako, kot hoče biti.
54,99 €52,24 €

Lego Friends - Andrejina predstava talentov

Trenutno ni na zalogi
Andrea iz LEGO® Friends je nadarjena in tu lahko vidiš vse njene odlike. V svojem novem krilu bo z nastopom zagotovo osupnila množice. Kombiniraj in izmenjuj dele odra, da lahko Andreo gledaš pri izvajanju čarovniških točk, petju ali igranju bobnov. Pomagaj ji, da se v garderobi pripravi na predstavo, ali pa ji nadeni čarovniško ogrinjalo. Chloe je sodnica na predstavi talentov. Ko pritisne na glasovalne gumbe, se pojavi zastavica, ki sporoča, kaj si misli o izvedeni točki. Všeč ji je bilo! Praznujmo z ognjemetom!
54,99 €52,24 €

Lego Friends - Hišica na plaži

Trenutno ni na zalogi
Čas je, da se sprostiš v LEGO® Friends Hišici na plaži. Mii in Andrei se pridruži na kulskem poletnem oddihu. S pomola se spusti v Mijin pedalino. Zavrti pedale in se vrni na plažo, kjer ti bo Andrea postregla s prigrizkom. Razišči kulsko spalnico, ki si jo delita dekleti, morda boš pa našla stari zemljevid, ki vodi do zaklada. Ko bo sonce zašlo, lahko dvigneš streho in pokazala se bo Andrejina didžejevska kabina.
50,00 €47,50 €

Lego Friends - Emmina modna trgovina

Trenutno ni na zalogi
Si želiš osvežiti garderobo? Sedi na Andrejin skuter in se zapelji do Emmine trgovine in šiviljske delavnice. Preglej vrtljivo stojalo z oblekami, da najdeš pravo kombinacijo zase. Uživaj med oblačenjem izložbenih lutk, medtem ko Andrea pomerja obleke v vrtljivi garderobi. Se počutiš ustvarjalno? Pridruži se Emmi v šivalnici in ji pomagaj skicirati zamisli in obleke, nato pa z njo sedi za šivalni stroj.
31,99 €30,39 €

Lego Friends - Razkošno kampiranje v naravi

Trenutno ni na zalogi
Čas je za kampiranje v pravem slogu! Olivia in Mia sta se odpravili na deželo, a jima ni do staromodnega taborjenja. Pomagaj jima, da postavita razkošni šotor. V njem sta čisto pravi postelji in celo toaletna mizica za lepotičenje! Olivia je s seboj prinesla telefon. Pomagaj ji, da domov pošlje nekaj fotografij prelepe narave, ki ju obdaja. Medtem se bo Mia sprostila v vroči kopeli. Pozneje lahko na tabornem ognju popečeta slezove penice, ko bo tema, pa lahko Olivia s teleskopom preišče zvezdno nebo.
31,99 €30,39 €

Akcijski artikli