051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Merco

Razvrsti po:

Kolebnica s števcem Merco Calorie

Na zalogi
Kolebnica je nedvomno eden najpogosteje uporabljanih fitnes pripomočkov. To je predvsem zato, ker vaje z njim povečajo vašo dinamiko, motorične sposobnosti in vzdržljivost ter splošno kondicijo, kar bo našlo uporabo v skoraj vseh športih.
6,60 €5,94 €

Masažni valj Merco F1

Na zalogi
Masažni valj je praktično orodje za ljubitelje gibanja, raztezanja in joge. Joga valj je primeren za izboljšanje stabilnosti, koordinacijo, sprostitev in masažo mišic, zahvaljujoč izboklinam po celotni površini valjčka, izboljša prožnost mišic in krvni obtok. Vadba z valjem pomaga tudi zmanjšati bolečine v hrbtu, stabilizirati hrbtenico, izboljšati pravilno držo, pomaga pri regeneraciji po poškodbi.
16,90 €15,21 €

Podloga za vadbo Merco, siva

Na zalogi
Podloga za vadbo je namenjena jogi, pilatesu in drugim vadbam. Ta model ponuja privlačen dizajn z rožami, narejen je iz prijetnega na dotik in lahkega materiala. Podlogo lahko enostavno zapakirate in vključuje etui za udobno nošenje.
11,90 €10,71 €

Podloga za vadbo Merco, zelena

Na zalogi
Podloga za vadbo je namenjena jogi, pilatesu in drugim vadbam. Ta model ponuja privlačen dizajn z rožami, narejen je iz prijetnega na dotik in lahkega materiala. Podlogo lahko enostavno zapakirate in vključuje etui za udobno nošenje.
11,90 €10,71 €

Set elastik za vadbo Merco

Na zalogi
Elastika je koristen pripomoček za fitnes za krepitev vaše postave. Ponuja učinkovito krepitev spodnjega dela telesa in trebuha. Zasnovana je tako, da aktivira tudi boke, zadnjico, mišice medenice in noge. Vsaka elastika v kompletu je izdelana iz trpežnega bombaža s kombinacijo elastične tkanine iz lateksa s skupno širino 8 cm. Ostale dimenzije traku so odvisne od enega od treh ponujenih modelov. Ne glede na to, ali ste začetnik ali profesionalni trener fitnesa, je enostaven za uporabo.
23,90 €21,51 €

Ročke za sklece Merco Excellent

Na zalogi
Večnamenska deska za vadbo Merco Excellent Splice je namenjena krepitvi ramen, tricepsov, prsnega koša in hrbta. Preprosto položite ročaje v barvne položaje na deski in lahko začnete s treningom.
33,90 €30,51 €

Žogice za tenis Radan

Na zalogi
Teniške žogice za otroke, pse in nezahtevne tenisače.
2,90 €2,61 €

Lopar za Ricochet Merco

Na zalogi
Ricochet je mlad šport z loparji. Podoben je squashu, vendar ima svoje značilne lastnosti; od squasha razlikuje tudi po nekoliko izrazitih pravilih in dimenzijah igrišč, potrebna je tudi uporaba posebne opreme. V primerjavi z loparjem za squash je lopar z manjšo velikostjo. Merco Venom, lopar za rikošet je dolg 535 mm (standardna dolžina loparjev za squash je 685 mm) s težo 150 g.
29,90 €26,91 €

Otroški set Merco 2 v 1

Na zalogi
Športni komplet Merco je namenjen otrokom, starejšim od 3 let. V nekaj minutah zgradite majhen nogometni gol s košarkarskim obročkom za svojega otroka v njegovi sobi ali na vrtu, tako da bo lahko vadil že od malih nog in bo imel pozitivni pristop do športa že od samega začetka.
24,90 €22,41 €

Nogometni gol Merco Master Pop Up

Na zalogi
Master Pop Up Set je set dveh prenosnih zložljivih golov, primernih za vse igralce in ljubitelje ne samo nogometa, temveč tudi različnih vrst iger z žogo. Edinstvenost tega gola je v tem, da je na eni strani strelna ponjava, ki pokriva določena mesta v golu za težje zadetke. Ko obrnete gol je ta brez vratarja in lahko streljate kjerkoli.
58,84 €52,96 €

Nogometni gol Merco

Na zalogi
Nogometni gol Merco Iron Goal je idealna izbira za trening ali hobi s prijatelji in družino.
88,90 €80,01 €

Mreža za košarkaški koš Merco

Na zalogi
Rezervna košarkarska mreža v beli barvi.
3,90 €3,51 €

Košarkaški obroč Merco RX Sport

Na zalogi
Košarkaški obroč Merco RX Sport z notranjim premerom 450 mm je izdelan iz jeklene cevi debeline 18 mm s podporo jeklenega roba za največjo stabilnost med igro. Obroč ima 13 trnkov za enostavno in hitro namestitev mreže.
53,34 €48,01 €

Set za košarko Merco Jordan

Na zalogi
Vsi mladi ljubitelji košarke bodo zagotovo cenili jordanski košarkarski set, ki ga lahko zgradijo kar v svoji sobi. Košarkarski obroč lahko v kratkem času zgradite z uporabo plastičnih cevi in ​​priključkov v konstrukcijo dimenzij 149 x 88 x 45 cm. Velika prednost tega seta je spodnja mreža, ki med uspešnim in neuspešnim metom v koš lovi žoge.
37,20 €33,48 €

Set za badminton/tenis Merco

Na zalogi
S kompletom za tenis / badminton si ustvarite svoje igrišče kjer koli želite. Popolnoma samostoječo mrežo lahko uporabite na skoraj vsaki površini.
161,33 €145,20 €

Badminton set Merco Professional

Na zalogi
Badmintonski set Merco Professional Set je idealna izbira za otroke in odrasle, ki šele začnejo z badmintonom ali pa radi igrajo badminton s prijatelji.
28,94 €26,05 €

Otroški badminton set Merco Training

Na zalogi
Badmintonski komplet Merco Training Set JR je idealna izbira za otroke, ki bodo doživeli prve izkušnje z badmintonom, zagotovo pa ga bodo uporabljali tudi odrasli igralci, ki se želijo igrati le s prijatelji.
9,67 €8,70 €

Boksarska hitrostna žoga Merco

Na zalogi
Ni vam treba hoditi v telovadnico, da bi vadili svojo tehniko udarcev, lahko ostanete doma! Samo vzemite hitrosto žogo Merco. Ta žoga ponuja veliko zabave in ponuja odličen trening! Prav tako je odlična za sproščanje stresa v napornih dneh bodisi doma bodisi v pisarni. Za duševno zdravje je dolgotrajno zatiranje stresa škodljivo.
39,91 €35,92 €

Pripomoček za vadbo boksa Merco BC150

Na zalogi
Merco BC150 Senior je zabaven napihljiv stolp, odličen je tako za ohranjanje kondicije kot za uporabo kot sredstvo za preprečevanje stresa in ga lahko uporabljajo odrasli in otroci.
29,90 €26,91 €