051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

LEGO Ninjago

Razvrsti po:

Lego Ninjago 70687 Spinjitzu izbruh - Lloyd

Na zalogi
Pridruži se Izbruh Lloydu, da mu pomagaš postati mojster Spinjitzuja s superkulskim kompletom LEGO NINJAGO. Izbruh Lloyda varno pritrdi v vrtavko Spinjitzu, obdano z rezili NINJAGO, postavi jo na izstrelitveno ploščad, udari po gumbu in ga zavrti v akcijo! Odkrij zabavne izzive in osupljive trike, s katerimi boš Izbruh Lloydu pomagal razviti njegove spretnosti in se pripraviti na spopade!
9,99 €9,49 €

Lego Ninjago 71719 Zanovo minotavrsko bitje

Trenutno ni na zalogi
Poveži se z junakom Colom in junakom Zanom, ki sta na svojem mogočnem minotavrskem bitju odjahala v bitko, da si bosta z eksplozijami utrla pot iz ječ Shintaro. Proti predrznima Ginklu in Glecku ustreli z minotavrovim izstreljevalnikom diskov. To je boj za preživetje in naša junaka morata zmagati! Lahko drzni junaki zmagajo in se osvobodijo iz temnega in strašljivega podzemnega sveta?
54,99 €52,24 €

Lego Ninjago 71703 Bitka z nevihtnim lovcem

Na zalogi
Pridruži se Kaiju in Jayu v razburljivi bitki proti zlobnemu Lashi, grozljivemu izvidniku kačjega plemena Venomari. V super hitrem reaktivcu se povzpni visoko pod nebo, medtem ko boš zasledoval Lasha v njegovem kačjem avtomobilu na tleh, a se skrbno pazi izstreljevalnika, nameščenega na avtu! Bodo drzni ninje lahko slavili zmago v osupljivi bitki in zadostili pravici?
31,99 €30,39 €

Lego Ninjago Jayev in Lloydov hitri dirkalnik - 71709

Na zalogi
Kdo bo zmagal na dirkališču Prvega imperija ter si pridobil pet-milijardno nagrado in cenjeno Ključ-Tano? Poveži se z Digi Jayjem in Digi Lloydom proti zlikovskemu podganjemu Hausnerju. Oddrvi stran od Hausnerjevega lebdilnika na hitrem letalniku Digi Jaya ali dirkalnem motorju Digi Lloyda. Tolpa Podganarjev jima je tik za petami! Bodo tvoji ninja junaki zmagali v boju za preživetje? Primerno za otroke od 7 leta starosti dalje.
31,99 €30,39 €

Lego Ninjago Colov dirkalni avto - 71706

Na zalogi
Dirkaj naokoli v Colovem dirkalniku, medtem ko skuša pobegniti iz ujetništva v nevarni videoigri Prvi imperij. Ampak pazi! Digi Cola lovi zlobni Hausner na svojem lebdilniku. Ujeti ga hoče z verigo in posebnim orožjem - prvinskim nadzorom. Premagati ga moraš in zadržati cenjeno Ključ-Tano. V tej bitki mora zmagati Digi Cole! Primerno za otroke od 4 leta starosti dalje.
9,99 €9,49 €

Lego Ninjago Urjenje v samostanu -70680

Trenutno ni na zalogi
S Kaijem in Nyo se izuri, da boš postal mojster Spinjitzuja! Nadeni si oklep Samurai X, saj je čas za urjenje na bojni ploščadi z vrtljivimi boksarskimi vrečami in lutkami za urjenje. Pokaži vse svoje spretnosti in dokaži, da imaš, kar je potrebno za to, da postaneš pravi ninja!
9,99 €9,49 €

Lego Ninjago Spinjitzu Nya in Wu - 70663

Na zalogi
Poveži se s Spinjitzu Nya in Wujem, da zavrtiš nevihto! Minifiguri LEGO® NINJAGO® Nya postavi na vrtavko Spinjitzu Vodni tornado, Wuja pa na njegovo vrtavko tornado, izberi napad, obrambo ali hitrost, in zavrti obe vrtavki. Preizkusi nove tehnike, postavi si Spinjitzu izzive in se bojuj s prijatelji. Pri ustvarjalnosti in dokazovanju, da Spinjitzu ne pozna meja, ni pravil!
21,98 €20,89 €

Lego Ninjago - Kaijev lovec

Trenutno ni na zalogi
S Kaijem in Lloydom poleti v nebo v tem osupljivem ninja lovcu! Poustvari slovite prizore iz 3. sezone televizijske oddaje NINJAGO, v kateri se naši ninja junaki spopadejo z nindroidskimi bojevniki. Dvigni se nad Novi NINJAGO in odpri ogenj na nindroidske bojevnike na tleh s svojimi ognjenimi vzmetnimi izstreljevalniki, a se pazi povratnega ognja! Skoči v pilotsko kabino in se pripravi na zmago v bitki!
44,99 €42,74 €

Akcijski artikli