051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Microsoft

Razvrsti po:

Miška Microsoft Comfort Mouse 4500, črna

Na zalogi
Žična miška v črni barvi, s 5 gumbi in optičnim tipalom.
24,90 €

Slušalke z mikrofonom Microsoft LifeChat LX-3000

Na zalogi
Naglavne slušalke v črni barvi se ponašajo s kakovostnim zvokom in mikrofonom.
36,90 €

Microsoft miška Bluetooth Ergonomic mouse

Na zalogi
Delajte udobno cel dan z našo vrhunsko brezžično ergonomsko miško, katere ergonomska zasnova omogoča naravni položaj roke. Krmarite natančno z zadržanim drsenjem in dostopajte do najpogosteje uporabljenih funkcij z dvema programirljivima tipkama.
59,90 €56,31 €

Microsoft miška Bluetooth Modern Mobile mouse

Na zalogi
Uživajte v udobnem krmarjenju kadar koli z miško Microsoft Modern Mobile Mouse. Njena lahka zasnova z nizkim profilom omogoča natančno krmarjenje in zavzame manj prostora od običajne miške. Zaradi vgrajene tehnologije BlueTrack to miško lahko uporabljate skoraj povsod – na mizi, kavču ali tleh.
36,90 €

Miška Microsoft Bluetooth mouse

Na zalogi
Sodobna in kompaktna zasnova se udobno prilega vaši dlani, gladko drsenje na večini površinah pa vam omogoča, da ste produktivni tudi, ko ste na poti.
23,90 €

Microsoft Bluetooth miška Surface Precision, svetlo siva

Na zalogi
Poslovna Microsoft miška Surface Precision z bluetooth in USB 2.1 načinom povezave z računalnikom. Omogoča vam gladko drsenje in natančno gibanje na zaslonu.
106,90 €102,62 €

Microsoft Bluetooth miška Surface Arc Mouse, svetlo siva

Trenutno ni na zalogi
Elegantna in privlačna miška, ki obenem predstavlja zanesljivo brezžično svobodo ter Microsoftovo tehnologijo za dotik na poti. Odlikuje jo BlueTrack tehnologija, ki omogoča uporabo na najrazličnejših podlagah – na grobi leseni površini ali na preprogi. Arc miško odlikuje inovativna oblika, ki omogoča hitro uporabo in shranjevanje. Navdušuje z inovativnim vklopom in izklopom napajanja. Za vklop jo upognite, za izklop pa sploščite.
85,90 €

Microsoft BT miška Mobile Mouse 3600, črna

Na zalogi
Miška s 3 gumbi v črni barvi.
34,90 €

Microsoft tipkovnica Wireless Comfort Desktop 5050 z miško, slovenska

Trenutno ni na zalogi
Microsoft tipkovnica Wireless Comfort Desktop 5050 z miško vam ponuja izjemno taktilne tipke in izvrsten občutek pri tipkanju za produktivno delo z računalnikom.
83,90 €

Microsoft tipkovnica Sculpt Ergonomic Desktop z miško, slovenska

Na zalogi
Izvrstna izkušnja tipkanja, ki jo boste dosegli s tipkovnico Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop z miško, bo občutno izboljšala vašo produktivnost.
134,90 €

Microsoft brezžična miška Mobile 1850, črna

Trenutno ni na zalogi
Miška Microsoft Wireless Mobile 1850 brezžična miška, črna združuje kakovostno izdelavo in odlično funkcionalnost, za najvišji nivo produktivnosti. Zasnovana je za udobje in omogoča nemoteno delo brez nelagodja ali bolečin v zapestju. Miška je Brezžična, kar zagotavlja čisto delovno površino brez nepotrebnih kablov. Odlikuje jo napredni Laserski senzor, ki zagotavlja izjemno natančnost tako pri preprostih pisarniških opravilih, kot tudi pri naprednejši uporabi.
18,90 €

Microsoft brezžična miška Wireless 4000, črna

Trenutno ni na zalogi
Brezžična miška s 4 gumbi v črni barvi.
35,90 €

Microsoft brezžična miška Wireless Mobile Mouse 3500, črna

Trenutno ni na zalogi
Navdušeni boste, kako udobno se ta brezžična mobilna miška prilega vaši dlani in mobilnemu življenjskemu slogu. Miško lahko z eno samo baterijo uporabljate do osem mesecev, indikator stanja baterije pa vas bo opozoril, kdaj je čas, da jo zamenjate.
29,90 €