051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

LEGO Super Mario

Razvrsti po:

Lego Super Mario Paket z močjo Maria zidarja 71373

Na zalogi
Pripravi se na akcijo s perfektnim dodatnim paketom z močjo Maria zidarja! Obleci figuro LEGO® Maria™ (ni priložena) v posebne hlače in čepico. Trdo ga spusti na LEGO kocke, da zbereš kovance. Bolj jih bo poteptal, več kovancev boš dobil! To je popoln teptajoči način za še več zabave s stopnjami LEGO Super Mario™, ki jih ustvariš!
9,99 €9,49 €

Lego Super Mario Paket z močjo mačjega Maria 71372

Na zalogi
Svojo figuro LEGO® Maria™ (ni priložena) opremi z mačjimi spretnostmi s paketom mačjih moči! Obleci figuro LEGO Maria v posebne hlače in čepico, tako da bo začel mijavkati in presti. Ko je Mario v mačjem kostumu, ima posebno moč plezanja po stenah in zbiranja kovancev. To je popoln način za še več zabave s stopnjami LEGO Super Mario™, ki jih ustvariš!
9,99 €9,49 €

Lego Super Mario Paket z močjo Maria s propelerjem 71371

Na zalogi
Pripravi se na vzlet s kulskim paketom moči s propelerjem! Obleci figuro LEGO® Maria™ (ni priložena) v posebne hlače in čepico s propelerjem. Obleka s propelerjem omogoča LEGO Mariu, da vzleti visoko pod nebo ter spušča nove zvoke, ko se dviga v zrak in pobira kovance. LEGO Maria popelji na akcijski polet in svojo dnevno sobo spremeni v ogromno stopnjo igre LEGO Super Mario™!
9,99 €9,49 €

Lego Super Mario Paket z močjo ognjenega Maria 71370

Na zalogi
S kulskim paketom z dodatno močjo bo igra LEGO® Super Mario™ še zanimivejša. Obleci figuro LEGO Maria™ v ognjeni kostum in opazuj, kako se bo odzval na stopnjo, ki si jo ustvaril. Ko ima na sebi te hlače in čepico, LEGO Mario pridobi moč ognjenega napada in lahko sovražnike napade na drugačen način, da jih hitreje premaga!
9,99 €9,49 €

Lego Super Mario Razširitveni komplet z bojem z grajskim šefom Bowserjem 71369

Trenutno ni na zalogi
Z Bowserjem se bojuj v končni bitki s kulskim razširitvenim kompletom za začetno progo LEGO® Super Mario™. Prekucni Mehurček lave, da boš vstopil v Bowserjev grad. Pomeči Suhe kosti s tresoče se ploščadi. Izogni se Buju, ki te lovi okoli stolpa. Topotni na plavutke, da dvigneš Bowserjeve roke in poberi nagrado, ki te čaka v bloku ? in časovnem bloku. Nato tresi most, dokler ne bo Bowser padel z njega, in zmagaj!
99,99 €94,99 €

Lego Super Mario Razširitveni komplet s Toadovim lovom na zaklad 71368

Na zalogi
Razširite svoj začetni komplet LEGO® Super Mario™ z vznemirljivim lovom na zaklad Pomagajte LEGO® Mariu (figurica ni priložena), da se prebije čez drsne in vrteče se ploščadi in most. Seznanite se s Toadom in Toadetto in se pomerite z Cheep Cheepyjem in Goombo. Najdite vse akcijske kocke v Krastačini vasi in skočite nanje v pravilnem vrstnem redu, da dobite bonus kovance.
69,99 €66,49 €

Lego Super Mario Razširitveni komplet z Mariovo hišo in Yoshijem 71367

Na zalogi
Obišči LEGO® Mariovo hišo in si pridobi kovance na naslednji stopnji igre LEGO Super Mario™! Z Yoshijem se pogovori na prostem – kaj mu bo LEGO Mario™ rekel in koliko kovancev lahko dobiš? Poišči kocko z močjo super zvezdice na podstrešju, da v igri ustaviš čas, poberi kovance in še veliko več. Na vrtu skoči na Goomba in dobil boš še en kovanec. Potem boš imel malo časa, da si spočiješ – LEGO Maria zagugaj v viseči mreži ravno prav hitro, da bo zaspal!
31,99 €30,39 €

