051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

LEGO Star Wars

Razvrsti po:

Lego Star Wars 75278 D-O™

Na zalogi
Izdelajte svoj fantastični model droida D-O iz filma Vojne zvezd: Vzpon Skywalkerja! Sestavite LEGO® kocke dodelanega droida z vsemi avtentičnimi podrobnostmi. Glava LEGO D-O se vrti za 360 stopinj in se nagiba naprej in nazaj, tako kot glava pravega droida.
74,99 €71,24 €

Lego Star Wars 75276 Čelada nevihtnega jurišnika Stormtrooper

Na zalogi
Lego Star Wars 75276 Čelada nevihtnega jurišnika Stormtrooper
64,99 €61,74 €

Lego Star Wars Pasaana Speeder Chase - 75250

Trenutno ni na zalogi
Z Rey in BB-8 na njunem transportnem dirkalniku tekmuj na daljnih planetih. Prav tak je, kot si ga videl v Vojni zvezd: Vzpon Skywalkerja - videti je, kot da dirkalnik tudi lebdi! A pazi! Bojevniki prvega reda zasledujejo dirkalnik, eden pa je še v zraku v svojem reaktivcu. Čas je, da pograbiš svoj svetlobni meč in Rey pomagaš dati nepozabno lekcijo zlobnim vojakom!
50,00 €47,50 €

Lego Star Wars Resistance Y-Wing Starfighter - 75249

Na zalogi
Naloži vse orožje za bombardiranje z uporniškim zvezdnim lovcem Y-krilec iz filma Vojna zvezd: Vzpon Skywalkerja! Poleti tako nizko, da te radar ne bo zaznal, nato pa pritisni sprožilec, da bo Zorii Bliss lahko spustila bombe. Nevihtni jurišniki prvega reda bodo pohiteli v zaklon, tako da boš lahko rešil Poa Damerona, D-O-ja in astromehanskega droida. S tem Y-krilcem iz LEGO® Vojna zvezd™ akcija ni nikoli prav daleč!
69,99 €66,49 €

Lego Star Wars Akcijska bitka obramba Echo Base™ - 75241

Na zalogi
Pripravi se na zabavo z izstreljevanjem raket s tvojimi prijatelji in akcijskim kompletom LEGO® Vojna zvezd™ Bitka za bazo Echo! Sestavi vhodna vrata v uporniško bazo, stolp z razstreljevalniki, strelski jarek in hodca AT-AT. Nato uporniške jurišnike in snežne jurišnike razporedi na njihove položaje, vstavi rakete v izstreljevalnike, nameri in ustreli v nasprotnikove tarče! Lahko sesuješ AT-AT, še preden odpre vrata in vojaki preplavijo bazo Echo? Kar ti se odloči z akcijskim kompletom Bitka na Hothu!
59,99 €56,99 €

Lego Star Wars Akcijska bitka napad na generator na Hothu™ - 75239

Na zalogi
Uprizori bitko s prijatelji v zabavnem in hitrem izzivu LEGO® Vojna zvezd™ Napad na generator na Hothu. Sestavi generator in orožje na trinožniku, nato pa na njuni mesti postavi uporniškega jurišnika in snežnega jurišnika. V izstreljevalnike vstavi rakete, nameri in ustreli v nasprotnikovo tarčo, da bo njegov lik poletel! Lahko premagaš mogočni imperij v razburljivem kompletu Bitka na Hothu?
31,99 €30,39 €

Lego Star Wars Akcijska bitka napad na Endor™ - 75238

Na zalogi
Tekmuj s prijatelji in z zabavnim kompletom LEGO® Vojna zvezd™ Akcijska bitka - napad na Endor™! Sestavi drevo in dirkalni motor, nato pa nanj posedi Ewoka Wicketa in izvidniškega bojevnika. Nabij izstreljevalnike, nameri in ustreli v nasprotnikovo tarčo, da bo njegov lik poletel! Poveljnik, poskrbite, da bodo uporniki zmagali!
31,99 €30,39 €

