051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

LEGO Juniors

Razvrsti po:

Lego Juniors Jelko in avtomobilček - 10766

Trenutno ni na zalogi
Zapodi se proti ciljni črti z Jelkom in daljinsko vodenim avtomobilčkom RC iz Disney Pixarjevega Sveta igrač 4! A pazi se ovir in bodi pozoren, ko voziš mimo njih. Se lahko prebiješ in zmagaš na dirki?
11,99 €9,59 €

Lego Juniors Ken in Jelko v zabaviščnem parku - 10770

Na zalogi
Pripravi se, prihaja karneval! Pridruži se Disney Pixarjevim Jelku, Kenu Kozmoblisku in Bo-Peep, ki si ogledujejo igre in razburljive vlakce smrti na karnevalu, kjer sta Ducky in Bunny. Kenu pomagaj, ko se uri v streljanju z laserskim topom, nato pa se pridruži Jelku in Bo-Peep na vlakcu Terrorantulus. Ne pozabi na vožnjo z avtomobilčki! Privošči si odmor za sladoled, nato pa začni znova!
54,99 €52,24 €

Lego Juniors Ken in Bo Peep se zabavata na igrišču - 10768

Trenutno ni na zalogi
Pripravi se na dogodivščino na igrišču! Pridruži se Kenu Kozmoblisku, Gabby Gabby in Bo-Peep v igralnici, spusti se po toboganu, nato pa se vsi skupaj igrajte skrivalnice. S skunkmobilom se zapelji po igrišču, zavrti se na vrtiljaku, nato pa splezaj po steni v sobo z mehurčkastim oknom. Na igrišču je vedno zabavno!
26,99 €25,64 €

Lego Juniors - Glavno mestno letališče

Trenutno ni na zalogi
Naroči svoje letalske karte in se odpravi na LEGO Juniors Glavno mestno letališče! Prtljago naloži na transportni trak in si oglej, kako v tovorno letalo nalagajo pošto in pakete. Pilot je že v pilotski kabini potniškega letala in letališki uslužbenec je pravkar poklical potnike tvojega leta! Čas je, da se začnejo počitnice z LEGO Juniors zabavo!
54,99 €52,24 €

Akcijski artikli