Lego Super Mario Razširitveni komplet s točo Banzai Billa 71366

Na zalogi
Svoji začetni progi LEGO® Super Mario™ dodaj razširitveni komplet in se pripravi na rafal Boomer Billov! Premagaj Sramežljivka, nato pa skoči na vrtljivo ploščad. Izberi del s čepki, ali pa tvegaj na drsečem delu. Hitreje se boš vrtel, ne da bi padel ali ne da bi te Boomer Billi prekucnili, več kovancev boš dobil. Poberi Supergobico, da se LEGO® Mariu™ ne bo zvrtelo ali da ga ne bo ranil ogenj!
31,99 €30,39 €

Lego Super Mario Razširitveni komplet s toboganom cvetlične piranje 71365

Na zalogi
Pokaži svoje spretnosti na prevesni gugalnici tobogana za moč cvetlične piraje in dodaj izzive svoji LEGO® Super Mario™ začetni progi. V puščavi premagaj Goomba in Koopa Troopa. Skoči na časovno kocko, da pridobiš več časa. Nato postavi LEGO Maria™ na drsno ploščad in se kolikor mogoče hitro gugaj, da zbereš kovance. A pazi – če zadeneš ob cvetlične piraje, se bo LEGO Mariu zvrtelo!
31,99 €30,39 €

Lego Super Mario Razširitveni komplet Težave v Whompovi trdnjavi 71364

Na zalogi
Svoji začetni progi LEGO® Super Mario™ dodaj nov izzivi z razširitvenim kompletom Whompove težave z lavo! Pazi, da z drseče ploščadi ne boš padel v vrelo lavo. Prekucni Whompa, ki straži P-stikalo, da boš dobil točo kovancev za tek, skakanje in izvajanje akrobacij z LEGO® Mariom™ (figura ni priložena). Pazi se Mehurčka lave - da ga boš prekucnil, boš potreboval zeleni oklep!
21,98 €20,89 €

Lego Super Mario Razširitveni komplet Pokey v puščavi 71363

Na zalogi
Podkuri tekmovalcem na LEGO® Super Mario™ začetni progi z akcijsko razširitveno progo Pokey v puščavi! Z LEGO Mariom™ skoči na vrtljivo ploščad s kladivom. Zavihti veliko kladivo, da del za delom podreš Pokeyja in skoči na akcijske oznake, da dobiš kovance! A pazi, tik za ovinkom te čaka krt Monty!
21,98 €20,89 €

Lego Super Mario Razširitveni komplet Napad cvetlične piranje 71362

Na zalogi
Svoji začetni progi LEGO® Super Mario™ dodaj razburljivo dogodivščino v varovani utrdbi! Steci čez travo in skoči na katapult, da premagaš Koopa Troopa, nato pa skoči na ploščad in dvigni zastavo. Ali pa preskoči lavo in premagaj Bob-ombico. Če greš po vodni poti, se boš moral spopasti s cvetlično pirajo. Vse 3 ceste vodijo do bloka BUM, ki odpre vrata utrdbe, v kateri dobiš kovanec!
50,00 €47,50 €

Lego Super Mario Pustolovščine na Mariovi začetni progi 71360

Na zalogi
Oglej si, kako se LEGO® Mario™ odziva v resničnem življenju in ga popelji na začetno progo LEGO® Super Mario™! Sestavi svoj nivo in Mariu pomagaj zbrati kovance. Zavrti se na ploščadi ... a pazi, da ne padeš z nje! Poleti na oblaku. Zberi dodatne kovance in superzvezdico z blokom ?. Skoči na Goomba in pohodi Bowser ml. po hrbtu, da zaslužiš kovance. Tekmuj s prijatelji in nato progo sestavi na novo, da boš ustvaril nove izzive!
59,99 €56,99 €

Akcijski artikli