Lego Star Wars Imperialni Conveyex Transport™ - 75217

Trenutno ni na zalogi
Skoči na drveči LEGO; Vojna zvezd 75217 Imperialni Conveyex Transport, da greste s Hanom in Chewiejem na drzen naskok! Izogni se strojnici na strehi in zlezi v tovorni vagon. Odpri stranice, da razkriješ dragoceni koaksium, vendar se pazi specialnih jurišnikov v magnetnih škornjih - od povsod se lahko pojavijo! Ta tirna lokomotiva LEGO Vojna zvezd se ne bo ustavila za nikogar!
99,99 €94,99 €

Lego Star Wars - Yoda™ -

Na zalogi
Odigraj razburljive bitke Vojne zvezd™ s sestavljivim jedijevskim mojstrom Yodo! Res da je izdelan iz LEGO® kock, a je s svojim dolgim svetlobnim mečem velika figura LEGO Yode sila, ki je ne moreš zanemariti. Premakni mu glavo, obrvi ter prste na rokah in nogah, da ga postaviš v popolno pozo jedijevskega mojstra! V kompletu so tudi razstavna ploščica, minifigura Yode in svetlobni meč.
110,00 €104,50 €

Lego Star Wars - Poveljnik droidov

Trenutno ni na zalogi
Postani poveljnik droidov LEGO® Vojna zvezd™ BOOST, medtem ko sestavljaš, programiraš in se igraš v izzivov polnih nalogah z osupljivimi drodi! Prenesi brezplačno aplikacijo LEGO BOOST Vojna zvezd in sestavi ljubkega astromehanskega droida R2-D2, droida Gonk in droida Mouse. Odpotuj na Alderaan, na Zvezdo smrti in na druge razburljive kraje ter poveljuj svojim droidom, da rešiš čez 40 zahtevnih nalog za uporniško alianso ali mogočni imperij. Sestavi in pritrdi raketne pospeševalnike, izstreljevalnik tortic, katapult in še veliko več. Nato svojega droida sprogramiraj, da oživi. Uporabi aplikacijo za vohunjenje po imperiju, urjenje za bojevanje in celo odkodiranje sporočila za princeso Leio. Kdo ve, katere druge like LEGO Vojna zvezd boš še srečal na svoji poti prek galaksije. Pripravi svoje droide, poveljnik!
199,99 €189,99 €

Lego Star Wars - Sandcrawler™

Trenutno ni na zalogi
Prepotuj puščave Tatooina v mogočnem LEGO® Vojna zvezd 75220 Sandcrawlerju! Odpri pilotsko kabino, da vanjo posedeš Jawe, in obrni kolo na zadnjem delu, da usmeriš gosenice. Odpri stranici in uporabi žerjav, da naložiš razbite droide. Popravi jih, nato pa jih na hitro prodaj ali pa vrzi v ječo, če se bodo neprimerno vedli. Spusti rampo in po njej zapelji transportno vozilo. Nato postavi vse droide v vrsto, da jih mladi Luke pregleda. Vedno opreza za dobro kupčijo!
140,00 €133,00 €

Lego Star Wars- Imperialni AT-Hauler™

Trenutno ni na zalogi
Prevažaj težke tovore s kompletom LEGO® Vojna zvezd 75219 Imperialni AT-Hauler! Posedi Qi’ro v pilotsko kabino, Beckettova člana ekipe Val in Ria Duranta na spodnjo platformo, zaženi motorje in se pripravi na vzlet. Zavrti dvižne roke in se dvigni nad tovor. Nato tovor pripni in ga dvigni v zrak, da boš lahko izvedel še eno pravočasno dostavo. Če drydenski stražarji poskusijo prevzeti dragoceni tovor, ustreli z izstreljevalniki žebljičkov, da se bodo razbežali.
110,00 €104,50 €

Akcijski artikli